a mai nap "eredményességére" való tekintettel szükségem lenne némi információra.
lévén, hogy sok tízezer Ft-os, egyénileg többszörösen módosított KRESZ szabályok árán kiderült, hogy még jogsim sincs, nem ártana azt SOS pótoltatnom.
hol, és várhatóan mennyiért, hány munkanap alatt tudnám elintézni?
van-e valami költségcsökkentő "magyarázat" a pótlásra?
addig csak a kapott jó tanács mentsvára mögé tudok bújni, mert közlekedni azért kell.
köszönet a tippekért fiúk.
Hidd el már semmit se várok jobban:) Mondjuk előtte azért gurulok 1-2 kört egyedül is.Az a baj hogy nem a saját mocimmal vizsgáztam:( Egy Aprilia Pegaso után a pici suzuki egészen más lesz sztem:)
Köszönöm nektek a szurkolást:) És lám sikerült is a vizsga,jövi7en mek be a petzválba a papirokért,utána még az önkormányzat is kicsit elnyújtja a dolgot....Mondjuk nem tudom mennyire igaz,de többen mondták hogy a központi okmány irodába menjek be intézni,mert ott max 2-3 nap és kiadják:)
Csak egy sima katalizátor....megvan, hogy anno miért találták ki?...még a 80-as évek elején az ólommentes benzin káros hatásai miatt(fenol stb.) amit addig az ólom lekötött......már azóta használják sőt az ólommentest csak akkor lehetett bevezetni amikor a katalizátort kötelezővé tették nyugatnémetországban........így katalizátor igen régóta van karbis járműveknél, azokkal kezdődött.....
Nem csak injektoros járműben van katalizátor....a GS euro 2-es ha jól emlékszem(legalábbis K3 után) annak meg feltétele a katalizátor.....a katalizátort autókban már jóval az injektor elterjedése előtt alkalmazták....
tuti (karbisban amúgy sem sok értelme van..... hogyan állíthatná a keverékképzést a lambda-szonda jelére a befecskendezős izé, ha egyszer nincsen benne műszakilag?)
Ez tuti? Mert egy úriember mondta aki sportkipuffot hirdetett gs-re. Mondjuk úgysem a sajátot vágom szét, inkább keresgélek a vaterán egy leharcoltabb teljes gyárit és azon kísérletezek.
Végülis minek az a sok túlóra!
lévén, hogy sok tízezer Ft-os, egyénileg többszörösen módosított KRESZ szabályok árán kiderült, hogy még jogsim sincs, nem ártana azt SOS pótoltatnom.
hol, és várhatóan mennyiért, hány munkanap alatt tudnám elintézni?
van-e valami költségcsökkentő "magyarázat" a pótlásra?
addig csak a kapott jó tanács mentsvára mögé tudok bújni, mert közlekedni azért kell.
köszönet a tippekért fiúk.
Csak ne fájjon..............nagyon.
Következetes vagyok mint állat
Nézd meg az adatlapomon az enyémet is, már keresem az utódját, de még vacillálok...
Első tulaj vagyok, normálisan 1600km bejáratás, szigorúan 5000-es fordulat alatt, ahogy az kell
Végig Suzukis szerelő szervízelte...
De ha Pest közelében vagy, gyere el, ha legközelebb megyünk a srácokkal gurulni, és akkor szemügyre veheted közelebbről is...
Kérdezd XJ900-at vagy bandita400-at, Ők már látták...
L.
Végülis minek az a sok túlóra!
Gyárilag olyan mint egy villanymotor. Hamar lecseréltem Én is mindkettőn!