Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem sok csak a gazdája volt legatyásodva és nem igen kötött a mocira.
Ez igaz, de normál esetben elenyésző sztem. Persze a bejáratás a legfontosabb.
Ha szar volt a gazda akkor még 100 is sok..
Miért, szerinted a 11.000km az sok?
Neked jó mert te újonnan vetted és tudod mi van vele de az enyémbe 14e km van és 11e-nél vettem tavaly.A kipufogó nem létfontosság csak gondoltam rá de a csapágy igen.
Na ez bő válasz!
te tudod..
Bajom semmi nincs vele csak az eredetit meg hagynám mert ugye ha másik dobot raknák rá az vágni kéne.A csapágyat majd meg látom mi lesz vele de lehet,hogy este szétszedem de ez a dolog egy éve zajlik és nem mertem menni 130-nál többel az óra szerint mert nagyon nem volt jó.Na az a 10e ft meg nem vág földhöz ha ki cserélném szerintem és akkor az ember is meg nyugszik.
Most komolyan...akkor miért nem kukázol valahonnan egy normális sport dobot..és teteted föl....árban u.a..
Mi a bajod egyébként a doboddal?
A korm csapágynál pedig figyelj arra amit előzőleg leírtam róla...Vagy ha Pesten jársz vele akkor én megcsinálom...már ha nem lett nagyon elcseszve...
Ja meg jött a plexim.
Másikat akarok csinálni vagyis vágni.
A csapágyat holnap meg nézem még egyszer ha nem csere.
Az előző tulaj baszott A MOCIRA.
Minek neked a kipufogó? Semmi baja a tiednek..
Ja a 2001-ről
Hali.A kipufogót mennyiért adod?
Képek lemaradtak.Egy 96-os RGV idomokkal és hozzá tartozó konzollal+lámpával szintén bontódik.2007-ről most nincs kép.
Suzuki GS500 bontott alkatrészek eladók,egy 95-ös illetve egy 2001es kopasz valamint egy 2007-es Fejidomos van bontva.
Érdeklődni 70 317 90 83-on.
Köszi
25€ hotel szokott lenni arrafelé....parti apartmanban vagyunk max 20-ért, de inkább olcsóbban......igaz ritkán foglalunk előre, inkább keresünk helyben, ilyenkpor mindig van...
tavaly meg nem ennyi volt.a starigradira fizettem 28-at ket napra.
én mikor 3 hete voltam volt 11.26 kuna, nekünk meg a szállás 25 euró volt, bár apartman volt
A murva nem jellemző.Viszont elég rossz.............de a legrosszabb hogy ott lefelé félek.
Valamiért nem tom elengedni magam.Tuti mert rengeteg a fás szakasz.És sötétebb van.
Köze van a mostanihoz és a szemműtétemhez.
Nagyon nem komálom a sötét fényváltós beláthatatlan részeket.
Elég lúzer dolog.
Igen, ott is vannak néha kövek, és murva az aszfalton, meg néha felüt egy-egy úthiba, de valóban közel van.
Ó köszi, maximális köszönet!
1078 Budapest, István utca 34.
Telefon/Fax: 06-1-342-6179
Nyitvatartás:
Hétfő: Zárva
Kedd-Péntek: 10-18
Szombat: 9-13
E-mail: info@kelomotor.hu

Google Map-en
Annyira nem...............de közel van.