Most megnyugodtam, hogy így első kézből hallom! Ha meglesz, majd nyomunk egy karikát...
Az OMV meg lehet, hogy SHELL volt, de biztos, hogy Fóton és asszem 2 hete pénteken, délelőtt...
Ha nem Te voltál bocs, a gyönyörű narancs GSX650F gazdája épp a shopból jött ki, én meg gratuláltam, hogy megnyugodjon, nem lopási céllal fotóztam, csak marhára tetszik a gépe. Ill. mondtam, hogy én is ilyet akarok, csak a nagyot...
Na az a lepencei szakasz, jóféle szakasz az!
De inkább Lepence irányából Pilisszentlászló-Szentendre irányába, mert akkor felfele haladsz a meredekebb szakaszon.
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:gs 500-hoz lehet kapni doboz-csomagtató konzolt,vagy érdemes csináltatni?
Az olajleeresztőcsavar alatti alátétnek mennyi a belső átmérője?
Kissé könnyezik és nem akarom először kitekerni,majd keresgélni,vagy ha nincs akkor a boltba rohangálni,inkább fordított sorrendben
Köszi
Ja.Panzio.Benzin amit tudsz 1200-1500 km-re.Szerintem olcsóbb vagy annyi mint itthon de szlováknál tuti olcsóbb.Ki kéne próbálni.
Szállás 10-15 euro/fő/nap.Kaja ami van általában valami izé napközben este vacsi étterembe 2-3e naponta igénytől függően.
Jöhetsz szombaton és istenuccse felveszelek.
Még kell valami tartót eszkábálnom hozzá.
Ha lesz energiám lebattyogni feltenni a vacsi új régi kormányomat.
Sőt az lett volna a legjobb ha felvételt csináltál volna, akkor láthattam volna mit csinálok rosszul...
Arra például vasárnap jöttem rá hogy nem kéne annyira előre dőlni a kanyarokban. Azért szoktam, hogy levigyem a tömegközéppontomat, de inkább jobb ha inkább a hátsókerékre terhelek jobban. Amikor inkább hátul maradtam, azt vettem észre hogy ugyanazzal a sebességgel sokkal könnyebben fordultam el a kanyarban.
Hiába, sokat kell gyakorolni ezt a motorozást.
Rá tudnál bökni Google Maps-ban és belinkelni?
Most megnyugodtam, hogy így első kézből hallom! Ha meglesz, majd nyomunk egy karikát...
Az OMV meg lehet, hogy SHELL volt, de biztos, hogy Fóton és asszem 2 hete pénteken, délelőtt...
Ha nem Te voltál bocs, a gyönyörű narancs GSX650F gazdája épp a shopból jött ki, én meg gratuláltam, hogy megnyugodjon, nem lopási céllal fotóztam, csak marhára tetszik a gépe. Ill. mondtam, hogy én is ilyet akarok, csak a nagyot...
http://www.bigbikeshop.hu/term...
http://www.bigbikeshop.hu/term
...
(a két évjárati kategória)
illetve a konkurencia:
http://www.motorbikesandparts....
De inkább Lepence irányából Pilisszentlászló-Szentendre irányába, mert akkor felfele haladsz a meredekebb szakaszon.
Két kérdésem lenne:gs 500-hoz lehet kapni doboz-csomagtató konzolt,vagy érdemes csináltatni?
Az olajleeresztőcsavar alatti alátétnek mennyi a belső átmérője?
Kissé könnyezik és nem akarom először kitekerni,majd keresgélni,vagy ha nincs akkor a boltba rohangálni,inkább fordított sorrendben
Köszi
Meg voltam Pomáz-Esztergom között talán 3 szor motorral is
De ami Szentendréről megy át a hegyen Visegrád fölé, na ott még nem motoroztam asszem.. vagy max 1szer. Kocsival már többször voltam arra.
Nemmondod hogy még nem voltál a lepence ringen.
Viszont viccesebb.
Legutoljára talán 10 kuna volt literje de most hogy változott azt passz.Szombaton megtudom.
2 hete 472 volt
Szállás 10-15 euro/fő/nap.Kaja ami van általában valami izé napközben este vacsi étterembe 2-3e naponta igénytől függően.
3 naposra tervezitek? Panzió, vagy sátor? Mennyi pénzbe jön ki durván az egész?
Még kell valami tartót eszkábálnom hozzá.
Ha lesz energiám lebattyogni feltenni a vacsi új régi kormányomat.
Arra például vasárnap jöttem rá hogy nem kéne annyira előre dőlni a kanyarokban. Azért szoktam, hogy levigyem a tömegközéppontomat, de inkább jobb ha inkább a hátsókerékre terhelek jobban. Amikor inkább hátul maradtam, azt vettem észre hogy ugyanazzal a sebességgel sokkal könnyebben fordultam el a kanyarban.
Hiába, sokat kell gyakorolni ezt a motorozást.