Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szuper!
Rá tudnál bökni Google Maps-ban és belinkelni?
Köszi!

Most megnyugodtam, hogy így első kézből hallom! Ha meglesz, majd nyomunk egy karikát...

Az OMV meg lehet, hogy SHELL volt, de biztos, hogy Fóton és asszem 2 hete pénteken, délelőtt...

Ha nem Te voltál bocs, a gyönyörű narancs GSX650F gazdája épp a shopból jött ki, én meg gratuláltam, hogy megnyugodjon, nem lopási céllal fotóztam, csak marhára tetszik a gépe. Ill. mondtam, hogy én is ilyet akarok, csak a nagyot...

Kizárt, melóztam hajnaltól estig és sajna nem a GS-el :(
István úti Keloban sikerült venni, 250 Ftdb
Na az a lepencei szakasz, jóféle szakasz az!
De inkább Lepence irányából Pilisszentlászló-Szentendre irányába, mert akkor felfele haladsz a meredekebb szakaszon.
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:gs 500-hoz lehet kapni doboz-csomagtató konzolt,vagy érdemes csináltatni?

Az olajleeresztőcsavar alatti alátétnek mennyi a belső átmérője?
Kissé könnyezik és nem akarom először kitekerni,majd keresgélni,vagy ha nincs akkor a boltba rohangálni,inkább fordított sorrendben
Köszi
Rossz közlekedési eszközt választottál.
Kocsival voltam.
Meg voltam Pomáz-Esztergom között talán 3 szor motorral is

De ami Szentendréről megy át a hegyen Visegrád fölé, na ott még nem motoroztam asszem.. vagy max 1szer. Kocsival már többször voltam arra.

Nemmondod hogy még nem voltál a lepence ringen.
Megnyugodtam, Budán lakom
Én most átlag pesti felhasználóról beszélek.
Mintha én ilyeneket szoktam volna nyomni
Olyan mintha itthon nyomnál le egy ezrest.Mondjuk 4 esztergom-dobogókő meg egy mátra. Csak ez egyben 3 nap nem egy hónap alatt.
Viszont viccesebb.
10,6. Az tényleg nem drágább

Legutoljára talán 10 kuna volt literje de most hogy változott azt passz.Szombaton megtudom.
az 1.6 euros benzin bármennyi is az árfolyam, jelentősen több mint 420-430 forint.

2 hete 472 volt
Benzin.Szállást passz.Még nem szálltam meg ott.És nem is szeretem őket.Nem tartják karban az útjaikat.
a szlovák benzin tuti hogy drágább.. vagy a szállásra gondolsz, hogy olcsóbb?
Ja.Panzio.Benzin amit tudsz 1200-1500 km-re.Szerintem olcsóbb vagy annyi mint itthon de szlováknál tuti olcsóbb.Ki kéne próbálni.
Szállás 10-15 euro/fő/nap.Kaja ami van általában valami izé napközben este vacsi étterembe 2-3e naponta igénytől függően.
Mentek Horvátba? De jó nektek!
3 naposra tervezitek? Panzió, vagy sátor? Mennyi pénzbe jön ki durván az egész?
Jöhetsz szombaton és istenuccse felveszelek.
Még kell valami tartót eszkábálnom hozzá.
Ha lesz energiám lebattyogni feltenni a vacsi új régi kormányomat.
Sőt az lett volna a legjobb ha felvételt csináltál volna, akkor láthattam volna mit csinálok rosszul...
Arra például vasárnap jöttem rá hogy nem kéne annyira előre dőlni a kanyarokban. Azért szoktam, hogy levigyem a tömegközéppontomat, de inkább jobb ha inkább a hátsókerékre terhelek jobban. Amikor inkább hátul maradtam, azt vettem észre hogy ugyanazzal a sebességgel sokkal könnyebben fordultam el a kanyarban.
Hiába, sokat kell gyakorolni ezt a motorozást.
Befordulto ott ahol kell,akkor amikor kell.Semmi gond nincs vele.Majrécsíkom van sajnos 3-mili de én esek-kelek tehát nem mérvadó.