Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem nem kell erőltetni azt a lábtartót senkinek. Nekem még sosem ért le, vagy nem tudok róla, de majrécsíkom egy szál sincs.
Tényleg, nekem mennyi volt a lábtartóig, volt alkalmad megfigyelni.
Teljes értékelést kérek vezetéstechnikámból, had tanuljak belőle!
xl vagy 54-es engem is érdekel de körübellül olyan kaliber vagy mint én
A legrohadtabb hogy a lábtartó le se ért.

Hogy fogok így megtanulni lábtartót karcolni aszfalton.
Az biztos.. Akkor vagy legózás és ragasztás, vagy ebayezés, vagy féláron értékesítés fog következni. Ez ilyen. Olcsón vettem.. remélem azért drágábban adom majd el
és bízunk Murphy törvényeibe, miszerint ha van tartalékod valamiből arra nem lesz szükség !
Szerintem nem úszod meg egy kis matt festék,2 rugó egy hegesztűnek és némi propán felhasználásával.
Olyanom nincs, szilaj vagyok.
Ez így van, sokat fog az idom, meg nem is nyomom nagyon hidegben.
Ez már tisztességesnek néz ki. Nekem egy Held City Move van (ilyen). Vót vagy 5e pengő. Többet sajnálok kiadni kesztyűre.
RUSH-M Keprotect
Nem tudom ez milyennek számít, ezt úgy kaptam ajándékba.
Nem biztos hogy olyan jó, lehet hogy én vagyok szívós.
6-7 fokkal hidegebb kell ahhoz hogy felvegyem a téli kesztyűt, vagy bőrről cordurára váltsak. Szerintem ilyen szempontból mindenképpen előny, a temérdek hátránya mellett
A burkolat nem előny.
Akkor most van egy tarcsi gumid!
A buli meg bebaszás nem mindig járnak együtt .
Am van szegeden a belvárosban haver, akihez ha úgy alakulna vagy eleve úgy lenne tervezve , zárt, fedett helyre be tudom tenni a motort.
Igaz, Atááának ott van a burkolat! Ha még marcsafűtés is van, teljes a luxus.
Ez tetszik. Ha buliba megyek...felülsz a motorra, elmész oszt béééébaszol!
Maszkból nekem is kettő van, és télen nyáron hordom őket. Inkább maszk, mint hogy havonta mossam a sisak bélést.
Annak aki leteszi a motort annak könnyű. Idomoson meg később fázik az ember. Legalábbis én ezt vettem észre
Akkor valami nagyonjó kesztyűd van. :) Milyen?
Hát nemtudom. Az én kesztyűm minden időben tűrhető. Ha már fázik benne a kezem, az azt jelenti hogy ideje letenni a motort.
Ja, az apróságokat én se számoltam úgy mint: térdmelegítő, derékmelegítő, bankrabló maszk.
Meg van egy csimma túrázni.
Kéne egy rendes zárt sisak is.

Basszameg, drága hobbi ez.
Mikor volt ez az omv-s történet?
Leírtam a használati tapasztalatokat is ! A Bandit kényelmesebb hosszú távon. Kezelhetőségben nincs különbség csak az üléspozíci, mindkettő karcolja az aszfaltot. Nem alulkormányzottak, nem tolják az orrukat, és az 1250-es sem, legalábbis alattam nem.Kezes jószágok finom a váltójuk, Én pl kuplung nélkül váltok mindíg felfele. Mondjuk a GS-nél is így váltottam, azzal sem volt gond.
Gyakorlatilag igen.Téli cordura..............de az melyeg nagyon és 4-6 alkalom max.És a bőr.
Két kesztyű, bár már 1 éve szeretnék egy harmadikat is..

Két kabát, két nadrág, másfél csizma (az egyik elég gatya már), egy protektor ing, egy sima gerincvédő,

térdmelegítő (ha buliba megyek, farmerban, ne fázzon meg..) meg vesemelegítő (hideg időre, meg télre)

Jah, meg van két maszkom és egy esőruhám is

Ez már csak ilyen.. mindenre jó ruha nincs, vagy csak aránytalanul drágán. Ezeket meg évek alatt csak összegyűjtögettem
Elsőnek gyere rendbe te, a motor sokadlagos. A csicsa meg pláne.