Szerintem nem kell erőltetni azt a lábtartót senkinek. Nekem még sosem ért le, vagy nem tudok róla, de majrécsíkom egy szál sincs.
Tényleg, nekem mennyi volt a lábtartóig, volt alkalmad megfigyelni.
Teljes értékelést kérek vezetéstechnikámból, had tanuljak belőle!
Az biztos.. Akkor vagy legózás és ragasztás, vagy ebayezés, vagy féláron értékesítés fog következni. Ez ilyen. Olcsón vettem.. remélem azért drágábban adom majd el
6-7 fokkal hidegebb kell ahhoz hogy felvegyem a téli kesztyűt, vagy bőrről cordurára váltsak. Szerintem ilyen szempontból mindenképpen előny, a temérdek hátránya mellett
A buli meg bebaszás nem mindig járnak együtt .
Am van szegeden a belvárosban haver, akihez ha úgy alakulna vagy eleve úgy lenne tervezve , zárt, fedett helyre be tudom tenni a motort.
Ez tetszik. Ha buliba megyek...felülsz a motorra, elmész oszt béééébaszol!
Maszkból nekem is kettő van, és télen nyáron hordom őket. Inkább maszk, mint hogy havonta mossam a sisak bélést.
Leírtam a használati tapasztalatokat is ! A Bandit kényelmesebb hosszú távon. Kezelhetőségben nincs különbség csak az üléspozíci, mindkettő karcolja az aszfaltot. Nem alulkormányzottak, nem tolják az orrukat, és az 1250-es sem, legalábbis alattam nem.Kezes jószágok finom a váltójuk, Én pl kuplung nélkül váltok mindíg felfele. Mondjuk a GS-nél is így váltottam, azzal sem volt gond.
Tényleg, nekem mennyi volt a lábtartóig, volt alkalmad megfigyelni.
Teljes értékelést kérek vezetéstechnikámból, had tanuljak belőle!