Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ataa, ganjaninja! Köszi a rétes-túrát, szuper volt!
(és a naked goose tényleg állatul néz ki élőben!)
hello

A Panoramio-ra bárki feltehet képet. /én is tettem fel :-) /
Viszont a rengeteg kép közül kinek mi a látnivaló az egy más kérdés...
panoramio mintha tudna ilyesmit (mondjuk az csak képeket dob fel, de az is hasznos lehet)
a viamichelin nem tud ilyet? csak tipp
Tud valaki olyan oldalt ajánlani, ami ha beírom a jelenlegi pozíciómat, megmutatja a környékbeli látnivalókat?

Olyan lenne jó, ami egyszerű mobilon (nem okostelefonon) is megnyitható...

Előre is köszi!

L.
Szerintem így vette.A hahun fenn volt mikor én akartam eladni.
Ez vicces. Akinek láncos van szíjast szeretne.. míg pl Alvaro meg a szíjas BMW-jét láncosra "cserélné"

A tulajjal sikerült beszélned? Mi volt/lehetett a motivációja?
Tegnap sikerült megcsodálnom egy szíjhajtásos SV650 -es gépet.
Képet sajnos nem csináltam, nagyon korrekt volt!
Még legalább hasonló kalandos 60e km-en át!
Ismét működik a GS . Maradjon is így most évekig
Jó a moci?Holnap híjj fel:)
Osztom! Nagyon higgadt volt a srác az biztos! Persze gondolom jobban aggódott a felesége miatt (ha jól láttam karikagyűrű is volt a lányon).

Itthon azért tényleg nem lett volna ilyen sima ügy! Gyanítom hogy még az adók miatt is az autóst rugdosták volna!

A minap egy faszi mellberúgta a másikat a kocsim előtt, csak mert béna volt és nem tudott kiparkolni tőle, pedig simán volt hely... Az első sorból láttam az egészet
Nemtom
Megpróbáltam vagy háromszor.
Megy 260-at óra szerint. Anno néztem egy ilyen eladót.. igaz az több mint 500-ért volt hirdetve, mondjuk patika állapotú volt.

Futóműve nem lehet egy csoda, meg a fékje sem. Amúgy kellemes lehet, mert nagyon jó blokkja van.. de ez is csak 5 sebességes és sokat eszik (6 fölött)

Ennyi pénzért ajándék. Kb 70ért átírják..
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fj_1200-5812475 -------------------- Ez milyen lehet? Az ára barátinak tűnik, állapotra sem rossznak. Ez már érdekesen mehet. Ha nem lenne olyan költséges a névre írás meg a többi, meg is venném akárcsak hétvégi motorozásra 2. motornak azaz sokadiknak, mert van közel fél tucat Jawam még a klasszikus fazonból. Sajnos mánia.
Sziasztok kérdésem volna kicsit le vagyok mardva a forumon mert megöl a melo ,hogy vasárnap valaki tervez valamilyen turát ? mert szivesen csatlakoznék ÜDv mindenkinek
Na ja most néztem mindig meg szopom mikor én szeretnék motorozni és rá érek.De talán más lesz addigra.
eső lesz......
jövö hét sz.cs.p. valamelyik nap nincs kedve valakinek mototozni
Nem tudom, hogy akkor készlethiány volt-e, de tegnap simán beüthettem volna 3-at is. Lehet, h te néztél el vmit, már mind1.
Túlságosan sokfelé kell figyelni városban.
Ne is mond, én tegnap egy csomót rohangáltam Pesten, meg Dunaújvárosban, és elég is volt.
Az a sok váltogatás, fék, motorfék, szerintem jobban igénybe van véva a motor, mintha szerpentinezne vele az ember.
Szar utakon suhantam előre az autósorok között, aztán egy nyomvályú majdnem nekivezetett a mellettem lévő kocsinak.
300 km-t mentem, de jobban lefárasztott mint egy 500-600 km-es Tátra kör.
Direkt, kell az adrenalin
Majd valahogy átveszem! Igyekezni fogok!
Túl sokat mentek városban...................nagyon stresszes.