Osztom! Nagyon higgadt volt a srác az biztos! Persze gondolom jobban aggódott a felesége miatt (ha jól láttam karikagyűrű is volt a lányon).
Itthon azért tényleg nem lett volna ilyen sima ügy! Gyanítom hogy még az adók miatt is az autóst rugdosták volna!
A minap egy faszi mellberúgta a másikat a kocsim előtt, csak mert béna volt és nem tudott kiparkolni tőle, pedig simán volt hely... Az első sorból láttam az egészet
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fj_1200-5812475 -------------------- Ez milyen lehet? Az ára barátinak tűnik, állapotra sem rossznak. Ez már érdekesen mehet. Ha nem lenne olyan költséges a névre írás meg a többi, meg is venném akárcsak hétvégi motorozásra 2. motornak azaz sokadiknak, mert van közel fél tucat Jawam még a klasszikus fazonból. Sajnos mánia.
Sziasztok kérdésem volna kicsit le vagyok mardva a forumon mert megöl a melo ,hogy vasárnap valaki tervez valamilyen turát ? mert szivesen csatlakoznék ÜDv mindenkinek
Ne is mond, én tegnap egy csomót rohangáltam Pesten, meg Dunaújvárosban, és elég is volt.
Az a sok váltogatás, fék, motorfék, szerintem jobban igénybe van véva a motor, mintha szerpentinezne vele az ember.
Szar utakon suhantam előre az autósorok között, aztán egy nyomvályú majdnem nekivezetett a mellettem lévő kocsinak.
300 km-t mentem, de jobban lefárasztott mint egy 500-600 km-es Tátra kör.
(és a naked goose tényleg állatul néz ki élőben!)