Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tibkinnek volt fent hátul /90-es is!
Két hete is ezen rágódtál...ennyire azért talán nem bonyolult a helyzet!
A gumi hogyan csiszatolná el az edzett acélt?
Amúgy nekem van alatta..1 mm.
Uraim! Köszönöm a gurulást! Kitikkadtam!
Ez a kérdés Sonyikának is, és az összes 150-es hátsógumis GS kollégának szól.
Gondolom a lánc azt elbírja ha a hátsó fogaskerék pár mm-el kijjebb kerül...
Ganja!

Neked nem szokott a láncod a gumi oldalához érni?
Megnéztem és az összes láncszem csapjának a feje meg lett csiszolva a gimi által.
Arra gondoltam, hogy a lánckereket lekapni, és 1-2 alátétet alárakni. A csavarok engednek annyit (3-4 mm). Attól félek hogy így gyorsan tönkre bassza a láncot, és még el is szakadhat ha annyira megcsiszolja a fejét.
..és ezt jelölik valahol a gumin?
ja ertem. ;) akkor megvolt a mai technikaora is
csak nem mindegy milyen felnire! ugyanaz a gumiméret szélesség, magasság,...készül más méretű felnihez is.!erre figyeljetek,mert ha szélesebb felnire való gumit felteszel keskenyebb felnire,akkor behúzza az oldalát(azt a részt ahol kanyarban kéne a legjobban felfeküdni)és nem biztosít elég kanyarstabilitást,és billegős lesz tőle a motor irányitása kanyarban.!
de ! csak érdekelnek a MIÉRTEK, és nem akarok hülyén meghalni !
nem egyszerubb megkerdezni, hogy a 130/80/17 felmegy-e a gs-re? :P

egy 2-esért felelnék !
tehát egy 130 / 80 /17" méretű gumma szélessége 130mm , 17col-os
felniméretre való, és a oldalfalmagassága a szélesség 80%-a ?
130mm széles, oldalfalmagassága a szélesség 70%-a, 17 col felniméretre való
Nem. Holnap lesz a Krími gurulás megbeszélése, a köv 2-3 hétben meg végig vannak vizsgáim. Van dolgom elég..
tisztelettel kérném leírná valaki sokadszor, hogy a gumiméreteknél
mit jelölnek a számok. pl, 130 / 70 /17" ( ez pl a gsöccá hátsó gumma azt tudom , de mi mire vonatkozik ?átmárő külső , felninél, szélesség ?
Én amikor voltam, akkor vagy 3-4 trafipaxost láttam, de általában városok közelében volt.
Lévánál szoktak lenni, Besztercebányán is láttam rendőrt. Meg az E77-esen is.
Ebből a szempontból nálunk jobb a helyzet, engem egyszer állított meg rendőr, mindent rendbe talált és jókívánságaival tovább engedett.

Dipshit te nem jössz holnap?
A völgyi hosszú egyeneses ritkán nagy íves kanyaros gyümölcsfasoros az nem lapon haladós, de 140 körül már elég kellemes
Nem szándékszom gyorsan menni.Pláne nem lapon.Nem tudok sajnos egyikkel se mit kezdeni.
Krissal!

Nálam van a tatyó.
Nem gyenge a termék. Ennyi pénzért rengeteg mindent tud, nagyon megérte az árát.

Kössz hogy lebeszéltél a Lidisről, meg hogy lebonyolítottad!
Ja.
Mi mellékutakon mentünk ahol csak lehetett.. rendőr nem, de tempó az volt

Itthon is meg máshol is főleg a yardok miatt utálom a főutakat
Akkor szerintem ott leszek 10:00-ra Balassagyarmaton.
Átlöknéd a telefonszámodat ide? ataaa@freemail.hu
Sima normál haladós.Fenének van kedve fizetni a szlovákoknak bütit.
Fasza időnk volt, nem volt túl meleg sem, csak egy kicsit ha álltunk.

Úgy tűnik sikeres volt a széles gumi projekt, legalább is egyenes szakaszokon jól szuperált.
Sebesség, gyorsulás nem változott, csak egy kicsit közel van a lánc a gumihoz. Konkrétan 1-2 mm-re. De nem veri rá az olajat.

Zoli32!

Holnap milyen tempóval akartok menni? (konkrétan km/h-ban )
Nem volt annyira alkalmam döntögetni, viszont kanyarokba néha ha motorfékkel mentem be, meg-megcsúszott a hátulja, amit a 130-assal nem csinált.
Csak azért kérdezem, hogy ha már az odaút is tempós, karcolós lesz, akkor nem fognám vissza a csapatot, inkább mennék legközelebb, amikor már teljesen kiismertem a viselkedését.
A normál haladós tempó jó.
Kicseréltettem a GS első villa rugókat Wilbers-re. Mentem vele pár száz km-t, a tapasztalat pedig: sokkal kezelhetőbb lett. Nagy sebességnél nem szitál az eleje, fékezésnél nem bólint és nem rezonál.