Ez a kérdés Sonyikának is, és az összes 150-es hátsógumis GS kollégának szól.
Gondolom a lánc azt elbírja ha a hátsó fogaskerék pár mm-el kijjebb kerül...
Neked nem szokott a láncod a gumi oldalához érni?
Megnéztem és az összes láncszem csapjának a feje meg lett csiszolva a gimi által.
Arra gondoltam, hogy a lánckereket lekapni, és 1-2 alátétet alárakni. A csavarok engednek annyit (3-4 mm). Attól félek hogy így gyorsan tönkre bassza a láncot, és még el is szakadhat ha annyira megcsiszolja a fejét.
csak nem mindegy milyen felnire! ugyanaz a gumiméret szélesség, magasság,...készül más méretű felnihez is.!erre figyeljetek,mert ha szélesebb felnire való gumit felteszel keskenyebb felnire,akkor behúzza az oldalát(azt a részt ahol kanyarban kéne a legjobban felfeküdni)és nem biztosít elég kanyarstabilitást,és billegős lesz tőle a motor irányitása kanyarban.!
tisztelettel kérném leírná valaki sokadszor, hogy a gumiméreteknél
mit jelölnek a számok. pl, 130 / 70 /17" ( ez pl a gsöccá hátsó gumma azt tudom , de mi mire vonatkozik ?átmárő külső , felninél, szélesség ?
Én amikor voltam, akkor vagy 3-4 trafipaxost láttam, de általában városok közelében volt.
Lévánál szoktak lenni, Besztercebányán is láttam rendőrt. Meg az E77-esen is.
Ebből a szempontból nálunk jobb a helyzet, engem egyszer állított meg rendőr, mindent rendbe talált és jókívánságaival tovább engedett.
Fasza időnk volt, nem volt túl meleg sem, csak egy kicsit ha álltunk.
Úgy tűnik sikeres volt a széles gumi projekt, legalább is egyenes szakaszokon jól szuperált.
Sebesség, gyorsulás nem változott, csak egy kicsit közel van a lánc a gumihoz. Konkrétan 1-2 mm-re. De nem veri rá az olajat.
Zoli32!
Holnap milyen tempóval akartok menni? (konkrétan km/h-ban )
Nem volt annyira alkalmam döntögetni, viszont kanyarokba néha ha motorfékkel mentem be, meg-megcsúszott a hátulja, amit a 130-assal nem csinált.
Csak azért kérdezem, hogy ha már az odaút is tempós, karcolós lesz, akkor nem fognám vissza a csapatot, inkább mennék legközelebb, amikor már teljesen kiismertem a viselkedését.
A normál haladós tempó jó.
Kicseréltettem a GS első villa rugókat Wilbers-re. Mentem vele pár száz km-t, a tapasztalat pedig: sokkal kezelhetőbb lett. Nagy sebességnél nem szitál az eleje, fékezésnél nem bólint és nem rezonál.
Amúgy nekem van alatta..1 mm.
Gondolom a lánc azt elbírja ha a hátsó fogaskerék pár mm-el kijjebb kerül...
Neked nem szokott a láncod a gumi oldalához érni?
Megnéztem és az összes láncszem csapjának a feje meg lett csiszolva a gimi által.
Arra gondoltam, hogy a lánckereket lekapni, és 1-2 alátétet alárakni. A csavarok engednek annyit (3-4 mm). Attól félek hogy így gyorsan tönkre bassza a láncot, és még el is szakadhat ha annyira megcsiszolja a fejét.
egy 2-esért felelnék !
tehát egy 130 / 80 /17" méretű gumma szélessége 130mm , 17col-os
felniméretre való, és a oldalfalmagassága a szélesség 80%-a ?
mit jelölnek a számok. pl, 130 / 70 /17" ( ez pl a gsöccá hátsó gumma azt tudom , de mi mire vonatkozik ?átmárő külső , felninél, szélesség ?
Lévánál szoktak lenni, Besztercebányán is láttam rendőrt. Meg az E77-esen is.
Ebből a szempontból nálunk jobb a helyzet, engem egyszer állított meg rendőr, mindent rendbe talált és jókívánságaival tovább engedett.
Dipshit te nem jössz holnap?
Nálam van a tatyó.
Nem gyenge a termék. Ennyi pénzért rengeteg mindent tud, nagyon megérte az árát.
Kössz hogy lebeszéltél a Lidisről, meg hogy lebonyolítottad!
Itthon is meg máshol is főleg a yardok miatt utálom a főutakat
Átlöknéd a telefonszámodat ide? ataaa@freemail.hu
Úgy tűnik sikeres volt a széles gumi projekt, legalább is egyenes szakaszokon jól szuperált.
Sebesség, gyorsulás nem változott, csak egy kicsit közel van a lánc a gumihoz. Konkrétan 1-2 mm-re. De nem veri rá az olajat.
Zoli32!
Holnap milyen tempóval akartok menni? (konkrétan km/h-ban )
Nem volt annyira alkalmam döntögetni, viszont kanyarokba néha ha motorfékkel mentem be, meg-megcsúszott a hátulja, amit a 130-assal nem csinált.
Csak azért kérdezem, hogy ha már az odaút is tempós, karcolós lesz, akkor nem fognám vissza a csapatot, inkább mennék legközelebb, amikor már teljesen kiismertem a viselkedését.
A normál haladós tempó jó.