Ja, ebben egyetértünk. Múltkor jártam úgy a Kerepesin, hogy békésen megyek 70-80-nal, ahogy a forgalom is. Egyszer csak azt veszem észre, hogy a bal térdemtől kb. 10-15 cm-re van egy autó jobb első fényszórója. Mi a f.sz?! Így húz el mellettem a faszi, telefonál, szerintem észre se vett. Dudáltam, villogtam neki, utána kapcsolt, hogy itt valamit nagyon elnézett. Végül nem álltam le vele b.szakodni, úgyis fölösleges lett volna. Én se vagyok előrébb, ha utána meg szétb.sz az ideg, aztán valami hülyeséget csinálok. Ezek után én is megfontolom, hogy a lófüttyöt fogok jobbra húzódni, be a sáv közepére, és kész.
Megyek ma ..azaz tegnap a belső sávban a robogóval...50 a tábla..én kb 70-el előzök egy kamiont..és sávon belül megelőz a paraszt....az első lámpa megfogja....a kevláros kesztyű volt rajtam....rendeset csattant a tetőn és az oldalablakon.....a hölgy utasától elnézést kértem ,hogy bántani fogom a seggfejet aki mellette ült... aztán a kamionos beért mellénk..a gyökér fehér arccal hallgatta két oldalról..mert a kamionos is osztotta.......aztán a lámpa zöld lett...mi a kamionossal egyszerre indultunk...a gyökér meg ott ragadt a lámpánál..akkor meg a mögötte levők oltották!
hát igen, sztem nehéz megmondani ki a hibás, először is jó lenne tudni mennyi volt a főúton a sebességhatár!
másodszor ha kikanyarodok akárhova is, nekem úgy tanították hogy a tükörbe kell nézni, egy kicsit több rutinnal ez simán kivédhető lett volna sztem
De azért a marha nagy tuningban illik előre is nézni........Merthogy meg kell tenni mindent a baleset elkerüléséért.Akkor is pofánvágtam volna a vak k**va anyját........
Akinek van elol a lampanal egy kis legterelo plexi az letudna irni hogy milyen kulombsegek vannak.Erdemes felszerelni egy ilyen plexit, van valami haszna.
A valaszt elore is koszonom.
Én ma voltam Dunaújvárosban gumiért, és a rendőrök lezárták az utat helyszínelés miatt. Ott is volt valami baleset, és úgy tudom halállal végződött.
Hallottatok róla valamit?
Az ellen se szolhat senki. Középpen meg sokszor, olajos,poros a sáv az se jó.
Ok. Hívj, de csak 9 utántól!
Mit nem néznél ki belőlem?
(Am írtam mailt még párnapja. Valamit kéne kezdeni a hátsófékemmel.. meg le kéne cserélni elöl hátul a fékfolyadékot is.)
másodszor ha kikanyarodok akárhova is, nekem úgy tanították hogy a tükörbe kell nézni, egy kicsit több rutinnal ez simán kivédhető lett volna sztem
A valaszt elore is koszonom.
Hallottatok róla valamit?