Kössz srácok, tényleg nem olyan fontos, nekem ráér ha majd egy gurulás alkalmával ütközünk valahol. Én bízom a hétvégében.
Krissal, pont akkor hívtál amikor motoron ültem. Gondolom azt akartad mondani, hogy bedobtad Ganjához a tatyót. Köszi, innentől már megoldjuk!
Nem lenne egy hátrány ha mihamarabb tudnám meg a dolgozód címét..mert fölöslegesen nem cipelném magammal...ugyanis robogóval fogok holnap mászkálni...és a fogorvos után azaz dél felé megyek beljebb a város irányába...pontosabban a Nagykőrösire..mert megérkezett a ford szám spirál tömítésem..
...Vaaaagy meló után beugrassz érte....
Bázz ennyi alternatíva ,hogy táskád legyen...el vagy kényeztetve vazzeg..
Garanciát nem vállaltam a motorra (csak a múltjára, semmi óratekerés meg hiba elhallgatás nem volt).
Volt hozzá egy rakás alkatrészem (egy váltóm.. GS 500-hoz is jó! meg egy kormányom még mindig van.. jelképes összegért vihető mindkettő), abból azt vitt a srác amit akart.
A hengert és hengerfejet nem adtam neki oda, mert akkor vadászott XJ 900 hengert az ebayen lőtt 450-esükre. Aztán hogy neki a hengerfej nem, csak a henger kellett így az megmaradt, ezért most hogy kellett az ex motoromhoz, felhozattam Pestre, és odaadtam a srácnak.
Meg a lelkére kötöttem az új tulajdonosnak, hogy mindenféleképpen szóljon ha majd megunja a motort és el akarja adni... csak lesz akkor 250-em, hogy visszavegyem. Szóval inkorrekt már ezért se lehetek..
..máskülönben mivel fórumtársak (kutya., jester, zöldi, bike-r) hatására döntötte el a srác, hogy megveszi a motorom, így az ő szájukból se kívánok segget csinálni.
Kínosan ügyelek már csak ezért is (meg egyébként is) végig korrektül eljárni.
Remélem ezután már nem fog szívatni a GS.. se engem, se az új gazdát
Egyébként Te se szerénykedj az F-eseddel, nekem is nagyon tetszik. Majdnem vettem is egy feketét, még közel is volt, de a tag eladta mire felhívtam. Ebay-en beírod Suzuk Jacket és a méreted esetleg motorcycle még mellé és kidobja a kívánt termékeket. Postánál állítst be HUn-t aztán látod mennyi az annyi. Lehet válogatni van rengeteg. Hondásból is volt csak a legtöbb Repsol, meg vagy bőr. Bőrt nem akarok. Jó ez a cordura. Nem szeretem a szaunát:) Ennek van termó bélése is, azt kikapom ha 40 fok van azt annyi. CSak legyen méretben:D
Köszi, nem tudom, hogy kapható-e, de ha Suzukit vettem volna most olyan logó lenne rajtam. Nem azért Honda h itt vitát szítsak, Isten ments, csak ha már az ne legyen Kawa logó rajta:) Meg bitang jól néz kis a jackó és azért többet véd mit egy szeldzseki. Csak legyem M-es! Még nem válaszolt a tag. Ja és kínai, szal nem 50.000 lesz. De nekem így sem olcsó. Várom a ferdeszemű válaszát. Ha van M akkor holnap kifizetem:)
Kössz az infót! Keresővel vadásztam rá. Még jó hogy szóltál, mert kétségbeesésembe sírva fakadtam volna.
Oilba még nem is tankoltam. Megbízható? Nem ám az lesz hogy rángat majd a vas, mint a deasel Trabi.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ma voltam lent a Balatonnál, iszonyat szél, de gyönyörű idő, remélem szombatra szuper motorosidő lesz, mindenkinek széles utat és gumifákat!
10:30-kor a Renault szalonnál (Budaörsinél, ahol a pálya alatt megy a régi 7-es út)
Krissal, pont akkor hívtál amikor motoron ültem. Gondolom azt akartad mondani, hogy bedobtad Ganjához a tatyót. Köszi, innentől már megoldjuk!
...Vaaaagy meló után beugrassz érte....
Bázz ennyi alternatíva ,hogy táskád legyen...el vagy kényeztetve vazzeg..
Mostanában már nem ott tanyázom, ergo nem is tankoltam még. De gondolom, nem lehet rossz.
Volt hozzá egy rakás alkatrészem (egy váltóm.. GS 500-hoz is jó! meg egy kormányom még mindig van.. jelképes összegért vihető mindkettő), abból azt vitt a srác amit akart.
A hengert és hengerfejet nem adtam neki oda, mert akkor vadászott XJ 900 hengert az ebayen lőtt 450-esükre. Aztán hogy neki a hengerfej nem, csak a henger kellett így az megmaradt, ezért most hogy kellett az ex motoromhoz, felhozattam Pestre, és odaadtam a srácnak.
Meg a lelkére kötöttem az új tulajdonosnak, hogy mindenféleképpen szóljon ha majd megunja a motort és el akarja adni... csak lesz akkor 250-em, hogy visszavegyem. Szóval inkorrekt már ezért se lehetek..
..máskülönben mivel fórumtársak (kutya., jester, zöldi, bike-r) hatására döntötte el a srác, hogy megveszi a motorom, így az ő szájukból se kívánok segget csinálni.
Kínosan ügyelek már csak ezért is (meg egyébként is) végig korrektül eljárni.
Remélem ezután már nem fog szívatni a GS.. se engem, se az új gazdát
Na most komolyan:
1. szerintem a géped Istenkirály szép, grat a választáshoz
2. a dzseki nagyon tetszik nekem is, Suzukis felirattal is kapható ez esetleg?
link1
link2
link3
Ha már lúd, legyen kövér:) Bukó, gatya még vissza van, gatya lesz az utolsó. De az is kell.
De az is elég ha rétes, vagy a Szlovák karikára hozod.
Remélem jössz vasárnap!
Vagy én vagyok túl balfék....
De mindig beszopom...
Oilba még nem is tankoltam. Megbízható? Nem ám az lesz hogy rángat majd a vas, mint a deasel Trabi.
Eladod a vasat, aztán "gariba" intézed neki...
Pedig nem feltétlen lenne kötelességed. Kivéve ha így állapodtatok meg az adás-vételi során...
Minden tiszteletem a Tiéd.
Akkor én ott fogok várni a határon a körforgó után ha tudok menni 10 előtt!
De előtte még mindenképp 100-asra megmondom!