Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Krissal azt mondta most 2 hétre eltűnik és még ott van a tanktáskám. Ha bedobja hozzád, és vasárnap gurulunk el tudod nekem hozni?
Még kell vegyek kabátot meg sisakot, ezekre még össze kell kukázni a pénzt a jogsiig. Vettem csizmát is, igaz ezt használtan, ilyen:
tuti hogy jobb lesz :) nekem is nem rég volt, nekem nagyon bejön
Nekem rikító bicajoskesztyűm van, csak a sok airsoft, tár húzás kinyírta és kikandikál az ujjam belőle:) Paintballnál ilyenre nincs gond.
Szóval nem tetszenek a padok:) Nem baj, nekem is a karbonos jön be.
Krissalnak egy marha nagy sallert.Amit küldtem
Nna...aki fékfolyadék cserén vergődött és osztozni akar párszáz ft-on.Ma voltam haveromnál márkaszervizben.
Vettem eredeti Citroen gyári fékfolyadékot(dot4)fél lityót 500-ért.
Akinek kell szóljon,van raktáron...akarom mondani polcon....fiókban.
Szerintem nem fog duzzogni a Gs ha ilyen lé megy bele
Pontsóó a karbonos kivételével kibaszott rondák a tankpadok...csak pisztollyal a halántékomon tenném a vasra..de azt is úgy ,hogy lehetőleg az aljára ,hogy senki se lássa meg
A kesztyű jól néz ki..én is szeretek paint ballozni...de oda rikító motoroskesztyűt veszek
Megjöttem...kinek mit kell odaadnom?
Simán:)
THX
Akkor legközelebb nehézpóttal jössz dobogókőre?
Gtat!
Én 5.11-es taktikai bakancsba tolom a vödrös példa teljesen jó.Van egy profi Diadora motoros csizmám na az sose ázott még át de ha sétálnom kell akkor a bakancsot veszem fel.
Hali!

Az első észrevétel, hogy nem tudod ráhúzni a dzsekire, csak alá...
A másik, hogy elvben bírja a hőt és a protektor az ütést, de vékonyabb, mint egy motoros kesztyű, viszont szép, nyárra jónak tűnik.

A katonai cuccokról pár szóban... fasza, időtálló stuffok, de nem motoros cuccok, viszont a minőség jó drága belőle, mint ez is gondolom.
Pl. A vízálló SWAT bakancsom, ami valóban vízálló, ott áldogáltam benne egy vödörben :D, na motoron 15 perc alatt átázott :D
Nekem ilyen (ha jól látom Oakley) zöldbe.Teljesen jó bár esni még nem estem vele.Viszont kopó dolgok egyáltalán nincsenek rajta mint egy rendes motoros kesztyűn esésnél hamar elvásik.Egy krossz kesztyűnél azért fényévekkel jobb.

Freonnak egy ilyen mutatvány egy ujjába került.
de neki fémből voltak az ujjai......
A terminátornak sikerült ujjatlan hárlisban.
50 méter úgy hogy rajta vagy, és csúszol a betonon? Azt egyik kesztyű sem bírja....
A kesztyű azért kell, hogy a mentők könnyebben össze tudják szedni az ujjak darabjait.....
Ha birja hogy 90-100-al csúszol a melkasod alá szorult kézzel mondjuk 20-50 métert akkor jó.
A kesztyűről érdekelnének vélemények. Ez nem speckó mocis kesztyű, hanem harcászati taktikai lövész kesztyű, de kevlár protektoros és bőr. Viszont szellőző sok helyen.
kép
így olcsóbb volt, meg vaterázok is, sztem elviszik. Majd mindenki alá nyomom az árat :D
Mi a bánatos mogyorónak vettél 6 tankpadot?
Nagykert nyitsz?
No vettem láncsprayt. Be is fújtam a láncot, lehet kicsit többet adtam neki mint kellene, de az gondolom nem árt neki. Vettem kesztyűt is, ilyet: link
Meg tankpadokat 3 félét.
tankpad1
tankpad2
tankpad3
Ha valakinek kell ezek közül bármelyik eladó lehet. Vettem mindből 2t. Olcsón fogom adni őket. Kb 2 hét mire ideérnek a cuccok. Pá.
ataaa meg volt a telo olaj csere 15w-re kicsit más a dolog keményebb mint eddig majd holnap ki próbálom milyen az úton.