Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem jó.
Szia!

Nem leszek már itthon... valamelyik nap felkapom a táskát, összerakom az aljával és felhívom Ninját, neki mikor jó, mert máshogy soha nem jut el hozzád...vagy XJ esetleg...
Egyébként délutánt akartam írni...
Csütörtök kélután 7 óra fele nem tudnál kijönni a Tecsó benzinkútra? Akörül fogog feljönni a 6-oson Dunaújvárosból.
És végre lenne tanktáskám...
Srácok, én most nem tudom, hol a fejem... én megoldom külön, mert fogalmam sincs, hogy mikor lesz időm... most két hétvégém tuti elszáll...
Üdv újra itt!

A 48 óráson folyton összefutottunk egy GS500-as csapattal (mi egy F650-es BMW-vel és egy Hyosung GV250-nel voltunk, a párom volt az egyetlen női pilóta a mezőnyben), innen volt ott valaki?
Nekem meg a vasárnap meredek...

Szombatot jobban preferálnám, de az útvonal izgat rendesen, még alszom rá....
Hétvégére jó idő lesz (lásd köpönyeg.hu és időkép.hu)!

Valami terv esetleg?
Miért vagy letiltva a rétesről?...Ha fogyi van akkor aznap mást nem eszel...és le van tudva a bűnhődés
Nekem még ki kell pattintanom 2 láncszemet..az kb 1,5 cm tengelytáv csökkenést okoz...és mehetünk kanyarogni....azaz a hétvégém még nyitott...
..sajnos viszont a hetem elég zsúfolt...nem tudom ,hogy mikor lesz időm láncozni :(
Néztem az útvonalat, és tetszik.
Bár én innen Tatáról Esztergom fele, Léván át szoktam menni.
Ha ráérek, lehet becsatlakozom az F ponton Selmecbányánál.
Rétesről le vagyok tiltva.

http://www.sportmotor.hu/motor...
Hehe Ma meglett az E rutinvizsgám.Még bohóckodunk kicsit forgalomban,és mehetek jogsit cseréltetni
szép időt mond szombatra is és vasárnapra is..... benne vagyok, meg persze ganjaninja rétes projektje is bevethető...
Ok, vágom, csak először ez a 2 perces dadogád, gázra nem volt tiszta, most már értem, haverom is mondta h minden mociját melegítette, így nem meglepő. Kell ezeknek. Nem baj. Ha nem húzom neki nem csinál büdöset :)
Szívatóval ugye benzinben dúsabb anyagot kap ami akkor könnyebben berobban..
Azért szokott ilyet csinálni minden jármű hidegen mert kell némi gázosodás is a naftának ,hogy jól pukkanjon....hidegen pedig még csak permet kerül be..
Ha már így szétszedted...akkor az összes elektromos csatlakozó és kábel vizsgálat...leold...megpucol...zsír..esetleg WD40 és összerak..
Akkor veszek magamnak egy felest.
Én ilyet raktam a ditekkbe és ez makulátlan, igaz ingyen kaptam, de ha ilyen csak ajánlani tudom: Olaj
figyi ..én inkább a full minőségre hajtanék....
1100 körül tudok literest. Nem tudom a márkáját, de azt mondták középkategóriás. Jó, de nem drága DOT 4-es.
Jöhet?
Ninja. A Te tanácsodat megfogadva jöttem erre rá, ez szted miért volt? : LINK Csak nem volt szerszám a garázsomban hozzá. Köv projet ez lesz.:)
Én nem szarakodok vele...vissza a munkahengerek...kifúj az egész..és utána feltőlt, átszív..és egy pumpa légtelenít...oszt tsáá..
Egy prüszkölésnyit fogok csak pazarolni maximum..
Mondom ,hogy addig el ne indulj még meg nem moccan a hőfokmérő...
..jahh és a gyertyákat szedd ki...ha mást nem pucolás és hézag....réz pasztával csavard vissza ,hogy máskor is könnyen kijöjjön...a gyertyapipa alá fujj kis szilikont mielőtt visszacuppantod..