Nem leszek már itthon... valamelyik nap felkapom a táskát, összerakom az aljával és felhívom Ninját, neki mikor jó, mert máshogy soha nem jut el hozzád...vagy XJ esetleg...
A 48 óráson folyton összefutottunk egy GS500-as csapattal (mi egy F650-es BMW-vel és egy Hyosung GV250-nel voltunk, a párom volt az egyetlen női pilóta a mezőnyben), innen volt ott valaki?
Nekem még ki kell pattintanom 2 láncszemet..az kb 1,5 cm tengelytáv csökkenést okoz...és mehetünk kanyarogni....azaz a hétvégém még nyitott...
..sajnos viszont a hetem elég zsúfolt...nem tudom ,hogy mikor lesz időm láncozni :(
Néztem az útvonalat, és tetszik.
Bár én innen Tatáról Esztergom fele, Léván át szoktam menni.
Ha ráérek, lehet becsatlakozom az F ponton Selmecbányánál.
Ok, vágom, csak először ez a 2 perces dadogád, gázra nem volt tiszta, most már értem, haverom is mondta h minden mociját melegítette, így nem meglepő. Kell ezeknek. Nem baj. Ha nem húzom neki nem csinál büdöset :)
Azért szokott ilyet csinálni minden jármű hidegen mert kell némi gázosodás is a naftának ,hogy jól pukkanjon....hidegen pedig még csak permet kerül be..
Ha már így szétszedted...akkor az összes elektromos csatlakozó és kábel vizsgálat...leold...megpucol...zsír..esetleg WD40 és összerak..
Én nem szarakodok vele...vissza a munkahengerek...kifúj az egész..és utána feltőlt, átszív..és egy pumpa légtelenít...oszt tsáá..
Egy prüszkölésnyit fogok csak pazarolni maximum..
Mondom ,hogy addig el ne indulj még meg nem moccan a hőfokmérő...
..jahh és a gyertyákat szedd ki...ha mást nem pucolás és hézag....réz pasztával csavard vissza ,hogy máskor is könnyen kijöjjön...a gyertyapipa alá fujj kis szilikont mielőtt visszacuppantod..
Nem leszek már itthon... valamelyik nap felkapom a táskát, összerakom az aljával és felhívom Ninját, neki mikor jó, mert máshogy soha nem jut el hozzád...vagy XJ esetleg...
És végre lenne tanktáskám...
A 48 óráson folyton összefutottunk egy GS500-as csapattal (mi egy F650-es BMW-vel és egy Hyosung GV250-nel voltunk, a párom volt az egyetlen női pilóta a mezőnyben), innen volt ott valaki?
Szombatot jobban preferálnám, de az útvonal izgat rendesen, még alszom rá....
Valami terv esetleg?
..sajnos viszont a hetem elég zsúfolt...nem tudom ,hogy mikor lesz időm láncozni :(
Bár én innen Tatáról Esztergom fele, Léván át szoktam menni.
Ha ráérek, lehet becsatlakozom az F ponton Selmecbányánál.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ha már így szétszedted...akkor az összes elektromos csatlakozó és kábel vizsgálat...leold...megpucol...zsír..esetleg WD40 és összerak..
Jöhet?
Egy prüszkölésnyit fogok csak pazarolni maximum..
..jahh és a gyertyákat szedd ki...ha mást nem pucolás és hézag....réz pasztával csavard vissza ,hogy máskor is könnyen kijöjjön...a gyertyapipa alá fujj kis szilikont mielőtt visszacuppantod..