Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://youtu.be/zbvkQDzFvhw vasárnap by Prodigy :)[/L]

Szerbusztok Motoros társak! Úgy minden műszakiszakihoz lenne egy kérdésem. A gs500F típusú mocim megint eresztget egy kis benzint maga alá. Olajomnak eddig semmi baja, viszont aggodalmaskodom, nehogy megint vége legyen az olajomnak mint legutóbb megtörtént velem.
Az a cső, amiből folyik és ha jól követtem végig a futását, akkor ez a levegő szűrő dobozának aljába csatlakozik.
Amikor múlt hét vasárnap mentünk a bükkbe. Kitoltam a garázsból. Egy pöccre indult, most meg kicsit tovább kellett köszörülni.
Valakinek van ötlete mi okozhatja ezt az idegesítő jelenséget? Kezdek agyhugykövet kapni.
Szerdán viszem megint szervizbe megnézetni a biztonság kedvéért.

Várom a hasznos tanácsokat. Köszönet érte! üdv: Sipi
Ez feketében egy igen szép példány
Több mint 4 éve..
nem rég vetted nem?
Üdv!

Nagy valószínűséggel eladó lesz a motorom.Ha esetleg valaki most szeretne venni egy igazán megkímélt GS-t keressen nyugodtan.Még nem raktam fel képeket és infót emailban tudok küldeni.
Ezt hol látod? Én mindenhol esőt látok...pedig jó lenne
mondjuk most már vasárnapra csak borult időt mond, esőt nem.....
Bazeg,akkor én busszal megyek
Most ébredtem... Kis gurulás...kis motor...rétes a Normafánál. Hö Hö
A normafánál is van réteses
Nagy kört ne menjetek... délutánra romlik az idő....azért remélem tévednek...

Szombaton nagyjából a déli órákig gyengén felhős, kellemes, nyárias idő várható. Ebéd után aztán ÉNy felől erős hidegfront éri el hazánkat, melynek hatására a Dunántúl É-i részén szórványosan, DNy-on és a középső országrészben többfelé várható zápor, zivatar. Felhőszakadás, jégeső kialakulására is számíthatunk. A front érkeztével az ÉNy-i szél viharossá fokozódik, több helyen 100km/h-s lökéseket is tapasztalhatunk! 10-15 fokos lehűlést hoz magával a front. A csúcshőmérséklet még 25-30 fok között alakulhat, majd a hidegfront mögött hirtelen kezd zuhanni a hőmérséklet.
A Mamutnál van egy réteses....Elég kis kanyar lenne nem?
Ha kiderült ,hogy időjárásügyileg mi a tuti..és tutira nem esik eső...és megy valaki motorozni...és az indulás 10.30 környékén van...és valahol út közben lehet kapni rétest...és nem megyünk túl sokat...
és és és
..szóval 9-ig ne keltsetek fel
...bocs az OFF-ért ...
csak hiszed !
ez se motorostéma , de annyi kötődés a fórumhoz, hogy Ő legalább dzsepetó
http://youtu.be/03ZNeIQh0mY
Meggyüttem.......
Bocsi, de annyira jól esik visszaidézni, kénytelen vagyok megtenni
Remélem belátod hogy hülye a válasz és visszanyalt a fagyi! Na én is iszom b..meg

"Gyárilag? Mert ugye az idő folyamán egyre csak hízik, ahogy a bütykös tengely kopik...
Remélem belátod hogy hülye a kérdés!
Hézag ellenőrzésnél olyan korong kerül be, ami megfelel a szabványos hézagmértéknek. Ez az idő múlásával egyre vaskosabb..."
ez meg mindent visz :)
http://youtu.be/BPcL5kTHX-w
Ja hogy a korong átmérő? ...Tudod mit, Iszok még egyet b...d meg.
Neked pláne köszönöm!
Minden előfodulhat.
Lehet még norbi ápdéttel fogyna is.
Neked is köszönöm, megvárom!
Szia, előre is köszönöm!