Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ausztrália. De lassan ott tartok ,hogy minden megoldás érdekel...
Melyik kontinens?
Én sem adnám el a helyedben...Újként vetted..minden rezdülését ismered...csak te fingottál az ülésre Nem kell rá költened!
Én is így vagyok a vassal...csak akkor adom el ha majd 100% a másik kontinens...vagy ha valaki jó sokat fizet érte
Nem lehet ,hogy a kábelek,bowdenek feszítik?
Lazítsd fel...zsírt neki..és utána finoman mozgatva kezd el meghúzni...majd amikor kézzel már nem megy akkor az ékeléshez beteszel egy csavarhúzót és tenyérrel rákocc..Ha nem lötyög és könnyen mozog attól még terhelésen picit szorulhat...ilyenkor egy nagyon picit...de tényleg minimálisat engedsz a csavaron....mindehez az összes csavart Teló tartó...konzol tartó és középen a nagy csavart föl lazítani..majd ha passzentos minden visszahúzni!
Jó hírek úgy néz ki a GS nem lesz eladó egy darabig. Na nem mintha nyertem volna a lottón csak lekértem a banktól a hitel lezárásának költségeit.Nem lettem tőle boldog...
Ha most kifizetném kb egy 100-ast buknék úgyhogy marad.Meg egy csomó emlék köt hozzá és még soha nem volt semmi komoly baja.
Itt szakad az eső Sopron.
Na akkor jó a gumid?Nekem ugy néz ki,hogy a kormány csapágy szar.
Sziasztok

Az út nekem is 7km, amire indultam már nem is esett.
Meg ám!
Nagyon fasza lett ám a szélesebb gumiszett. Sokkal bátrabban merek belemenni a kanyarokba vele, puhább is mint az előző volt.
A majrécsík már az első kanyargás alkalmával teljesen eltűnt, pedig nem döntöttem jobban mint a vékonyabb gumival. Bár ezt Zoli32 tudná megmondani, mert ő látott hátulról.
Biztos más a profilja...
Jaja, olcsóbb, csak több helyet foglal, de ugye a tanktáska mindent megold...
Mi is ott vettük :)
Nézek valami munkaruházati boltban, ott asszem óccsóbb.
Én is előrelátó voltam. Reggel vaciláltam a farmer és a bőrnadrág között. Úgy voltam vele hogy a farmer tuti átázik 7 km alatt (ha végig esik) a bőr meg még talán nem
Hát, nem egy nagy tétel pedig.
Nálam ott kezdődik a probléma, hogy - még - nincs erőruhám. :) Asszem ideje beszerezni egyet.
Múltkor hazafele jártam így. Most eleve azzal kezdtem, hogy fölvettem az esőruhát. Nem bántam meg.
Baszni rá ha eláztatok, legalább lemossa az eső a poros utakat!
Na meg a parasztok is pogóznak a májusi esőtől...
Én is - jó bőrben, meg cordurában.
Én bőrben vagyok
Ma reggel robesszal jöttem, hát, a cordura ujjából szó szerint folyt a víz. És még haza is kell menni. Legalább a mai fürdés letudva.
Ja, sok türelemmel
Meg lehet csinálni eső nélkül is.
Majd még haza is kell mennem

Kicsit aggódok hogy a laptoptáska be fog ázni...

Nem mondom, hogy irigyellek a ma reggeli krúzolásodért