Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem az a 16 az nem a méret, hanem ugyanúgy mint BT020 ez BT016...ha jól gondolom
Jó lenne neked az első..kár ,hogy csak 16-os
190/55.
Köszönjük a nemzeti színekben pompázó művészi fotót!
A hátsó mekkora?
A biztonság a fontos...nem a sebesség...
...no meg az ,hogy élvezzük..
Csináltam fotót. Ha mást érdekelne annak: 120/70 BT16R, tavaly vett 0km-es ZX-10R-en első gumi volt 160km futott összesen. A hátsó nem a ti méretetek csak azért rakom fel mert azon jobban látszik, hogy gyári a mintamélység. 15-ét adom az elejét. Ha valakinek kell a hátsó az 25.
... és mindenképp köszi a mai napot, én élveztem, még ha én voltam is a leglassabb... de ez örömmotorozás elvileg, úgy tudom
... illetve még kettő.
Akkor én is szúrok pár képet a mai nap résztvevőiről...
Még nincs részlet...lehet ,hogy tolódni fog...
Megmérem...de miért nem hívod föl a srácot,hogy milyen gummái vannak? Én sokallom...mert nálad az a gumi nem fog egy szezont futni 3,3 mm-el..
...szerintem.
Kíváncsi leszek ,hogy mennyit fogyasztottam...mert volt benne nagymami tempó rendesen
Akkor én spóroltam.
na ez jó a második robbantott ábrák ha valaki nem ismerné
Ajánlom ezt az oldalt:

http://www.oemmotorparts.com/o...(P19)%202003&L=SU4_-3383
Ha úgy nézem hogy egy jó, új gumi amin 4-4,5 mm hasznos mintamélység van kb 30-35 ezer forint (átlagban, hiszen a hátsó drágább, első olcsóbb), úgy egy 3 mm-eres gumi nem ér meg 12-őt.. hiszen azon csak 1,4 mm hasznos mintamélység van. 1,6-nál ugye elvileg le kéne dobni.

Bár a pénz nagy úr, de ez így nem igazi spórolás
ataaa nekem elöl hátul 3mm van és 12-12 ért vettem a pumi oldalán
bő 30-ért már akad új is
GANJANINJA!

Mérd majd meg kérlek, hogy a Road 2-es első gumidon hány mm a minta mélység.
Most tudnék venni egyet 3,3 mm-el 14 000-ért.
Szerinted?
Nekem ilyen van fent.
Passz. Nekem a duplakipuff volt alul összekötve hasonlóan. Gondolom ugyan azt a célt szolgálhatja, nem hiszem hogy véletlenül lenne ott.

Itt a kép róla
szerintem sima közdarab ami nem engedi táncolna egymáshoz viszonyítva.