Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

15-ért még mindig iszonyat olcsó és ugyan te nem sportgumit keresel, még ha néha kellene is neked... sportguminak szar, utcára még leszopod magad és több komponensű.
Az alábbi tesztben sokkal nagyobb terhelést kapott, mint amit te valaha egy GS-el mutatni tudsz neki, de azt az első gumit cseréld már le, mert nem akarom a véres cafataidat takarítani egy fáról...

http://www.motorrevu.hu/motorteszt/nagy_sportgumiteszt_ta
padjon_ra
Én is egy olyat keresnék, ami egy kisebb hátizsákot kivált.
Needee!

Láttam van fent egy fasza Mecsek kanyargós videód.
Te merrefelé laksz? Nem készülsz a nyáron újra elmenni oda? Lehet becsatlakoznék/nánk!
Tetszenek azok a szép belátható nyitott kanyarok.
Nekem ez van:
oxford

Jó, csak pici.Egy napi gurulásra tökéletes.
Lehet jóféle cuccokat kifogni,minőségileg a Louis termékek felett van.
Tanktáskából kinek mi vált be?

Krissal, neked milyen fityeg a motoron? Mint Hein Gericke szakértő, náluk van valami jó fogás?
Nem tudom milyen meleg, eladtam a robogómat és beszámoltam a nacit, de nem az én méretem, nagy ezért eladom. Kivehető béléses. Masszív darab, szóval nem suhogósmelegítő. A megadott linken lehet rá licitálni, én 1Ft-ról indítottam, kinek mennyit ér meg alapon. Nem szoktam utánvéttel postázni, de ha Te nyered meg Neked elküldöm úgy is.
Mondjuk úgy 5ezer Ft körül.
Számomra nem jó ajánlat pl. a Kelomotor kínálata, ahol darabonként horror áron lehet megvenni minden szükséges alkatrészt, de ettől függetlenül biztosan jó cuccok.
Viszont most találtam egy ilyet: GPS tartó
engem érdekelne de csak utánvétellel.Nyáron milyen meleg?
Semmi gond nincs vele.Csak hogy 190-es.Nekem nem férne el ha tippelnem kell.
Most egyenlőre megvárom mit hozok ki a diablo rosso corsából meg a pure 2ct-ből. Má nem a köridőt mert az nem mérem.
Osztán majd keresek.
Talán a Ricsi Bontóban találsz, vagy Itt, a Vecsési bontó pl a Fast Ride-osok kedvence...

Hívogasd őket, de szerintem már Ricsinél sikered lesz...
Tudom, tudom. Várom a jelentkezésedet. De aztán ne 3,3mm-es Road2-őt vegyél 12-ért mert elájulok.
Van egy gatyám, ha valakinek ez kell, 54-es olcsón adom:
Hein Gericke
Nem azt mondtam hogy nem, hanem hogy fontolóra vettem.
Ez annyit tesz, hogy kicsit még körbenézek és a legjobb ajánlatra röppenek rá!
De csak 1,5 hét múlva tudom úgyis megvenni.
Van egy kollégám SRAD 750-el. Kéne neki gumi. Mondom 40-ért adok egy 99%-os párat. Hát Ő 30-ért 2-3 körös Continental Race Attackot vesz. Ekkor majdnem pofán röhögtem de visszafogtam magam. Megbeszéltük, hogy megnézi. Elviszem neki, nézegeti majd azt mondja: "Látom az első már többet futott azért" Kacagtam egyet, kivettem a kezéből és elköszöntem tőle. Már az elején tudtam, hogy kár szóba állnom vele. Ezért nem is hirdetem amúgy.
Jól mondja Ninja, mindenki a saját, biztonságos tempóját motorozza, úgyis megvárjuk. :) A lényeg, hogy mindenki érezze jól magát. (Addig lehet, hogy Ata már 2x megkerülte Lepencét, de hát mindenkinek más a tempója :)).

Tényleg jó ez a nemzeti trikoloros kép.
Hát?
Ez gumi nem hát.
Ha nem hát nem.
Fontolóra vettem...
Bocsánat...benéztem....a 16 típus..és nem méret....
Viszont ha 17...akkor szerintem nem rossz!
Természetesen 17 collos.
Mi 16-os?
Huhh..az nekünk már valóban nagyon nagy...max 160 fér be htra...az is csak pajszerral..