Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát...........ha nagyobbra vágysz legalább jöhet a nehéz eladás.
Öreg. De nem öregebb nálam:) Alkudtam persze, este hozzák eredetvizsgával. Házhozszállítják. Nincs még jogsim, nem akartam úgy kezdeni h ne is lehessem, bár 15km, de akkor is. Új gumik új lánc szett új akksi. Nagyon csendes. Nem mentem még ilyen "nagy" géppel, de tetszik. Mentem 400-as DRZ supermotyóval, de az teljesen más. Ez szimpi nagyon. 7000-nél meg amit művel az áhhh..
Nemmondom................öreg.
Remélem alkudtál belőle.
Igen:

ezaz
400-as?
Meg ám :)
Megvetted?
Jeah!
Van nyilván. De nem aszerint cserélem a gumikat hogy elérte e a kopásjelzőt.. Van hogy hamrabb van hogy később. Nulla százalékosnak azt a gumit veszem amin kilátszik a szövet, vagy legalábbios a mintának már nyoma sincs. Bár haverom állítása szerint óvatosan még párszázkilométert el lehet menni úgy is hogy már kikandikál a szövet (GSX-R)
Hali...nincs rajta kopásjelző? Ha van, akkor az a 0%.
Köszönöm!
Sejtettem. Akkor most olyan 65%-os lehet az enyém ( ha a 0% a minta nélkülit jelenti..)

Ez nem jó hír.. ki kéne bírnia még 8-at.. szar lenne ha romániában kéne gumit bugázni rá hazafelé jövet
Az nem semmi, grat! Fasza lehetett!
Kell neked az az olajhűtő...már látom!
Hát a horvát tengerpartról jöttünk , de az uccsó nap volt a legjobb amikor ide osztrákokhoz jöttünk (melóba ) , volt bent Szlovénia, Olasz meg Osztrák hegyek is, a legjobb utak osztrákoknál voltak
Kb itt jöttünk http://maps.google.com/maps?sa...

egyébként az egész túra alatt ment a gs-be 5nap alatt 2000 km-el, és persze szó nélkül teljesítette
Csak győzz elmenni érte
Bakker..ezt érdemes lenne megvenni...szerintem!
..és a kereke is KÜLLŐS!
Na lemértem a hátsót középen....

Full 0 km-es gumi, 7 mm.
Mr. Astonblue !
Mi volt a pontos útvonal, hány killa, és hány napos?
Lökd az infót!
Lehet a ritkább levegő lassabban is hűt.
Ma professzoros hangulatban vagyok...
Olasz vagy osztrák rész?
Kéne egy legalább inyektoros cucc ha nagyon sokat akarsz errefelé keverni.
Ez egy ilyen földhányás teteje, ami messziről ilyen
egyébként felfele csak 8000 nél éreztem magát jól a motor, egyébként nem akart menni kicsit sem a 15 % os lejtőkön , de ott tartani vissza fordítókba meg kurwa nagy kanyarokba szinte lehetetlen, szal kicsit szenvedős volt de életem egyik legnagyobb élménye
..olajat. khm