Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem én, az valami orosz video. Amúgy nem a vége a lényeg
Jahh nem te voltál aki az egyenesben 180-ig hajszolta a vasat?...ami lehet vagy 165 végsebesség
Tudom ,hogy nehéz...szerintem itt mindenki átélte már a sóvárgás c. fejezetet... De felnőtt ,gondolkodó emberként....mások hibájából tanulva...
...szal érted...
U.I: Motort,CD-t,nőt...kölcsön nem adunk!
Gondolom ezt nekem írtad. Milyen videót? Csak garázsosat raktam fel, ott nem is mentem vele Amúgy nem vagyok kisgyerek, Krisztust ebben a korban feszítették keresztre! Mindenesetre megfogadom a tanácsotokat és visszafogom magam! Pedig rohadt nehéz.
Isti...vegyél gyári méretet...főleg ha az asszonyt is hurcolod....ha a 140-et teszed be akkor abból viszont a /80 kellene ami hülyén néz ki..
a 140/70/17 felrakva annyira kicsúcsosodik ,hogy egyenesben hátul kevesebb felület érintkezne mint elöl....kanyarban pedig nem te döntenél hanem a motor hátulja billentene be...
Szerintem 140.. Átalakítás nélkül, de nem értek hozzá
Ecsééém Néztem a videjóóót....ülepen leszel billentve..
Hallgass az idősebbekre..
Jogsi nélkül...az olyan mint a piás...még akkor is elmeszelnek ha vétlen vagy... Kell az neked ,hogy a gatyádat elköltsd bírságra?
Van egy szép motorod...addig szépítgesd...vagy mittomén...és gyakorold a kreszt...hogy még álmodban is hibátlanul menjen..
Ha meghallom ,hogy motoroztál...odamegyek...tasli....kulcsok,forgalmi elvesz...oszt majd akkor kapod meg ha öltönyben ,elegánsan lobogtatod a jogsidat az orrom előtt..
Ne kisértsd a szerencsédet...mert nem vagy szőke cica baba , hogy az álló dákós rendőrnél kidumáld....és milliomos sem ,hogy megvásárold a hallgatásukat...
Hát csinálj.
én, se ...
csak GUMIÍÍÍÍCSERÉT kell csinálnom
úgy tudom van egy méret ami még befér (ráfér) a gs500ra átalakítás nélkül. csak ezért kértem segítséget
Kapcsolj légykondit.
a mázlista.... én meg izzadok a munkahelyen...
Nem értek hozzá, ezért kérdem. A GS felnire felmegy a 150-es gumi? Vagy akkor már felnit is cserélni kell? Ha cserélni kell, akkor már vegyél küllőset, az optikai tuning. De akkor előre is!
GUMI - méret...!
nincs gondom a gyári mérettel nekem se , de ha már így jártam akkor, optikai tuning házi barkácsrameg nem vetemednék
Mi a baj a gyári kerékmérettel? Túl vékony? Az enyémen is 140-es van hátul, de nem cserélném le, mert vékony, ez a gyári, így kell szeretni:) Persze ha pénz nem számít annyira, akkor az más. Ha jól emlékszem 150-es a GS-re még felmegy, de lehet akkor már alakítani is kell valamit. De hát mások is megoldták, kis barkács:)
Készülök rá 100el, megvan a vizsgaprogram, végignyálaztam az egészet. Volt h hiba nélkül levizsgáztam, de gyakorlom, nem akarok 2x menni. Havernak odaadást meg nem eröltetem. Jó a link amit küldtél.
megpróbáltuk megmenteni a defektes gumit (hátulja) ,de most már csak pár km.-t bírt ki. kuka !
most lebuktam , mert a "gumiméretek hátulra" hsz.-kat átugrottam.
ha ismét leírnátok melyik méret fér be átalakítás nélkül ?
rendelni akarom majd , ha linket is kapok külön köszönet !
jó hír is van ! az utolsó pillanatban kapott a drágám hátsó fékbetétet !
Akkor tanulj addig, meg olvasgass... jegyzem meg, ha most kapnak el motorral, akkor a büdös életben ne lesz jogsid, csak szólok!
A havernak odaadjuk a motort dolgot, meg nem ajánlom, hogy erőltesd
http://www.vaslovasok.hu/cikke...
Nem kívánok sok szerencsét, hanem, hogy tudj és légy ügyes mindig!
Nyahh..motoroztam is...rétest is ettem...napoztam ,olvastam....és az enyém nem ráz...nem nyeklik...és maximálisan meg vagyok vele elégedve...
Vagy lehet én néztem be a hozzászólásokat?
Már kevergetem a kávémat, mindjárt szinkronba jövök.
Na............az a hátsó kerék is túlzás...................komplett kéne cserélni.
Miről beszéltek itt már?
Sonyika panaszkodik, hogy nem tudja mitől ráz a kormánya 140-él?
Hogy jött ide GSXR meg SV meg a kutyaf@sza?
Nem cserélek én semmit csak a hátsó felnimet, meg az első gummámat.
Ha cseréled felszórsz egy Vapor műszerfalat mivel nem lesz műszerfal tartód sem.
Ha van píz akkor lehet költeni.
No beiratkoztam jogsira! Először csak 29-én kell mennem motoros konzultációra, ez kötelező és 31.-én kreszvizsga. Az órákat kihagyom. Majd szurkoljatok, bár még 3 hét :(
..és akkor honnan lesz sebesség adata? A GSXR-ek nem első kerékről kapják a jelet..

Egy GS alá szerintem simán elég egy SV futómű is... nem kell túlzásokba esni. Az is jobb lesz mint a gyári konfig.

Bár én lehet hogy DL-esíteném, terepen jól jön a 19-es első kerék