Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott a pont
Bár anyám rettentően fél a motorosoktól (öccsét úgy kaparták össze 30 éve egy 350-es gépről, de pár csavarral megúszta a lábában... illetve, akkor ismerte meg a nejét, és ezt nem mindig érzi pozitív hozadéknak... no mindegy), az "Anya" meg... nos, valószínűleg inkább mögöttem ülne, de hát a két gyerek az két gyerek Kénytelen lesz beérni némi orgonával vagy akármivel
Hazafele meg el ne felejtsünk keresni orgonabokrot, vagy valami hasonlót! Anyák napja lesz!
Szerintem az volna a legegyszerűbb, ha az M0-ásról lejössz, egyenesen ki a Corához, és a McDönci parkolójában vagy a Cora valamelyik bejáratánál találkoznánk. Melyik legyen?
KABBE!
Akkor 9:00 körül fent a büfé parkolójában!
Még szép hogy jó idő lesz. Mára is szar időt mondott aztán süt a nap.
Ha egy kicsit borult is, nem kell beszarni, úgyis kitisztul.
Pozitív hozzáállás!
Azért én felcsatolom a derekamra az esőruhámat.
Ha sikerül addigra föltápászkodnom (egy ismerősöm írta magáról valami kérdőívre, hogy "Mi a foglalkozása? - Főtápászkodó - Mit dolgozik? - Fő' tápászkodom..."), akkor az lenne a kérdésem, mindenképp el kell mennem az óemvé-kúthoz Szt. Endrére? Az M0-áson mennék, és ha jól emlékszem, elsőként Pomáz felé mennénk - vissza. Nem Pestről indulsz? Mert akkor lehet, hogy értelmesebb lenne más kezdőpontot megjelölni, mondjuk közelebb a Megyeri hídhoz, nem?
Ha vasárnap mentek...és nem esik..akkor lehet ,hogy én is megyek....bár zombi leszek az éjszakától....de ha majd Atááát kell keresni...csak felébredek!
Szép a szarod...csak egy jó tanács...ameddig meg nem moccan a hőmérőd..ne nagyon pörgesd 3000 fölé
Szép hangja van a mocidnak,grat a vételhez.
Csajod fog örülni, hogy telefüstölted a mosatlant
Beltenyésztett szarom hidegindítása. első alkalommal:
CB400
300 k?
Hát abból egész évben elvagyok tankolással szervizeléssel együtt. Sőt még a zsíros deszka is belefér Dobogókőn.
Mikor megvettem a GS-t 2006-ban, ajándékba kaptam hozzá egy 1 napos alapképzést Attilánál. Baromi jó volt, csak akkor még sokalltam a haladó kurzusra a 300k-t! Ma már lehet moduláris oktatást is találni, így elérhetőbb és gondolkodom is rajta, hogy menni kellene, de sajna folyton eltankolom inkább a rávalót
Most nagyon utállak benneteket Csak szerdán lesz fizu, addig meg hétvégén haza kell ugranom (2x120km), úgyhogy 1 tank benzinbe nem fér be a kanyar, pedig szívesen mennék...

Na mindegy, majd begyakorlom egyedül, és ha már megy a karcolás, és megvan a kanyarok számozása is, akkor szólok és mehetünk
Az ám az igazán döntögetős!
Az lesz az, ahol a kukák vannak. ;)
Szerintem útvonalnak jó az a kör, és jobb szakaszokon fel-le lehetne menni többször is.
Ha a Matyi-büfé a lilahagymás zsírosdeszkás, akkor ok!
Visegrád felől P.szentlászló felé (hegynek fel) szerintem az egyik legjobb útvonal itt Pest környékén a rövidek közül. Profiknak már lábtartókarcolás is mehet. ;) Ettől még messze vagyok...
Pilisszentlászló felé még nem voltam, arra is döntögetős? Csajommal körbe jöttünk Leányfalu felé, az mondjuk inkább sietős volt, mint élvezetes...
Van fotótok? Érdekelne hogy milyen! Én is épp tanktáskát keresek....
Ha jó idő lesz, akkor legyen az első találkozási hely 8:30-kor a szentendrei OMV kútnál, majd 9:00 körül csatlakozás (Ataaa) Dobogókőn a Matyi büfénél vagy valahol ott a parkolóban.

Útvonalterv, kérés, javaslat jöhet. Én se vagyok nagy kanyarvadász, majd a "felvezetést" megoldjuk valahogy. :)
Levettem az ülést, alatta nincs semmi. Viszont van kis rekesz, ahova befér néhány dolog. Ezt nem gondoltam. Viszont akksi ott tuti nincs ha csak nem LiPo. DE azt nem hiszem:)
Van hogy a tank alatt van.Pl Fazék S2-es.
Az ülés alatt nem egyenlő azzal, hogy leveszed az ülést és ott lesz. De az biztos hogy valahol azon a tájékon lesz.
Barátom, ott kerestem először.
Ülés alatt keresd valahol...