Ott a pont
Bár anyám rettentően fél a motorosoktól (öccsét úgy kaparták össze 30 éve egy 350-es gépről, de pár csavarral megúszta a lábában... illetve, akkor ismerte meg a nejét, és ezt nem mindig érzi pozitív hozadéknak... no mindegy), az "Anya" meg... nos, valószínűleg inkább mögöttem ülne, de hát a két gyerek az két gyerek Kénytelen lesz beérni némi orgonával vagy akármivel
Szerintem az volna a legegyszerűbb, ha az M0-ásról lejössz, egyenesen ki a Corához, és a McDönci parkolójában vagy a Cora valamelyik bejáratánál találkoznánk. Melyik legyen?
KABBE!
Akkor 9:00 körül fent a büfé parkolójában!
Még szép hogy jó idő lesz. Mára is szar időt mondott aztán süt a nap.
Ha egy kicsit borult is, nem kell beszarni, úgyis kitisztul.
Pozitív hozzáállás!
Azért én felcsatolom a derekamra az esőruhámat.
Ha sikerül addigra föltápászkodnom (egy ismerősöm írta magáról valami kérdőívre, hogy "Mi a foglalkozása? - Főtápászkodó - Mit dolgozik? - Fő' tápászkodom..."), akkor az lenne a kérdésem, mindenképp el kell mennem az óemvé-kúthoz Szt. Endrére? Az M0-áson mennék, és ha jól emlékszem, elsőként Pomáz felé mennénk - vissza. Nem Pestről indulsz? Mert akkor lehet, hogy értelmesebb lenne más kezdőpontot megjelölni, mondjuk közelebb a Megyeri hídhoz, nem?
Ha vasárnap mentek...és nem esik..akkor lehet ,hogy én is megyek....bár zombi leszek az éjszakától....de ha majd Atááát kell keresni...csak felébredek!
Mikor megvettem a GS-t 2006-ban, ajándékba kaptam hozzá egy 1 napos alapképzést Attilánál. Baromi jó volt, csak akkor még sokalltam a haladó kurzusra a 300k-t! Ma már lehet moduláris oktatást is találni, így elérhetőbb és gondolkodom is rajta, hogy menni kellene, de sajna folyton eltankolom inkább a rávalót
Most nagyon utállak benneteket Csak szerdán lesz fizu, addig meg hétvégén haza kell ugranom (2x120km), úgyhogy 1 tank benzinbe nem fér be a kanyar, pedig szívesen mennék...
Na mindegy, majd begyakorlom egyedül, és ha már megy a karcolás, és megvan a kanyarok számozása is, akkor szólok és mehetünk
Visegrád felől P.szentlászló felé (hegynek fel) szerintem az egyik legjobb útvonal itt Pest környékén a rövidek közül. Profiknak már lábtartókarcolás is mehet. ;) Ettől még messze vagyok...
Ha jó idő lesz, akkor legyen az első találkozási hely 8:30-kor a szentendrei OMV kútnál, majd 9:00 körül csatlakozás (Ataaa) Dobogókőn a Matyi büfénél vagy valahol ott a parkolóban.
Útvonalterv, kérés, javaslat jöhet. Én se vagyok nagy kanyarvadász, majd a "felvezetést" megoldjuk valahogy. :)
Levettem az ülést, alatta nincs semmi. Viszont van kis rekesz, ahova befér néhány dolog. Ezt nem gondoltam. Viszont akksi ott tuti nincs ha csak nem LiPo. DE azt nem hiszem:)
Bár anyám rettentően fél a motorosoktól (öccsét úgy kaparták össze 30 éve egy 350-es gépről, de pár csavarral megúszta a lábában... illetve, akkor ismerte meg a nejét, és ezt nem mindig érzi pozitív hozadéknak... no mindegy), az "Anya" meg... nos, valószínűleg inkább mögöttem ülne, de hát a két gyerek az két gyerek Kénytelen lesz beérni némi orgonával vagy akármivel