én Gödöllőről kizárt, hogy ilyen korán odaérjek..... ma is reggel 7-től meló volt este 6-ig.....
de délután azért gurulok egyet, nehogymá' motorozás nélkül teljen a hétvége....
Na, az a szitu, hogy jön Ganja, Bandit400 és én, oztán felmegyünk veletek talizni Dobogókőre, remélem 9-re ott vagyunk, ha bármi van csörgök, ataa nézz rá a telefonodra, ha felértetek.
Remélem én is felkelek időben, meg jó időnk lesz.
1. találkahely: 8:30 budakalászi McDönci parkoló
2. találkahely: 9:00 Dobogókő, parkoló
Kis csúszás elképzelhető, attól függ, milyen gyorsan abszolváljuk a Budakalász-D.kő távot. :)
Útvonalat még D.kőn átbeszélhetjük, módosíthatjuk, kinek mihez lenne kedve.
Egyszer ez már volt itt téma és képeket is linkeltek, én is onnan tudom.
Sajnos nekem ezek a képek nincsenek meg, de ezen látható a légszűrő és hogy hol helyezkedik el. légszűrő
A tank alatt helyezkedik el.
Ha ennek a légbeszívó nyílásában van egy plusz cső, azt kell eltávolítani.
Enyém is 2005-ös és papírok szerint fojtott. Amúgy meg nem.
Én már úgy vettem, hogy nem volt benne a gyári fojtás.
Szerintem amit te is meg tudsz nézni, hogy a légszűrőben van e egy plusz cső, ami csökkenti a beáramlott levegő mennyiségét. Az ilyen légszűrők beömlőnyílásán van egy pont szerű jel azt hiszem.
ha ezt a plusz csövet kiveszed, máris megvan a max erő!
Viszont ha karbiban van legyengítve akkor az macerásabb. De amit linkeltek ott le van írva a megoldás!
A meki parkolója teljesen megfelel. Abból valószínűleg csak egy van, Cora-bejáratból több... és ki tudja, mi alapján ismernék fel egy GS 500-at a körforgalomtól a bejáratig... hisz el se látok odáig
de délután azért gurulok egyet, nehogymá' motorozás nélkül teljen a hétvége....
1. találkahely: 8:30 budakalászi McDönci parkoló
2. találkahely: 9:00 Dobogókő, parkoló
Kis csúszás elképzelhető, attól függ, milyen gyorsan abszolváljuk a Budakalász-D.kő távot. :)
Útvonalat még D.kőn átbeszélhetjük, módosíthatjuk, kinek mihez lenne kedve.
Jó lenne ha jönnétek!
Egyébként délelőttre jó időt, délutánra pedig esőt mond.
...legfeljebb szervezünk egy 11-órás turnust is
Egyébként így néz ,nincs benne + cső...szóval akkor a karbiban van mókolva!
Sajnos nekem ezek a képek nincsenek meg, de ezen látható a légszűrő és hogy hol helyezkedik el.
légszűrő
A tank alatt helyezkedik el.
Ha ennek a légbeszívó nyílásában van egy plusz cső, azt kell eltávolítani.
Ha ezt esetleg tudnád képekkel illusztrálni, akkor még jobb lenne! :D Mert így nem tudom elképzelni mire gondolsz!
Én már úgy vettem, hogy nem volt benne a gyári fojtás.
Szerintem amit te is meg tudsz nézni, hogy a légszűrőben van e egy plusz cső, ami csökkenti a beáramlott levegő mennyiségét. Az ilyen légszűrők beömlőnyílásán van egy pont szerű jel azt hiszem.
ha ezt a plusz csövet kiveszed, máris megvan a max erő!
Viszont ha karbiban van legyengítve akkor az macerásabb. De amit linkeltek ott le van írva a megoldás!
(25 kw-os)