Persze, de Árpádtető már fenn van. Inkább pécs a jobb kiindulópont. Árpádtetőig is kanyarog rendesen, viszont gyengébb az út minősége. De természetesen miután meglesz a jogsim nekem jó ott is.
Orfű meg kutya na az jó kis kanyargós szakasz. Robbantóval meg annó sámsonnal (star) sokat mociztunk arra. Pécs mellett lakom. Pécsről indul az út. Ott szokták rendezni évente a hegyi versenyt. Felvisz Remeterétre. Az a csúcspont. A hegyiversenynek az a vége. Onnan lefelé vezet az út az Orfűi elágig. Km-ben nem tudom mennyi, hülyeséget meg nem akarok írni, de nem rossz túra. Orfűn meg lehet lógatni is (lábadat a vízbe, de be is ugorhatsz ha jó idő van) Viszont túrát én nem szervezek.
akinek nem gyári hátsó doboz tartója van töltsön már fel légyszives pár képet h h oldotta meg, nekem is van pár ötletem de hátha találok jobbat, köszönöm
Én mentem elől és félreálltam a B pontban, mondom ez jó lesz.
Ganja intett, hogy menjünk lefele Esztergom felé, nem erre gondolt.
Mentünk lefele tovább és láttam még a kanyarba, hogy a többiek nem tudják mi van és A pontban várnak.
Én visszafordultam C pontból A-ba, és intettem Ganjának hogy várjon, visszamegyek értük.
A többiek már átgurultak A-ból B-be, és onnan együtt elindultunk lefelé C pont irányába.
Persze Ganja nem értette mit mondtam neki, és ő is elindult A pont irányába, teljesen fel dobogókőig.
Mi meg azt hittük előrement, így már lent Esztergom előtt vártuk meg. Persze Krissal elé ment, nehogy kétségbeessen és sírjon.
Szóval faszák voltunk, tiszta Muppet Show.
Nekem volt..Hááát...Még egyszer tuti nem vennék.A doboz nyeklik nyaklik a zárat egyszer véletlenül a postaláda kulccsal is ki tudtam nyitni
Kicsit drágábban lehet venni használt de szép állapotú márkás darabokat 1000X használhatóbb mint egy ilyen.
Légyszi valaki fényképezze már le nekem, hogy pontosabban merre megy az F-esnek a km óra spirálja! Az enyémnek nem én szedtem szét az elejét és mióta összeraktam, állandóan kitekeredik a km órából. Halálba idegesít...
Jaja, ez a karika lezavarható ebéd előtt.
Főleg ha nem veszítjük el egymást az első pár száz méteren.
Az kúrva nagy volt hogy elvesztünk a "Bermuda-háromszögben"
Mondom én hogy nem megyek állatul!
Annyi az egész hogy vissza kell kapcsolni kanyar előtt, meg kell bízni a gumiban, rá kell állni egy ívre és kis gázzal, motor és hátsófékkel tartani az ívet.
Ausztriánál az oda és vissza út a sok, de egyszer gyertek majd el. Sonyika majd nyáron szervezi!
Viszont Szlovákia és a Mátra is közelebb van. Oda is lehet menni.
Szlovákiában annyi jó szakasz van, hogy nem győzöd bejárni egy szezon alatt.
Pécsett és környékén ismerős valaki?
Az is fasza hely, Orfű meg a kutyaf@sza, sok erdei úttal. Mecsek, Dunántúli-dombság... Sajnos én ott abszolút nem vagyok ismerős. valaki szervezhetne oda is egy kört.
Ezeknél vállalnám a túravezető szerepet: Mátra, Bükk, Bakony-Badacsony, és a jó öreg Felvidék.
Én benne vagyok, ugyanebben a körben, emrt isteni volt és tényxleg csak egy délelőtt, de mégsincs vége a napnak... de monjuk Ausztria sem lenne rossz...csak ugye mikor?!
Egyébként most amikor utánad mentem, nem voltál állat, tök lendületesen haladtál, simán tartható tempó, csak nézelődni már nem igen lehet
Viszont az út egy fos... hogy a hátsó futómű felüt, attól kész voltam... tankoknak készült néhol. Viszont pont ezért, nem sokan állatkodnak rajta, nyugis.
Köszi! Fasza volt!
Kár hogy sietős lett a vég e mindenkinek, mert azért ott Lepencén elviseltem volna egy-két oda vissza szakaszt! Mindenki legömbölyíthette volna kocka gumijait, hisz a széle is ki van fizetve.
Legközelebb megyünk, biztos kimotorozok csak azon a szakaszon egy tank benzint!
Nagyon fasza volt, még egyszer, elnézést mindenkitől a késés miatt!
Gyönyörű volt a táj és azért öt GS500 együtt, feelinges volt
Jól összejött... 3 régi GS, egy piros, egy fehér és egy zöld
BERMUDA HÁROMSZÖG
Én mentem elől és félreálltam a B pontban, mondom ez jó lesz.
Ganja intett, hogy menjünk lefele Esztergom felé, nem erre gondolt.
Mentünk lefele tovább és láttam még a kanyarba, hogy a többiek nem tudják mi van és A pontban várnak.
Én visszafordultam C pontból A-ba, és intettem Ganjának hogy várjon, visszamegyek értük.
A többiek már átgurultak A-ból B-be, és onnan együtt elindultunk lefelé C pont irányába.
Persze Ganja nem értette mit mondtam neki, és ő is elindult A pont irányába, teljesen fel dobogókőig.
Mi meg azt hittük előrement, így már lent Esztergom előtt vártuk meg. Persze Krissal elé ment, nehogy kétségbeessen és sírjon.
Szóval faszák voltunk, tiszta Muppet Show.
Kicsit drágábban lehet venni használt de szép állapotú márkás darabokat 1000X használhatóbb mint egy ilyen.
Főleg ha nem veszítjük el egymást az első pár száz méteren.
Az kúrva nagy volt hogy elvesztünk a "Bermuda-háromszögben"
Meg úgy akkor még belefér 1-2 Lepence fel-le.
Annyi az egész hogy vissza kell kapcsolni kanyar előtt, meg kell bízni a gumiban, rá kell állni egy ívre és kis gázzal, motor és hátsófékkel tartani az ívet.
Ausztriánál az oda és vissza út a sok, de egyszer gyertek majd el. Sonyika majd nyáron szervezi!
Viszont Szlovákia és a Mátra is közelebb van. Oda is lehet menni.
Szlovákiában annyi jó szakasz van, hogy nem győzöd bejárni egy szezon alatt.
Pécsett és környékén ismerős valaki?
Az is fasza hely, Orfű meg a kutyaf@sza, sok erdei úttal. Mecsek, Dunántúli-dombság... Sajnos én ott abszolút nem vagyok ismerős. valaki szervezhetne oda is egy kört.
Ezeknél vállalnám a túravezető szerepet: Mátra, Bükk, Bakony-Badacsony, és a jó öreg Felvidék.
Én benne vagyok, ugyanebben a körben, emrt isteni volt és tényxleg csak egy délelőtt, de mégsincs vége a napnak... de monjuk Ausztria sem lenne rossz...csak ugye mikor?!
Egyébként most amikor utánad mentem, nem voltál állat, tök lendületesen haladtál, simán tartható tempó, csak nézelődni már nem igen lehet
Viszont az út egy fos... hogy a hátsó futómű felüt, attól kész voltam... tankoknak készült néhol. Viszont pont ezért, nem sokan állatkodnak rajta, nyugis.
Kár hogy sietős lett a vég e mindenkinek, mert azért ott Lepencén elviseltem volna egy-két oda vissza szakaszt! Mindenki legömbölyíthette volna kocka gumijait, hisz a széle is ki van fizetve.
Legközelebb megyünk, biztos kimotorozok csak azon a szakaszon egy tank benzint!
Az gyenge hozzá. Az ülés alatt húzódó fém vázra kell felerősíteni.
Ha nem nyeklik nyaklik és fent marad nagyobb tempónál is, akkor igen jó vétel. Ezt előtte meg kell nézni személyesen!
Nagyon fasza volt, még egyszer, elnézést mindenkitől a késés miatt!
Gyönyörű volt a táj és azért öt GS500 együtt, feelinges volt
Jól összejött... 3 régi GS, egy piros, egy fehér és egy zöld
Köszi a gurulást, jó időt fogtunk ki, remélem az útvonal is tetszett mindenkinek!