A vásárlók unikornisa.A kettő együtt.
Gyakorlatilag ez eltünőben van.
Általában a mostani termékeknél az "amennyit fizetsz annyit is ér" elv kezd nagyon előtérben lenni.
Nekem van ilyenem. Gyári tartóra fel lehet szerelni a platnit, bár nem árt kicsit megerősíteni, mert műanyagból van ennek a doboznak a tartója. Kicsit nagy doboz a gs-re, de ha szükség van a helyre, akkor ez másodlagos. Én használtam oldaldoboznak is, de azóta már nyeregtáska van helyette. Most hosszabb túrára használom hátsó doboznak. A zárszerkezete elég gagyi, de hát ennyiért sokat nem szabad várni.
Én végre egy tuti GPS/telefon tartót keresek a motorra. Volt már nekem tavaly, de a fém része letört, javíthatatlan. Néztem az eBay-en is, de nagyjából az a kínálat, mint itthon (egy normális darab drága, mint állat), esetleg valamelyik termék elkerülte a figyelmemet.
Tudtok vmi jó ajánlatot?
(csak egy normális tartó kellene, nem toronyóra lánccal! )
Bocsi, ezt benéztem... ha rendelni akarsz, akkor Bobolya kartárs is rendelne, ha kell megadom a számát és ledumáljátok, mert akor felezed a 10 euro-s postát.
Én most nem rendelek, meg az előzőt is el kell rendezni, de maga a táska nagyon fasza!
Következő tanktáska rendelésnél nézünk neked valami köténykét is.
Egyébként egy kört fogunk tenni a Pilisben, úgyhogy ha később érkezel akkor is összefuthatunk. Én úgy is többször föl le akarok menni a szerpentinen, amíg van benya. majd takarékosan megyünk.
Csak ne írtad volna le, mert akkor az összes lusta disznó 9-kor indul majd el...így is örülök majd, ha 8:30-kor úton leszünk
Egyébként is...mi ez az angol fennhéjázás... hülye 3 hengeres
Gyakorlatilag ez eltünőben van.
Általában a mostani termékeknél az "amennyit fizetsz annyit is ér" elv kezd nagyon előtérben lenni.