Mégegyszer mondom, nem sértődtem meg. Ha lehagyod a szmájlit akkor sem. Nem az a fajta vagyok. Szép állapotú a mocid, már többször megnéztem a képeid közt.
Neked van!
..az enyém meg a legcsicsásabb....de lehet ,hogy az enyém a legkevesebbet fogyasztó?...Mégsem...amennyit költöttem rá....már motorom is lehetne
Én meg szarok rá, hogy szar alaknak tartod magad, én ilyet nem feltételezek és nem sértődtem meg egyáltalán. Mindenkinek köszi a gratokat, ez tényleg jól esett. Ganja, tőled csak a Fórumküldés esett rosszul. HA ismernél amúgy tuti haverok lennénk. Na széles utakat és jóminőségű gumifákat:)
Hát ha nem lesz egész hétvégén ilyen fos idő...
De ha most nem is, jövő héten kéne valamerre horzsolni. Úgyis megyek a tanktatyómér, ha Krissal addig el nem bizniszeli dupla áron.
Addig meg gyűjtögetjük a benzinpénzt.
Ha a márkavita számítana..nem linkelnék Hondát.....Az elvakult fanok lelőhelye azt hiszem az R5 fórum..
Teljesen igazad van ,hogy azt választod ami neked tetszik..és aki itt nem a most választott motorod mellett voksolt..szerintem elég jó érveket hozott fel..tekintettel az alkatrészre,korra ,fenntartásra...stb.
Szerintem mindenki aki hozzád szólt gratulált az új vashoz..ez sem a rosszindulat megnyilvánulása...és a mondat végére tett vigyori..és kacsintós szmájli pedig a savazás komolytalanságát mutatja!
Úgy látom te akartad komolyra fordítani..és csak a negatívumot kiszűrni....a jó fölött meg elsikkadtál..
Én személy szerint egy szar alak vagyok...ezért szarok a sértődésedre..
Na ez már lejárt ahogy nézem. Amúgy meg leszarom, hogy elküldtél a francaba innen. Nem kérdeztem egyszer sem, hogy milyen motort vegyek. Azt nem ti döntitek el helyettem. Azt kérdeztem, hogy milyen széles a kormánya. Persze érdeklődtem a típus felől, de ez sztem természetes és valóban normálisan írtam. Szal az elküldés megint csak azt érzékelteti, hogy kinek mennyire számít ez a Márkavita. Engem nem érdekel. A lényeg a moci legyen jó. Lehet az Hyosung vagy tököm tudja mi. Én meg most örülök az új szerzeménynek, ezért írtam. És miért ide? Mert itt kezdtem azért.
De hát én csak genyázok...a srác sokkal jobb arc mint az a seggfej aki naponta linkelte a hülye kérdéseit.....
..és tényleg szép a motor...csak kár ,hogy japó belpiacos...
Már van rajta egy ..természetesen narancs...Naked Goose felirat...egy éppen halvány Tea Racer..és pofán lőttem a 8-as billiárd golyóval..
..ez már nem Alien..hanem egy mutáns..
Viszont tisztelettel kérte ki a tanácsunkat, lelkes és senkit nem bánt, te meg egy gonosz öreg dög vagy
Egyébként formára a honda nekem is bejön, nagyon szép...csak ez a 400...
valamelyik honda fórumon tettem fel róla kérdést, mert egy havernak van, de halott szegény.... nem méltattak válaszra, ami nem annyira arra utal, hogy nem akartak, hanem inkább nem tudtak segíteni... de már rég volt, ezért nem vagyok meggyőződve, hogy bölcsen választott.
Legalább lesz róla infónk első kézből és nem csak urban legend-ek keringenek majd róla.
Ezért, amit az út szélén leműtöttem a te régi plexidről, azt rögtön raktad is fel az én régimre, és kb. 3 perc alatt belaktad!
Ahogy szedtem le a narancs csíkokat, úgy kezdett egyre jobban tetszeni és ugyan ebben az ütemben idegenítettél el a régi pleximtől
Én Alien fejnek hívtam, de hogy most mi lett.....fogalmam sincs, majd találj neki nevet, nagyon illik a motorhoz, bejön!
Városban úgyis csak a kis nyomival megyek...a tükör meg olyan vállszélesség.....hö hö...na jó..nincs ekkora basz..tt vállam.
Tény ,hogy majd jobban oda kell figyelnem...és nem csak az utcán...hanem amikor bepréselem a garázsba..
Szerintem nagyon zsír lett, sokkal jobban áll a tiéden... örülök!
A tükrök meg...fasza...kocsisor között kcisit gáz lenne, ezért nem vágyom rá, de nagyon jól néz ki az tuti s legalább ez nem hajlik majd be
Nyugodj meg, nem tettél rosszat, csak pont azt a motort választottad, ami a 400 belpiacos.
Szvsz. Az XJ600 lett volna a legjobb választás, vagy a GS500, ha nagyopn olcsón akarsz kijönni.
Na. Sok sikert!
Ja és az enyém a legrondább, mind közül...bibibíííí