Azt mondanám, szerintem ha 7-kor indulok, 8:30-ra csak odaérek Szentendrére... szóval felőlem így is mehet, de mindenképp csak vasárnap. És nem vagyok még gyakorlott, hűdegyors kanyarvadász... csak kényelmesen
Na feljöttem a garázsból. Elég nehéz volt. Megnéztem mit lehet leszedni a mociról. Oldaldeklik csavarosak, imbusszal. Na mondom ott lesz az akksi. Na nem ott van. Akksit még nem találtam meg. Frankó. Lehet h tank alatt lesz? Csináltam egy kis videót is a beltenyésztett szaromról hidegindításnál. Bár első ilyen indításom volt és nem is éretek hozzá. Azért elindult. Volt már Simsonom is, ahun kellett húzni szivatót. NA vidin látszik h mekkora balfék vagyok és hogy tényleg hulladékvasat vettem. És itt jön a smájli, mielött még komolyanvesz valaki. Na ha felment majd linkelem. Egyébként nem nagy szám, de este csináltam, látszik a lényeg.
Így tavasszal még nincs nagyon susnyás, és nekem nem tűnt túl szűknek. Az biztos hogy olyan visszafordítók vannak benne, hogy beganajozol de amúgy az aszfaltcsík szerintem nem szűk, és nagyon jó minőségű. Olyan mintha nem ismernék és nem is használnák az emberek.
Ausztriába még csak egyszer voltam de az is tetszett. Sonyikáékkal tervezzük nyáron a meghódítását. Kér hogy nekem kicsit messze van, mert én az egynapos köröket szeretem. Persze az ilyen köröket érdemes 600 km alá szorítani, mert afelett már szerintem szenvedős lenne
Cred volt.Nem szeressem.
Túl szűk ami nem olyan nagybaj de a susnyással közvetlen benőve minden kanyar beláthatatlan.Így nem merem magam elereszteni felére sem mint máskor.Mivel a helyiek rendszeresen levágják a kanyarokat.
A nagy kedvenc KB ausztria úgy komplett.
Hihetetlenek még a kukoricásokkal tarkított átvezetők is a lapályokon.
Lavamünd kiemelkedő.
Ha megvan az útvonal küld át, érdekel a dolog!
Amúgy ez a szakasz pont olyan amit mondtál. Erre szoktam menni Teplicézni. hullámvasút
Az út kb. 50%-al szélesebb mint az átlag utak, pedig elvileg két sávos. Olyan mint egy kifutápélya. Az út két oldalán almafák vannak és tele van fel-le-fel-le...de nekem tetszik.
Halvány lila dunsztom sincs.De mentünk 2-3 menetet át a határon ahol van egy jó két kilométer ahol fel le hintapalintáztunk mint a amcsi rendőrök a filmekben a bukkanókon.Liftezett a gyomrom.Asszem párhuzamos naggyából a dunával de nem tuti.
Ez a kör így rendben van, csak kiegészítésként mondtam, hogy L epencétől mehetünk egy fellegvár kört. Az +10 km durván de megéri. Annyi az egész hogy a Lepence felőli (szarabb) úton kell felmenni a várhoz, és a jobb állapotban lévő szakaszon lejönni.
Annyi hozzáfűzni valóm lenne az útvonalhoz, hogy a D ponttól a fellegvártól lefele nem azon az útvonalok kéne lejönni amin felmentünk, hanem dovább a sí és nyári bob pálya fele. Az az út százszor jobb állapotban van. A másikon elég lesz felmenni, az egy aknamező, de hát kemények vagyunk!
Vagy ha vasárnap mennénk, akkor egy korábbi indulás volna nekem jó. 8:30 szentendrei OMV kút?
Egy ilyen útvonalra gondoltam: http://g.co/maps/vughe
Szerintem max. 3 óra alatt megjárjuk, délre végeznénk.
Még akár én is beszállok, de csak szép időben, mert a család szombatra már elrabolta a lelkem... majd kiderül, írjátok be, ha mentek, találka ponttal és útitervvel együtt... hátha...
Én is azzal a papírral karikáztam mindenfelé, aztán egy rendőr ismerősöm felvilágosított hogy az még kevés, de rendőre válogatja.
Egyébként sikeres vizsga után még nem az okmányiroda jön, hanem először a közlekedési felügyelethez kellett mennem, vagy hova a tökömbe, ott kaptam egy papírt, aztán az OCSMÁNY irodába ahol közölték hogy majd néha érdeklődjek hogy elkészült e a jogsim
Arra nem voltak képesek hogy kiértesítsenek! És nem keveset kellett várnom...
Egyébként nem kell beszarni, engem 22 000 Km motorozás alatt egyszer állított meg rendőr
Egyáltalán, melyik nap?
A szombatom kilőve, de vasárnap jórészt ráérek, és 10-re oda is tudok érni majdnem bárhová Pesten. Egyébként meg lepencés körön még úgysem voltam, motorral meg pláne, szóval felőlem mehetünk arra is
Ausztriába még csak egyszer voltam de az is tetszett. Sonyikáékkal tervezzük nyáron a meghódítását. Kér hogy nekem kicsit messze van, mert én az egynapos köröket szeretem. Persze az ilyen köröket érdemes 600 km alá szorítani, mert afelett már szerintem szenvedős lenne
Túl szűk ami nem olyan nagybaj de a susnyással közvetlen benőve minden kanyar beláthatatlan.Így nem merem magam elereszteni felére sem mint máskor.Mivel a helyiek rendszeresen levágják a kanyarokat.
A nagy kedvenc KB ausztria úgy komplett.
Hihetetlenek még a kukoricásokkal tarkított átvezetők is a lapályokon.
Lavamünd kiemelkedő.
Ez meg volt már?
CERED
Hasonló mint az 577, csak közelebb van...legalább is neked.
Rákérdezek SV-ben mert ők prok útvonalban.
Amúgy ez a szakasz pont olyan amit mondtál. Erre szoktam menni Teplicézni.
hullámvasút
Az út kb. 50%-al szélesebb mint az átlag utak, pedig elvileg két sávos. Olyan mint egy kifutápélya. Az út két oldalán almafák vannak és tele van fel-le-fel-le...de nekem tetszik.
Erre gondoltad? :)
Egy ilyen útvonalra gondoltam: http://g.co/maps/vughe
Szerintem max. 3 óra alatt megjárjuk, délre végeznénk.
Egyébként sikeres vizsga után még nem az okmányiroda jön, hanem először a közlekedési felügyelethez kellett mennem, vagy hova a tökömbe, ott kaptam egy papírt, aztán az OCSMÁNY irodába ahol közölték hogy majd néha érdeklődjek hogy elkészült e a jogsim
Arra nem voltak képesek hogy kiértesítsenek! És nem keveset kellett várnom...
Egyébként nem kell beszarni, engem 22 000 Km motorozás alatt egyszer állított meg rendőr
A szombatom kilőve, de vasárnap jórészt ráérek, és 10-re oda is tudok érni majdnem bárhová Pesten. Egyébként meg lepencés körön még úgysem voltam, motorral meg pláne, szóval felőlem mehetünk arra is