Most vettem én is 2-3 hete VX2-eset, és nagyon körbenéztem mindent, de ezt a srácot találtam a legolcsóbbnak:
Aradi László
MotorBlokk
+3620/289 00 42
motor-blokk@freemail.hu
Tök gyorsan megvolt a motyó, minden rendben volt, korrekt nagyon, itt az apróban találtam egyébként a hirdetését. Tatabányáról a Pink Motors-tól szerzi be, csak van kedvezménye, és ezért tudja olcsóbban adni... A csomagon még a Pink-es cimke is rajta volt, és a szerelőm is leigazolta (aki régen RodeoRide-nál szerelte a Suzukikat), hogy valóban Pink termék, igazi D.I.D. nem kamu...
A teljes láncszettet 28500-ra kínálta, ami már így olcsóbb, mint magánál a Pink Motors-nál.
Ha mást nem, a tatabányai utat megspórolod rajta, de próbálj alkudni, nekem sikerült egy kicsit =)
Köszi, ez így jó, a mostani robogóm 66cm, így 10cm-el szélesebb ez kb. Csak a ház mellett 105cm van. Akkor el lehet majd férni vele. Köszi mégegyszer. Mostanában tervezem a vásárlást! Üdv!
Anno keresgettem viszonylag sokat, ezt találtam a legolcsóbbnak. Szállításért se kellett fizetnem, mert megbeszéltünk az Árpád hídnál egy talcsit és ott bonyolítottuk a bizniszt.
Vki kérdezte a defektjavító készletet. Az is van, mindkettő kukacos, az egyik patronnal is. 5.200,- ill. 2.500,-
http://www.motoralkatresz.eu/ar_egyeb.htm
Nemtom máshol mennyi, még nem keresgettem, de érdekel az ár ha vki még talál, mert hasznos dolognak tűnik, mondjuk egy túrán.
No, ezek a linkek is tetszenek
Akkor tehát nem csak az 520 SO-lánc, de az 520 VX2 is megfelelő? Egyre jobb hírek. Még a végén ki tudom gazdálkodni a szett-cserét.
Én mikor cseréltem ennél a srácnál vettem a láncot, olcsóbb volt a pinkmotoros árnál is:
http://www.motoralkatresz.eu/index.html
Ha jól néztem D.I.D. 520VX2 lánc 14.900,- , első fogk. 2.200.- , hátsó 5.600,-
A Honda CBR600F topicban van Bury nevezetű srác, mintha ő is árulna, azt tudom, h olaj árai nagyon jók.
Eddig nem volt vele bajom, jó szerelőnek tűnik. Annyit mondott előzetesen, hogy nem feltétlenül muszáj, de majd meglátjuk, ha a lánc megérett a cserére. Szóval nem zárta ki. Én meg nem értek hozzá, ezért szoktam ide is járni, okos véleményeket elolvasni. Az nem árthat. Meg persze a linkek is jók szoktak lenni.
Ha már itt tartunk, olyan link nincs véletlenül, hogy itt meg itt, akciós, teljes láncszett?
Első lánckerék (JTF 516/16)
Hátsó lánckerék (JTR 823/39)
D.I.D. lánc: 520/110 VX2
Ha igen, akkor jól ráfizettem. És még örültem, hogy tudtam alkudni