Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Figyi, ezeket vetted ennyiért?

Első lánckerék (JTF 516/16)
Hátsó lánckerék (JTR 823/39)
D.I.D. lánc: 520/110 VX2

Ha igen, akkor jól ráfizettem. És még örültem, hogy tudtam alkudni
Ez sima ügy. Forgalomban kevesebb hely van a kocsisorok között
Közben megtaláltam a hirdetést is:

MotorBlokk

Nézd meg, tényleg csak ajánlani tudom. Ráadásul a 17. kerületben van, az M0-ról tök könnyen odaértem...
jaja, nittelőszem viszont kell neki, azt ne felejtse el!
Szia Doktorúr!

Most vettem én is 2-3 hete VX2-eset, és nagyon körbenéztem mindent, de ezt a srácot találtam a legolcsóbbnak:

Aradi László
MotorBlokk
+3620/289 00 42
motor-blokk@freemail.hu

Tök gyorsan megvolt a motyó, minden rendben volt, korrekt nagyon, itt az apróban találtam egyébként a hirdetését. Tatabányáról a Pink Motors-tól szerzi be, csak van kedvezménye, és ezért tudja olcsóbban adni... A csomagon még a Pink-es cimke is rajta volt, és a szerelőm is leigazolta (aki régen RodeoRide-nál szerelte a Suzukikat), hogy valóban Pink termék, igazi D.I.D. nem kamu...

A teljes láncszettet 28500-ra kínálta, ami már így olcsóbb, mint magánál a Pink Motors-nál.

Ha mást nem, a tatabányai utat megspórolod rajta, de próbálj alkudni, nekem sikerült egy kicsit =)

L.
Na az jó, mert akkor hátra tudok állni vele. Olvastam valahol h a szélesség 82cm. Azt hol mérik? Így néz ki a bejárat, ezért kérdeztem:
105 centin még oldaldobozokkal is el lehet férni
Köszi, ez így jó, a mostani robogóm 66cm, így 10cm-el szélesebb ez kb. Csak a ház mellett 105cm van. Akkor el lehet majd férni vele. Köszi mégegyszer. Mostanában tervezem a vásárlást! Üdv!
Az enyém csutkakormányos, és nem egészen 75cm.
Itt 74,5 cm-t írnak.
nem tudom lemérni..nem gyári már a kormányom..és hát van a túra ÉS csutka kormányos verzió is. a gyári súly meg amúgy is sokat szélesít..
Súllyal. Lemérnéd? Köszi. Azért kell, hogy elférek-e vele. Nagyon ki van centizve a hely.
"kukacos" ügyben én vagyok most érdekelt .
Anno keresgettem viszonylag sokat, ezt találtam a legolcsóbbnak. Szállításért se kellett fizetnem, mert megbeszéltünk az Árpád hídnál egy talcsit és ott bonyolítottuk a bizniszt.

Vki kérdezte a defektjavító készletet. Az is van, mindkettő kukacos, az egyik patronnal is. 5.200,- ill. 2.500,-
http://www.motoralkatresz.eu/ar_egyeb.htm

Nemtom máshol mennyi, még nem keresgettem, de érdekel az ár ha vki még talál, mert hasznos dolognak tűnik, mondjuk egy túrán.
14900+2200...hmm..lényegesen jobb forrásod van...
No, ezek a linkek is tetszenek
Akkor tehát nem csak az 520 SO-lánc, de az 520 VX2 is megfelelő? Egyre jobb hírek. Még a végén ki tudom gazdálkodni a szett-cserét.
Csak DID láncot vegyél, a patentszemet meg felejtsd el! Az ETZ-hez való, meg hasonló kis motorokhoz.
Kérdezz mailcímen....................nemengem.............őt.
Elvileg válaszolni fog.
Ajajajajaj!

Akkor ez most hazaárulás volt.
sorry

Honlap ahol lehet alkatrészt és árakat nézegetni, mert az adatlapon csak mail cím van, vagy elnéztem?
Árul.Olajat meg mindent.
Már mit te is?
Te is árulsz, vagy te is nála vetted?

Ha árulsz akkor, bocs - szóbeli szponzorálás kiegyenlítve.
ahogy én is...
www.pinkmotor.hu Tatabányán.

Én mikor cseréltem ennél a srácnál vettem a láncot, olcsóbb volt a pinkmotoros árnál is:
http://www.motoralkatresz.eu/index.html
Ha jól néztem D.I.D. 520VX2 lánc 14.900,- , első fogk. 2.200.- , hátsó 5.600,-

A Honda CBR600F topicban van Bury nevezetű srác, mintha ő is árulna, azt tudom, h olaj árai nagyon jók.
Eddig nem volt vele bajom, jó szerelőnek tűnik. Annyit mondott előzetesen, hogy nem feltétlenül muszáj, de majd meglátjuk, ha a lánc megérett a cserére. Szóval nem zárta ki. Én meg nem értek hozzá, ezért szoktam ide is járni, okos véleményeket elolvasni. Az nem árthat. Meg persze a linkek is jók szoktak lenni.
Ha már itt tartunk, olyan link nincs véletlenül, hogy itt meg itt, akciós, teljes láncszett?