Cseszhetem B-vel.
Kiszaladok a 3,5 tonna össztömeggel egy ducato+motorutánfutóval.
Pedig bazijó lenne monnyuk 4-5 motort benn 3-at póton lerángatni messzire.
Már annak is több vállfaja van.....lehet csak kis 750kg-nál nagyobb össztömegűre is letenni, de mégsem jó a valódi nehézpótra mert ez könnyítés azoknak akik nem akarnak kamionozni hanem csak lakókocsit vagy nagyobb futót húzni....az jóval olcsóbb is persze...
Cserélt már valaki indexet gs-en? Ez a rohadt vászontáska leakarja törni, minden jó lenne csak az index lóg ki, kéne rá kisebb, nem tud esetleg valaki pontosan olyan felfogatású indexet mint a gyári? kösz
Az ösztönök egy pár millió év alatt fejlődtek ki..........KB agytörzsi részen.Ezt pár száz év civilizációval nem tudod kiirtani.
Nézz egy jó fradi-ute meccet.
Mint mondottam volt a féktámaszt én csak az ismerősöm műhelyében tudom meghajlítani..mert a garázsomban nincsen prés ....vandál módon kalapálni meg nem akarom. Nem tudom ,hogy még mi lesz szombaton..előtte csörgess meg...
Jópofa elemzés lehet.
Viszont szerencsére az őskor elmúlt, és ha mindannyian teszünk érte, egy mai társadalomban nincsenek zsákmányállatok és vadászok.
Szombaton megyek a felniért meg a gumiért 14 óra után. Otthon leszel Szombat 15-16 óra körül? Beugornék és akkor átbeszélnénk ezt a szerelés dolgot, meg meghajlíthatnánk a féktámaszt is.
Volt egy cikk asszem motorrevüben vagy superbike-ban.
Felmérésekre alapoztak valami agykutatók.
A lényeg az hogy régen mikor a szerencsétlen emberkék inkább zsákmányállatok voltak úgy alakult hogy nagyon a látásra alapoztak.
Az viszont kicseszett tárolókapacitást igényel hogy mindent megjegyezz.
Ezért a tudatalatti a rövidtávú memóriában szelektál.
Monnyuk kacsacsőrű emlőst lát barna szőrrel azt puff kitörli de ha kardfogú tigrinxcset ságásbarna szőrrel az kiveri a biztit nála és felkerül az elsődleges memóriába és futásnak ered csóri ősember.
Namost.
Mivel KB 100 éve autózunk ezért elég szívós munkával a kardfogú mellé bekerült a két kerek fényszóró mint elsődleges veszélyforrás.
Az egy simával meg nem annyit találkozik a szerencsétlen máig ősember az utakon ezért nagyobb az esélye a bambáknál hogy olyan mintha ott se lenne hiába néz rád közvetlen.
Röhögni fogsz de eddig nem hittem benne.Mondom marhaság.
Oszt jött egy kicsit esős nap.
3x jobbra-balra nézek állok mint a fasz.Majd ki a kuplung indulok.
Eccercsak már a motorház előtt csalinkázik egy biciklis.
Mondom miaf.....semmit sem láttam.
Erre emberünk nagy nehezen megállt és üvőlti hogy nem látsz barom 100 méteres egyenes mindkét felé kellene.
Még jó hogy nem fektettem ki szerencsétlent.
Mi lehet az összefüggés? Azaz, miért engednek el egy "félelmetes" motort, míg egy normált miért nem? Feltételezzük, hogy a "félelmetes" motor tulajdonosa vadászpuskát tart a nyereg alatt, és belő a kocsiba, ha szívóznak vele, esetleg nagymenőségből utánajár, megkeresi azt, aki szivatta?
a b.-örsi úti yamaha szalonnal majdnem szemben van a virágpiac és ott is van mkp oktatás...gondoltam egy helyen mindent.
én amikor hirtelen felindulásból megvettem a GS-t akkor csak A1 jogsim volt . jó pár hónapig csak nézni mertem. (igaz akkor még megvolt a kín-weeyem. )
oké-oké ...
a gépemet 0 km vettem, de a gumi idősebb volt mint a gyártási év.
bridges.. volt, és mielőtt elkopott volna lecseréltem mert repedezett.
a mostani csere előtt megnéztem egy használtat. a bordázat OK de
olyan kemény volt mint a játékmotorokon a műanyag kerék
Szép reggelt sziasztok!Ganjaninja nem semmi a memóriád,igen azt a gépet vettük meg,és az az idősebb fószer az apám volt:) Éppen intézte a kis 400as Yamaháját.Jól van akkor gumi csere tárgytalan,veszek helyette gerinc protektort az is 20-25 körül mozog.
BE jelölésű jogsiban?