Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a kesztyű kapható a Lidl-ben
Ez igen jó árban van és jól is néz ki. Lehet én is ilyenre nevezek be. Én is néztem egyet vaterán, ezt: http://auto-motor.vatera.hu/al...

De sztem ez a Te linked jobban mutat:)
Hali!

Ezt nemrég néztem, mind árban, mind kinézetben/protektor...figyelemre méltó...

srácok? Vélemény?

http://www.bazismotor.eu/index...
Az RMC honlapján nincs ebből a kesztyűből ahogy nézem
Thx!

Lehet megnézem, az enyém is megérett már a cserére (2006-ban vettem )

Csak meg kell keressem, hol van a III. ker-hez közel rmc motoros bolt. Az üllői útiban vettem a sisakom annó, de ahogy hallottam bezárt...
Még 2007-ben a szegedi RMC-ben. A haver meg Alexnél a szegedi Louis shopban (roadside motoros bolt). Annyi különbség van a két kesztyű között hogy az újabbra az van írva h probiker, nem cafe racer
Hol vetted?
Nekem ilyen nyári kesztyűm van.

Első kesztyűm, az ára alapján választottam. Még mindig ezt használom, mert egyszerűen nem akar tönkremenni..pedig én aztán tényleg elég sokat használom.
Tavaly előtt egy haverom is vett egy ilyet.. nagyrobogóhoz, valami 8ezer forintba került akkor.

Csak "puha" protektor van benne, de nem olyan rossz az mint amilyennek elsőre tűnik. A bélelt kesztyűm kemény protektoros, de nem sok különbséget érzek ha csak úgy teszt jelleggel odavágom vele valahová a kézfejem
Huhh, megnyugodtam...

Ha JT-t írtál volna a hajam tépném
Mindenképp protektorost és bőrt vegyél. Tartósságban és védelemben is meghálálja. A legkisebb esésnél is leteszed a kezed.

Még 1-2 ezrest hozzáraksz ahhoz, amit kinéztél és kapsz egy normális kesztyűt, ami meg is védi a kezedet.
2010. április 27-én vettem lánc + fogaskerekeket: 24.200,- Ft-ért.
A lánc D.I.D. 520/110 VX a hátsó fogat most megnéztem az Sunstar, az elsőt nem nézem most meg.
Egyébként a fogaskerekekről ezt írja a srác az excel árlistában:

"Lánckerekek esetén nem tudjuk megmondani előre a gyártót, de csak minőségi japán és német gyártmányúakat szállítunk: JT, Sunstar, Esjot, MotoPro."

Amit tegnap leírtam árakat azt a honlapról vettem, így: 22.700,- Ft

Szóval még olcsóbb, mint 2010-ben.

A honlapot nem bogarásztam végig, de lehet euro változás miatt ennyi eltérés.

Ja, és minden gyári csomagolású volt, a lánc nittelőszemmel.

Eddig 11 ezer km van benne és előröl 4. strigulánál vagyok a feszítésben, tehát még nincs a felénél.
Cross kesztyű.Aszfalton úgy kopik el mint a huzat és semmit nem véd.
Igazság szerint most kezdem még csak a jogsit 4.-én. Gondoltam megveszem a cuccokat, kesztyű, csizma, amiket vinni kell. Csizmát már megrendeltem, egy Gaerne Strada. Nem tudom mennyire ismeritek, remélem nem fogok mellé vele. Kesztyűm van jelenleg 2 is, de inkább bicajos, nincs protektor benne. Jogsira még jó, elfogadják, de azért rendes használatra kellene valami biztonságosabb. A másik meg a kabát meg a bukó, de ezekre van még kb 2 hónapom eldönteni milyen legyen. Minden javaslatnak örülnék hisz kezdő vagyok vagy leszek ebben a kategóriában. Üdv!
Én ilyen stilusú kesztyűket használok nyáron, kényelmes, viszonylag szellős ,de védelem szempontjából gyenge. 1-2 év alatt tönkre is mennek.
Szerintem nem sokat véd....

Lehet kényelmes és könnyű viselet, de a védelme nagyon csekély. Az első esésemnél 2db 10cm-es küllő vastagságú dróttal tűzték meg a bal kezem, azóta nem viccelek a kesztyűvásárlásnál...

Szerintem nézelődj tovább...
Na nem azt a képet tette be, a listaképen a bal első és második. Nekem a fehér tetszik.
No kinéztem egy kesztyűt. Mi a véleményetek róla? Ez: http://www.ebay.com/itm/FreeSh...
Nem biztos, hogy ugyanezeket vette, ez esetbe lehet olcsóbb...
Mondjuk van már pár éves rutinom benne, robbantóval megnyomom ezt jó időben napi 8-10x is.
Erre van ez a fórum... csak semmi kapkodás
... és kellő számú beállás után, ha megvannak a vezetősínek a falban, a motor a kaputól egyesbe rakva magától a helyére megy
Befér az simán, no para...legalább gyakorlo a stabil egyenes menetet
Ha mással nem majd a kormánysúlyokkal. Tuti előfordul majd:D
Ránézésre simán befér, de már nekem sem a gyári kormány van.
Ha meg nem, vésel egy nútot a falba és hali