Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt a két gumit ki nem dobd.. valaki még nagyon fog annak örülni
nyugodt legyél a fólia miatt,nem maradtál le semmiről
Hát igazából én még nagyon új vok ebben a témában!Úgyanis most van folyamatban az "A"jogsi.És igazából ez egy kezdő motor lesz!Nagyon jó állapotban vettük meg,csak hát hiába van kevés km benne,meg szinte még szörös a gumi akkor is 7éve rajta van,ezért is akarom le cserélni!Lovi nem tudom milyen első gumit adsz el,de gondolom ezt párba szokták cserélni szóval kellene a hátsó is akkor!Kihasználtságát tekintve,még a folytás benne van,az idei szezonba biztos hogy még csak ismerkedni fogok vele,viszont ha már kiadok vmiért pénzt akkor inkább legyen egy kicsit több,de akkor "maradandó".Márkákat nem ismerem,most próbálom össze szedegetni az információkat.. Hát röviden ennyi lenne most a történet.
Hát..........egy Zetortól nem lenne sok.............de motorban húzós.
Azé a kb 12lityis fogyi akkor sem volt egy röhögőgörcs
Tavaly egy 70-100-al olcsóbb is volt literje.
Tavaly karbifelujitás előtt a 21 lityis tank nem volt elég egy 170km-es túrára
Az enyém is elkezd rángatni előtte, 250 km környékén már készülök rá, hogy pont a legrosszabb helyeken mondja be az unalmast. Azóta már én is elsajátítottam a tartalékra kapcsolás művészetét. :)
Szerencséje mert különben az asztalra csapsz.
250 után tolom.Szigorúan és izzadva.2x már előfordult.
Nekem is így jelentkezik. Eltekered a gázt és semmi. Olyankor már hajolok is le a csaphoz.
Egy rab megszökik a börtönből, ahol 15 évig volt fogva tartva.
Nemsokára talál egy házat, ahová be is tör. Egy fiatal párt talál ott az
ágyban.
Kiszedi a fickót az ágyból, és a székhez kötözi, a nőt pedig az
ágyhoz, és ahogy kötözés közben fölé hajol, megcsókolja a nyakát,
azután felkel, és elmegy a fürdőszobába. Amíg ott tartózkodik, a férj
azt mondja a feleségének:
- Ez a fickó egy rab, láthatod a ruháján. Valószínűleg egy csomó időt
töltött a börtönben, és évek óta nem látott nőt. Ha szexelni akar, ne
állj ellen, ne panaszkodj, csak csináld amit mond, elégítsd ki.
Ez az ember veszélyes ha bedühödik, megölhet bennünket. Légy erős,
szeretlek!
Mire a feleség:
- Örülök, hogy így gondolod. Biztos, hogy nem látott nőt évek óta, de
ő nem a nyakamat csókolta meg az előbb. Azt suttogta a fülembe, hogy
nagyon szexinek talál téged, és azt kérdezte, hogy tartunk-e vazelint
a fürdőszobában.
Légy erős drágám! Én is szeretlek.
azt nem tudom hogy csak az én mocimon-e vagy csak én, de már lehet érezni hogy ha mindjárt jön a tartalék még a rángatás elött, kicsit elgyengül, nem lesz megfelelő a keverék szerintem, akkor már nem fogok bele előzésbe ez kb 2-3 km-el előtte szokott lenni
Én sem agyalok mindig a fogyasztáson, csak volt karbi szinkron meg ilyenek a gépen és ha esetleg hibáztak volna minél hamarabb kiderüljön, nem szeretnék egy 7L -es fogyasztással elindulni 2000km- es túrára
Fölhívtam, elmondtam, csinálja! Azannyajúristenjit nekije e!
" Fordulatszámmérő világítás: 12V 1,7W
Sebességmérő világítás: 12V 1,7W "

És lőn világosság, tényleg kellene mindkettőnek világítani...

Ennyire macerás lenne cserélni? A szerelőm, akivel csináltatom, korábban évekig RodeoRide-nak szervízelt, és azt mondta nincs benne... Ezek szerint nem volt kedve cserélni?
Előkeresem, pill...
Ezek tuti nem ledesek.Rizszem izzó kell vagy ugyanaz a teljesítményű/feszültségű mint a belevaló.Service manualnak tartalmaznia kell az adatokat.
Nem tudod milyen led való bele? Szétszedés előtt megvenném...
Há büdös trutyiból szilárd trutyi lesz szag nélkül.
Titta UFO.
? Milyen űrtechnikás anyag?
Én javítanám.Sziloplaszt meg egy űrtechnikás anyag.Kizárja a vizet.
Hali!
Inkább az a kérdés, hogy milyen gumit, milyen célból? Mire használod, hétvégi hobbi, hosszú túrák, kanyarvadászat? Mennyit kell elmennie?
Gondoltál már márkára? Ami most van rajta, elégedett vagy? (a felesleges kérdés lenne, hogy mész-e esőben, mert ugye nem vagyunk Indián sámánok, tehát az csak úgy jön )
Mennyid van rá?
Elég kevés van a reglapodon, ezért a sok kérdés!
Utána tudunk pontosabban ajánlani...addig google...