28-e nél került le a láncom.
KB vörös volt és össze vissza álltak a szemek mert kikoptak a gyűrűk.A lánckeréknek meg ránézésre semmi kopás nem volt.
Ez egy rohadt vasdarab............ha nem kopott el miaf..nak cserélni?
Sziasztok!
Valaki megtudja nekem mondani, hogy szelepfedél csavarjait és a vezérműtengely csapágyház csavarjait mekkora nyomatékkal kell lehúzni? Illetve hengerfejez szeretnék eladni, hova érdemes felpakolni vagy esetleg neme érdekel itt valakit?
Alattam egyetlen motor se hajlamos az egykerekezésre Viszont korábban itt azt mondták, a lánckereket akkor kell cserélni, ha az is kopott, amúgy elég a láncot.
Nem tudom, mennyi van benne, de feszesség-állításra már nincs mód, és meglehetősen laza így is. Meg szakaszosan nyúlt meg. Szóval mindenképp cserélném hamarosan.
ha új lánc meg lánckerék mer akkor ugye már azt is kéne cserélni hajlamosabb lesz az egykerekezésre mennyi van a láncban? én addig nem nyúlok hozzá amíg van hely
A szokásos, banális kérdéseim egyike következik.
Ha lecserélem a jelenleg erősen csúf állapotú, bőven csereérett láncot, mennyit változik a menettulajdonság, vagy bármi egyéb? Lehet azt érezni, esetleg feltűnően javul a futás, vagy simán csak csöndesedik, de ugyanúgy fut? Nincs erről tapasztalatom, sose volt olyan motorom, ahol előfordulhatott volna, hogy elfogy a lánc, ezért kérdezem. No meg azért, mert jelenleg a hátsó gumi VAGY a lánc cseréje között kellene döntenem. Egyelőre a láncra gondoltam, a gumi még elvan egy ideig, de...
Ami amúgy most rajta van, az egy RK 520 SO, vagy valami ilyesmi, ha jól silabizáltam ki a feliratot. Ez a fajta jó továbbra is, vagy érdemesebb másfajtát keresni? A nagyobb lánckerék szerintem még jó, a kisebbet nem láttam eddig
Nem. Az Akksi jó, az fix. A feltöltött akksi se csinál vele semmit (rá is mértek). Én látatlanban azt tudom elképzelni, hogy vagy az önindító kapcsolójával van valami, vagy a vezetékeléssel.
KB vörös volt és össze vissza álltak a szemek mert kikoptak a gyűrűk.A lánckeréknek meg ránézésre semmi kopás nem volt.
Ez egy rohadt vasdarab............ha nem kopott el miaf..nak cserélni?