Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha naponta szeretnél dugulást, akkor csak használd.Unokatesómék minden évben szívatnak a kocsijukkal.Egyszer nekem is raktak még a JAWA-ba.Két hétig szidtam a picsájukat!Karbi le pucol vissza,kezdtem, előröl!
hy! karbon mintázatú mini indexekkel vettem a GS-emet, a gyárit meg fater lenyúlta az MZ.hez :P. Sztem ezzel megoldhatod, ha túl nagy a gyári. Nekem jól mutatat rajta. De érdekelne h hogy van a táska a motorodon mert nekem Csúnyán rálóg a kipuf-ra és már oda is pörkölődöt nem egyszer :( esteleg fényképet tudsz? fireblade600@vipmail.hu
GS 500 tulajok hozzászólását várom elsősorban...
Vettem egy STP Fuel injector cleaner adalékot, bár 2002-es évjáratú a vasam és karbis. Okozhat problémát ha ezt keverem a benzinhez? Sztem kárt nem tesz max nem történik semmi. :S Azt írja h eltávolítja a lerakódásokat az üzemanyag rendszerből. Használt már valaki ilyet?
köszi a segítséget !
nna...kezdek lehiggadni. meg itt van pár száz méterre egy kis motorosbolt, meg gumiszervíz is . körbejárom a dógot.
Ispán szíriában tette bele az első gumijába és nemhogy hazajött onnan vele hanem még jó sokáig használta is...
http://www.youtube.com/watch?v...

itt egész jó videó van a javításról
eddig nekem se kellett ...
nincs üldözési mániám, de az a hajlított szög a bolt előtt nem életszerű
Homasitában a legolcsóbb és rajta van a használati...pofonegyszerű...
Hülye.Írhattam volna egybe is.Szóval.....szivesen adok kukacot ,de felfujni Neked kell,mert 3 patront adtak hozzá,azt gyorssegélyhez tartogatom.
Most mitcsináljak.
Igaziból a giviben nagyobb jelölésre mert a marushin L-es.Átlag férfiméret.59-60-as.
Nekem van kukacos Sosem használtam........
Ekkor fejű embert szinte nem is ismerek. M-mes lenne az igazi.. vagy egy kitágult S-ses
remélem az az 1 km-rel nem baxtam el . előtte észrevettem volna mert b. örsön szeretik a körforgalmat és akkor nem éreztem semmi abnormálisat.
hallottam már a "kukacos" javításról Mit , milyet vegyek mert szégyen, de nincs semmilyen gumijavítóm.
Nagy kübli xl-es.KB 60-as.
Zoli!

Mekkora is az a Givi? Utassisaknak lehet hogy jó lenne
Ha nem gyalogoltad le,simán javitható.
Igen, igen.....,de ha még nem csináltad akkor nehéz lehet....ha csak nem veszel kukacot mert azzal elég könnyű a javítás és meglepően tartós...
Nekem talán annyival olcsóbb hogy nem kell műszakot csinálni és eü-t.
Minden ami jogsival kapcsolatos,mocskos drága.........Az oktatóknak meg baxnak fizetni.
Help !
vagy 60km motorozás után (igen szép tempóban) betértem a bótba.
indulok a szállásomra és igen furán viselkedik a gép ! egy gyufaszálnyi szögnek látszó fém a hátsó gumiba
villogóval hazahoztam a vasat kb. 1 km.-re.
a kérdésem: lehet é javítani ? ill ha veszek javítószettet meg tudom itthon csinálni magam ?
sorry ha alapdolgokat kérdeztem , de életemben nem javítottam még gummát.
Na, azt hittem olcsóbb... ....kb ennyi a teljes nehézpót is...
Igen, teljesen jól lehet vele trélerezni és lakókocsizni....
Nem is tudom, hogy kinek a motorján van 2 fényszóró.... Akkor az ősemberileg már autó?
Na, megyek, és kiveszek egy mamutot a hűtőből.....
Baze...de igy is 120 környékén áll meg...
Fateromnak:)