Azon már én is filóztam, ha az anyagi oldalát vizsgálgatjuk a dolognak, hogy jobban megérné sakkoznom. Most komolyan. Nagyon intenzív használat mellet elhasználsz max 3 db sakkészletet egy élet alatt. Nem tom mennyi egy normális, mívesen kimunkált sakkészlet, de sztem nem gumozil fel belőle egy komolyabb motort, az tuti:).
Fixen még nincs eldöntve, hogy az lesz, bár a hölgyeménynek nagyon begyere ennek a bukónak a formája, és akkor meg már olyat akarok, amit szívesen fog hordani. Mondjuk a színösszeállítás nem kifejezetten jön be, de a kidolgozása amúgy tényleg nagyon jó:
X01-esem van egy.Ha kell jelképes összegért megkapod.
Régi 5 évnél több de már 2 évesen is egy számmal nagyobb lett annyira összeesett a bele.
140-nél már tolta ki a szemem a benne örvénylő szél és az orromat nyomta a plexi amit rápaszszírozott a légnyomás.
Robira töktuti.Másra nem.
a 25-ezres marushin 777-esem 3x jobb volt pedig még 100-ért vettem.
Az egyik legrosszabb döntésem volt anyagilag a motorozás megkezdése mellett.
Nem az ára a lényeg egy sisaknak. Én biztos csak a nagy márkák kínálatából válogatnék ha sisakot kéne vennem, pláne ha még drágát is.
Shoei,Arai, Schubert, Nolan, Xlite,Givi, AGV, Lazer, HJC, Suomy, Shark, Marushin most kb ennyi ami így kapásból eszembe jutott, mint "érdekes lehet" sisak gyártó
Nekem ez jön már be egy ideje, kár hogy még nem akciózták le a shoxosok jó szokásukhoz híven. Csak azért hogy új sisakom legyen meg nem fogok egy túrát sem kihagyni
http://www.superzone.hu/main.p... (kék-be).Jelenleg ezt a bukót néztem ki,ebben az üzletben vettem meg a ruhát és a kesztyűt is.Mielőtt azt hinnétek hogy egy apuci kedvence vagyok,tisztáznám hogy folyamatos 3 műszakba melózok,csak világ életembe olyan voltam hogy inkább spóroltam de x@rt nem vettem meg soha se.Erre a sisakra meg azt mondták ismerősők hogy elfogadható minőségű már.Persze ha tudtok ellenérvet szívesen bárkit meghallgatok!
Ha még egy belevaut elfogadsz: sztem most inkább bukóra költs egy picit többet, és ne gumira, bár azért ez a több ez relatív. Barátnőmnek néztünk most Lazer bukót, nekem is az van, és teljesen jól bevált. 35körül dobálják azt a Vertigo-t amit néztünk, és erre mondjuk már több boltban is azt hallottam, hogy ajánlják, egy elég jó középkategóriás sisaknak tartják. Ennél olcsóbbat sztem GS-re (de igazából robogóra sem) nem érdemes, drágábbat, jobbat persze lehet, kérdés, mennyi rá a keret. És azért a bukó tovább ki fog szolgálni, mint a gumi. Csizma meg olyan dolog, hogy persze jó ha van, de én pl 10 éve a régi acélbetétes Martensben motorozok, és kopogjam le, eddig teljesen jól bírja. Egy rendes motoros csizma biztos többet véd esésnél, de az sztem kevésbé létszükséglet, mint a bukó.
Ide is:)
Hátha érdekel valakit......:
Eladom a tavaly vásárolt Vanucci oldaltatyóimat,kb 4-5x használt.
Szerintem baráti ár a 15e ft. http://szokemotor.hu/aruhaz/pr...
Köszi szépen!Én is örülök neki hogy Gs 500-as tulajdonos lettem:) Igazábó ahogy az árakat elnéztem kb 40ezerből meg lehet vásárolni mind a kettőt.Most attól függ az egész hogy a Rutinra,meg a forgalmira mennyi megy el,mert ahogy ti is hallottátok nagyon kevés vizsgabiztos van,ami annyit jelent hogy ha bármelyik vizsgám is bukta akkor idén már nem mocizok...Ezért az alap díjon felül számolnom kell a kenő pénzzel is sajni..:S Még ami jelenleg nincs meg az a sisak+csizma az se lesz olcsó:S Szóval most lehet éjjel nappal túlórázni:D
Az nem törvényszerű, hogy muszáj együtt cserélni az elsőt és a hátsót, sőt, a hátsó általában a fele km-t sem bírja ki a motorok nagy részénél, mint az első. Ahogy az sem kötelező, hogy azonos típus legyen, vagy gyártó legyen elöl hátul. Előre én egy nem használt, de pár éves bridgestone-t vettem, hátulra először szintén bridgestone ment, utána meg pirellit tudtam szerezni, és jól szuperálnak, ami majrécsík van még, az nem a gumin múlik, hanem rajtam, pedig egyik sem versenygumi. A többiek a ContiGo-t dicsérték egyébként rendre, valakinek a Heidenau is bevált, bár arra többen azt mondták, hogy olcsó, de nem az igazi. Igazából bármelyik nevesebb gyártó gumiját veszed a gyári méretben, nem hinném, hogy nagyobb gondod lesz vele, pláne ismerkedési stádiumban. Amit viszont kerülj, Kenda, Mitas, Vee Rubber. Na ezek olcsóak, de olyanok is, nem lesznek jók.
Van mindkettőben, ahogy írtad is, viszont a csere, az nekem legalábbis szopás volt. A műszerfalat szétszedni nem nagy művészet, a műszerfaltartó csavarokat kell kiszedned, leoldani hátul a km és fordulatspirálokat, és akkor az egész műszerfalat kicsit félre tudod hajtani, ergo hozzáférsz a hátuljához. Az égők ilyen kis gumi bizbaszba vannak belerakva, és ez van beletolva a kmóra és a fordulatszámmérő műanyagházába. Na ezeket a gumiszarokat nekem nehéz volt kihúzni, nagyon be voltak gyógyulva, és ráncigálni meg nem akartam, merthogy nem mai csirke a gép, ennyi a idősen a gumi meg a műanyag cuccok könnyen repednek, szakadnak. Uh érzéssel, de ki tudod azokat onnan húzni, égő csere, és lehet is össze lapátolni a dolgokat.
Hali!
Ok, ez így korrekt, javaslom írj 1-2 dolgot magadról az accodhoz, akkor mindenki rögtön képben lesz, nem kell magyarázkodnod!
Illetve a válasz gombbal válaszolhatsz arra a kérdésre válaszra, amiről szó van.
Üdvözlünk a GS tulajok között, jó választás
Mennyi pénzed van rá és most milyen gumi van rajta?
Csajomnak is azt akarunk, BOX vagy MT már 20 körül is van, kérdés hogy milyen! Van esetleg valakinek tapasztalata?
csajos Lazer
A bukó az minimum üvegszálas, de lehetőség szerint inkább carbon. Ehhez tartani szeretném magam.
X01-esem van egy.Ha kell jelképes összegért megkapod.
Régi 5 évnél több de már 2 évesen is egy számmal nagyobb lett annyira összeesett a bele.
140-nél már tolta ki a szemem a benne örvénylő szél és az orromat nyomta a plexi amit rápaszszírozott a légnyomás.
Robira töktuti.Másra nem.
a 25-ezres marushin 777-esem 3x jobb volt pedig még 100-ért vettem.
Az egyik legrosszabb döntésem volt anyagilag a motorozás megkezdése mellett.
Shoei,Arai, Schubert, Nolan, Xlite,Givi, AGV, Lazer, HJC, Suomy, Shark, Marushin most kb ennyi ami így kapásból eszembe jutott, mint "érdekes lehet" sisak gyártó
Kényelmes,tartós,üvegszálas,jóóóóó,És belezúgtam a karbonba.
Az meg még könnyű is.
De drága.
Hátha érdekel valakit......:
Eladom a tavaly vásárolt Vanucci oldaltatyóimat,kb 4-5x használt.
Szerintem baráti ár a 15e ft.
http://szokemotor.hu/aruhaz/pr...
http://www.revolutionmotor.hu/...
BRIDGESTONE 110/70 - 17 54H TL BT 45 F 84 €
BRIDGESTONE 110/70 - 17 54H TL BT 45 F G 84 €
BRIDGESTONE 130/70 - 17 62H TL BT 45 R 90 €
BRIDGESTONE 130/70 - 17 62H TL BT 45 R G 90 €
BRIDGESTONE 110/70 - 16 52S TL BT 45 F G 82 €
BRIDGESTONE 110/70 - 17 54H TL BT 45 F 84 €
BRIDGESTONE 110/70 - 17 54H TL BT 45 F G 84 €
BRIDGESTONE 130/70 - 17 62H TL BT 45 R 90 €
BRIDGESTONE 130/70 - 17 62H TL BT 45 R G 90 €
BRIDGESTONE 130/70 - 18 63H TL BT 45 R 94 €
Ok, ez így korrekt, javaslom írj 1-2 dolgot magadról az accodhoz, akkor mindenki rögtön képben lesz, nem kell magyarázkodnod!
Illetve a válasz gombbal válaszolhatsz arra a kérdésre válaszra, amiről szó van.
Üdvözlünk a GS tulajok között, jó választás
Mennyi pénzed van rá és most milyen gumi van rajta?