talán előtte csiszolás..és zsírtalanítás nem árt...és vastagon nem ér fújni....a rétegek között nem árt megvárni a száradást....és a benzin meg higítós anyagokat távol tartani tőle...
..nekem így elég sokáig szép marad..
Lefújtam fekete, 700 fokig hőállónak mondott festékkel a kipufogómat, mert már igényelte.
A kérdésem az, ki tud olyan festéket, ami rajta is marad?
Mert ez egy hét használat után helyenként kezd lejönni foltokban. Vagy ez csak a rossz melegítés miatt nem maradt rajta? Bár akkor mindenhol jönnie kéne lefelé, nem csak itt-ott.
Szóval?
Nem is mehet máshogy..., ha kell XJ-nek is, akkor én megrendelem, te meg utalsz nekem, nem kell euro, simán a számlámra tökéletes...
krissal@freemail.hu-ra nyomjál egy telszámot, most várom, mit szól XJ.
Ha XJ900-at is érdekli, és kijön 25 Euró/koponya, akkor én is rámozdulnék! Az se lenne rossz ha egybe menne a rendelés, nem csak a szállítás, én meg nyomnék kp.-ba 25 Eurót annak aki bonyolítja...ha megoldható...
Sima visa átutalás, de ha jól emlékszem pay pal-t is enged a felület.
Anyagában jobb, mint a lidl. 2-2 korrekt mágnes tarja, plusz elöl és alul is lekötheted, én csak elöl szoktam. Elöl egy kis cipzár kinyit és ráhúzod egy mozdulattal az esővédőt, amit utána 5 mp visszagyűrni. Egy cipzárral állítod, hogy mekkora legyen, ha kicsi, akkor kb 8cm, magas, ha kinyitod, akkor meg duplája kb. A táskát a mágneses alapról szintén leszedheted és akkor a mágneses rész ottmarad, abban is van térképtartó és a többit meg felveszed hátizsáknak. Az egyik oldalzseb meg leszedhető deréktáskának...
Kicsit komolyabb, mint a lidl, de igazad van, nem döntött
Az igen.
Engem viszont idegesít.
Kinyitva maxra nagyon degeszre kell tömni hogy tudja tartani a formáját.
Úgy már kicsit nyeklik-nyaklik de nem zavaró,a mágnesek tartják csak maga a táska nem.
Így vettem.
Körömnyi sérülés a bal oldalon.
Állítólag eldőlt.
Ami kérdéses.
Mivel az első teló is hajszálra göbe picit.
Olasz volt a szentem.
Vételkor be volt kalkulálva.
Nem érződik semmilen szinten a futásán.
De ki lesz javítva.Télen.
A motor nem olt kérdéses.
Az nagyon jó.
A táska....................meg egy táska..................ellátja a funkcióját.
Bár ha nem lenne sérült a tank fényezése egy percre se lett volna fenn.
Eléggé szar cuccokat árul a lidl...............mindíg ellene vagyok a kajabótban árult szakcuccoknak.......................de speciel ez nem rossz.
8 rugóért meg pláne.
töklámpám..töklámpám2töklámpa3
Nemkéne.
Nagyon vághat a tanga.
..nekem így elég sokáig szép marad..
A kérdésem az, ki tud olyan festéket, ami rajta is marad?
Mert ez egy hét használat után helyenként kezd lejönni foltokban. Vagy ez csak a rossz melegítés miatt nem maradt rajta? Bár akkor mindenhol jönnie kéne lefelé, nem csak itt-ott.
Szóval?
Átadhatom személyesen is Forintban, ha úgy megfelel.
krissal@freemail.hu-ra nyomjál egy telszámot, most várom, mit szól XJ.
Anyagában jobb, mint a lidl. 2-2 korrekt mágnes tarja, plusz elöl és alul is lekötheted, én csak elöl szoktam. Elöl egy kis cipzár kinyit és ráhúzod egy mozdulattal az esővédőt, amit utána 5 mp visszagyűrni. Egy cipzárral állítod, hogy mekkora legyen, ha kicsi, akkor kb 8cm, magas, ha kinyitod, akkor meg duplája kb. A táskát a mágneses alapról szintén leszedheted és akkor a mágneses rész ottmarad, abban is van térképtartó és a többit meg felveszed hátizsáknak. Az egyik oldalzseb meg leszedhető deréktáskának...
Kicsit komolyabb, mint a lidl, de igazad van, nem döntött
Engem viszont idegesít.
Kinyitva maxra nagyon degeszre kell tömni hogy tudja tartani a formáját.
Úgy már kicsit nyeklik-nyaklik de nem zavaró,a mágnesek tartják csak maga a táska nem.
Mágnesek elég erősek benne?
Körömnyi sérülés a bal oldalon.
Állítólag eldőlt.
Ami kérdéses.
Mivel az első teló is hajszálra göbe picit.
Olasz volt a szentem.
Vételkor be volt kalkulálva.
Nem érződik semmilen szinten a futásán.
De ki lesz javítva.Télen.
Az nagyon jó.
A táska....................meg egy táska..................ellátja a funkcióját.
Bár ha nem lenne sérült a tank fényezése egy percre se lett volna fenn.
8 rugóért meg pláne.