Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv. suzuki VX 800 hoz tud e valaki benzintankot elsö lámpát vagy müszerfalat. elöre is köszönöm.
Lejön a hengerfej a blokk levétele nélkül nagyon egyszerűen, csak kikell venni a vezérműtengelyeket.
Köszi, tényleg egyedi darab, már a szívemhez nőtt.
Ahh.....köszi az infókat.Leteszek róla,szopórollerból nem kérnék
Anno még a GS vásárlásakor filóztam a VF500-on én is, mert fincsi technikai megoldások vannak benne, pl a V4,ami sztem gyönyörű hanggal párosul. Aztán kicsit körbejárva lebeszéltek róla, mondván problémás, mint pl a 250-es meg a 400-as Bandit. Utána ismerkedtem meg egy szaktársammal, neki VF500-asa volt, csak kellett még vennie mellé még egy komplett blokkot, plusz egy motort. Ha bele kell nyúlni a blokkba, akkor mondta, hogy nagy szívás. A csapágyakra olyan tűrés értékeket adott meg a gyár, hogy gyakorlatilag nem lehet felújítani a gépet. Ő is ezzel szívta meg, ezért kellett az "új" blokk. Ehhez jön még, hogy már nem fiatal, szóval szopni elmondása szerint lehet vele vastagon (bár mással is). Bár hozzátette, hogy amúgy meg, ha megy, akkor kurva jó, nagyot lép, szép a hangja is, csak azért könnyű belenyúlni a rosszba.
A Honda, VF 750-es típusa hatalmasan rosszul sült el, pár tízezer kilóméter és meghalt majd az összes. A Honda történelmének legnagyobb baklövése, utánna fejlesztette ki a VFR 750-et több éves garanciát adtak rá máig szinte egy se dőlt ki közülük, valahogy újra kellett építeni a márka presztízsét. Az 500 as meg még rosszabb,mert azt Ausztriai modellként gyártották, egyedi dugóméret stb. Bár lehet ,hogy többet bír,mert ugye kivesebb lóerős.
Egyik haver első motorja VF 750 volt és 3 szor rohadt le vele, azóta se indul, senki nem tudja mi a baja. VF 500 assal én is mentem ,szerelőtől hazahoztam, de már itthon nem ment egy henger, aztán másnap a hidegben el sem indult. Pedig a szerelő profi nagyon. Nem szeretek fikázni semmit, naponta olvasom a blogot, csak nem szólok hozzá, de ettől a motortól óva intelek..
Jó ez a szín
Friss(ebb) képek a paripáról.
a bor is annál drágább, minél régebbi
Pedig akár egy 10-es is adnék érte

Mondjuk nem hiszem hogy nagyon magas lenne a minimálár, hiszen már elég régen nem használták a motort
Neked kell árajánlatot dobni.Szerintem mocsok drága,de legalább szép:)
Még a minimálárat nem érte el:))))))))))
Van egy kicsit leélt, de nem vészes GS 500 is 1 euroért az osztrák ebayen..
Szerintem ez nálam már beteges!
S legalább narisárga
Úgy néz ki ,hogy egyben van!
Veszek egy ilyen vackot..

Ezzel lehet őrűltködni..és nem sajnálod...
Ideges lettem.Dilettáns cikk.Xj650P Diversion.Fasza.............
Nem Cb,Vf!V4-es moci van benne.
Vf500
Bánat tudja ki mondta előbb.Azt se tom mikor olvastam.
Csak nem elolvastad?

Hogy teccett?
Erre gondoltál?

Jó kis klasszikus
Netán a P-ról írták?