Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem.
Nekem leáll,kiveszem a kulcsöt és
ttttötötötöt,kokrrrrrrr,tötötötött jáccik.
Marha nagy ez a videó ,
Mondjuk a te motorodat olyan bordós narancs metálra fényezném..de a kerekekkel telóval együtt....olyan fun bike stílusban..
Azt a szifúúúú-cöcöcö-t már én is hallottam, ti nem?
nem tudom jól érzem-e de sztem te a benzincsapra gondoltál
A kolléga itt meg csak a tanksapkát tisztítja
dehooogy..én olyan békés vagyok mint egy alvó medve

..szerintem korrekten összelapátolták azt a vasat....legalábbis a fotókon úgy néz ki..
Placcs,bumm.......puff..............placcs,bumm,bumm,puff.
hogyan sípolt? fütty fütty...esetleg...ííííííííííí..netán csak szörcsögött...vagy olyan ffffff...
...talán glugy glugy..?
Rémuralom?
..azaz a pofonjaim
Ha a lelógó cső alatt azt érted, ami a tank alján lévő kiálló pöckön van, akkor az tudtommal a tanksapka túlfolyója, és a tankoláskor félreömlő benzin elvezetésére van az üzemmeleg motor fölül (így értelmeztem a nálam tapasztaltabb telefonos magyarázatát), úgyhogy én a tanksapkán keresztüli szuszogásra szavazok. Főleg, mivel már volt olyan, hogy leraktam a motort, és elkezdett sípolni valami - mint kiderült, a sapkából jött a hang (ami, hangsúlyozom, nem titing volt).
Ha másnak jobb a tippje, várom
ízlések és pofonok.
Nem teccik neki.
Most mi bajod vele?
Szerintem meg nem
Horpadás már nincs, mert rajta van a tanktáska
Sajna ez sokkal szebb
Legközelebb jössz kihorpasszuk a tankodat..és lefestjük a vasat
Már vártam hogy megörülj a motorod alteregójának!
Srácok a tank a sapkán keresztül szuszog, vagy az a lelógó cső?
Bakker, ez tényleg szép... hmmm...
Lehet, hogy csak én nem értettem valamit, de ez a tanksapka nem tűnt bonyolultnak, már amennyire szét tudtam szedni. Fönt a 8 imbuszkulcsos csavarból ugyebár 4 csak dísz, az alján meg két csillagfejű csavar... többet nem találtam benne, amit kicsavarhatnék , koszt meg láttam ennyiből is... Azt a 4 rugót is vissza tudtam tenni a helyére. Szóval elvileg ugyanúgy össze tudtam rakni, a helyén van, és most mintha passzentosabban záródna, mint előtte.Hogy tisztább-e? Passz De bízom benne.
A paranoia nem azt jelenti, hogy nem üldöznek...attól még simán...