lehet, hogy elvesztettem a fonalat, de a fent lévő lánc nem gyári..... vagyis már min. 3-ik szett jön. így ha 20 ekm után cserélték is, akkor is 40 ekm van benne, de szerintem nem ez a lényeg. a km órákban nem szabad megbízni, az állapot a lényeg.
Nekem épp most cserélik a láncot és kerekeket is, és 20e van a gépben, és igen biztos ennyi, mert én magam tettem bele 0-tól idáig, úgyhogy simán lehet benne 30, ha igényes volt az előző tulaj... (szerintem)
A matt fekete nekem is tetszik...de gondolom már azért sikerült levenni,hogy a narancs szín a fejlövésem...főleg ha feketével van kombinálva..
Jahh a leendő lámpámat épp az imént festettem narancsra..
Nekem az egyszínű, homogén vasak tetszenek, én az összes narancsot és csíkozást leszedném, csak az egy vagy két alapszínt hagynám, meg a carbon mintát!
A kedvenc színem a matt fekete, XJ ki is van akadva, mert már többször felhoztam, hogy mattfeketére fényezem a Hacsim, mindik kiakad.
Nekem épp most cserélik a láncot és kerekeket is, és 20e van a gépben, és igen biztos ennyi, mert én magam tettem bele 0-tól idáig, úgyhogy simán lehet benne 30, ha igényes volt az előző tulaj... (szerintem)
a bal oldali az eredeti
Jahh a leendő lámpámat épp az imént festettem narancsra..
Nekem az egyszínű, homogén vasak tetszenek, én az összes narancsot és csíkozást leszedném, csak az egy vagy két alapszínt hagynám, meg a carbon mintát!
A kedvenc színem a matt fekete, XJ ki is van akadva, mert már többször felhoztam, hogy mattfeketére fényezem a Hacsim, mindik kiakad.
TE
(bocsi )
Várom az őszinte kritikát....hisz sokkal nagyobb,erősebb...és kopaszabb vagyok!
Használt............minek?
Neeem mondhatnám csak a fele uton esett .
Eláztatok?