Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kész lett a házi tanksapkafedél. Ahoz képest hogy amilyenre először számítottam...
Ülést hogyan lehet amúgy kényelmesebbé tenni? Mostis meg régebban is olvastam hogy van rá mód de nemtudom hogy mi az. Nekem kényelmes amúgy, csak kíváncsiságból kérdem.
Még neve is van.
Multipupiloptómia.

fetrengek

Hogy nyomtál restartot? azt a hátsó kiskapun keresztül kell ?
Ez hülye..............
Volt olyan túra ,amikor az alsó agyam annyira elzsibbadt ,hogy az útitársnőm mesterséges lélegeztetésére sem reagált. Na most biztosan volt ,hogy alvás vagy a wc-n olvasás közben brutálisan elzsibbadt a végtagotok..és a keringés megindultával az a szúró érzés bénította az alkatrészt....na ezt a "kisagy" restartjánál hatványozottan éltem meg... (és most nincs szmájli mert baromi szar volt)
Gülüszemű lennél utána te is
Nem hímsovinizmus, mert mindenki hibázhat, de nagyon jó:)

waccs
Nem szeretnék így járni.
Konkrétan úgy nézett ki a dolog, hogy felugrottam, aztán szépen vissza is rogytam a fájdalomtól... Utána még jó pár hétig nem volt felhőtlen a mosolyom...
Hát a horpadás méretéből.
Ugyan, dehogy! Miből gondolod?
Fájt?
Csak most olvastam el a feliratot, amit belinkelt. Az alapján full egyértelmű, hogy középsztenderre kell tenni a motort...
Akkor úgy van ahogy Jester írta....
Pedig a középállványt szokták center stand-nek hívni, legalábbis az amerikai angolban. GS-en még van is értelme a dolognak.
Ez könnyen lehet....fordíthatták rosszul.... ....egy jó angolostól kéne megkérdezni aki szaknyelvben is járatos....mi a középállvány angol neve?....már ha van neki...
Melyiket szeretnéd konkrétabban? Egyébként van mailcím az adatlapomon, inkább privátban beszéljünk erről!
Szép napot neked: Mennyért adod a lábtartót?
Egyébként lábtartót valakinek?
Herekocc? Kispályások vagytok! Legalábbis ehhez képest:
Terepen egyszer akkora kátyú-szikla kombóra hajtottam rá nem kis sebességgel még a GS-sel, hogy kilőtt a motor hátulja én meg visszaesve a motorra levettem a tankot a tökömmel. Na ott megállás következett.. és a gatyát is letoltam, hogy csekkoljam mi történt odalent. Nem kívánom senkinek
Ahogy írta foregon a herekoccot, eszembe jutott, amikor valahol Lábatlannál belementem egy nem látható, de kurva nagy gödörbe. Mögöttem az ülésen cucc, előttem tanktáska, és valahogy pont úgy sikerült megérkezni, hogy bár még nincs kölök, félni kezdtem hogy nem is lesz. Rémálmaimban se jöjjön elő. Onnan még kb. 45 perc volt az út hazáig, de nagyon nem volt természetes a mosolyom, pedig meg is álltam egy 5 perce (muszáj volt). Szóval, ez a nyereg ilyen, nem nagyon lehet vele mit csinálni, de majd idővel ehhez is hozzászoksz, a gödröket meg figyelni és kerülni kell:).
A címszó " Ujjgyakorlat" nem más!