Az milyen megoldás, hogy a gyári rugók alá (fölé?) egy 15 mm-es vas közdarabot raknak be? Ugyan nem helyettesíti a rugócserét, de javulhat valamelyest...
Lepencéről jöttünk haza már sötétben, Szentendrén kaptam telibe egy csatornaszegély sarkát, ahogy megrepedezett körülötte az aszfalt, elég csúnyát kapott a kerék. :( Szerencsére sérülés nélkül megúszta; legalább arra számítottam, hogy a gumi "kitökösödik", meg a felnit is vihetem görgőztetni.
Ha már gödör....ma az árpád hídi villamossínnél olyat koppant az első telóm, hogy azt hittem lenyelem keresztben...ja, kanyarodás közben...nektek jobban induljon a nap
Rendelt esetleg már valaki ezzel innen ebay-ről? ha igen milyen gyorsan érkezett meg? van esély rá hgy egy hónap alatt ide ér? "USPS Priority Mail International"
Ritkán iszok alkoholt ha kocsmába is megyek, csak hát ott van az igazi élet .. turmix, tea capuccino vonalon is el lehet mozogni...
Am meg kénytelen vagyok egyénileg közlekedni, mert rossz a tömegközlekedés.. 22:45 és 5:20 között nincs semmi, és több mint 1 kilométer a buszmegálló a háztól is, és én jellemzően 2-3 között szoktam megunni az éjszakát.
Egyszer vezettem csak ittasan motort, azt is csak otthon vettem észre ..de az egy nagyon kemény éjszaka után volt
Am szar..mert féltem. Elég drága dolog. A GS-sel soha nem aggódtam éjszaka kocsmába járni a városba.. mert ahhoz senki nem akart nyúlni.. eddig akárhányszor kimentünk cigizni (mert ugye bent nem lehet..mondjuk én nem cigizek, de ha a többiek kimennek hát kint folytatjuk a beszélgetést) mindig tobzódtak a motor körül emberek.. hiába nem az ajtóban álltam meg
Szinte látom magam előtt ahogy egyszer éjjel majd vigyázzállásban kell hazajönnöm, ülés nélkül
Mivel Tommot ülésem van, kérdezősködök ha lehet, kinek mi a véleménye. Fontos információ (legalábbis volt olyan aki ezt tapasztalta), az extra pénzes zselés betét meleg időben fűti az ember valagát, meg felmelegszik a napon..
Nekem csak valami speckó hab van, zselé nincs..úgyhogy remélem meleg időben is legalább olyan kellemes lesz mint most
:)
Mai napig egyik kedvenc paródiám!
Másik kedvenc belőle:
-szép hosszú lába van
-most hosszabbítattam meg, így egész a csípőmig ér...
http://www.ebay.com/itm/Motorc...
Rendelt esetleg már valaki ezzel innen ebay-ről? ha igen milyen gyorsan érkezett meg? van esély rá hgy egy hónap alatt ide ér? "USPS Priority Mail International"
Am meg kénytelen vagyok egyénileg közlekedni, mert rossz a tömegközlekedés.. 22:45 és 5:20 között nincs semmi, és több mint 1 kilométer a buszmegálló a háztól is, és én jellemzően 2-3 között szoktam megunni az éjszakát.
Egyszer vezettem csak ittasan motort, azt is csak otthon vettem észre ..de az egy nagyon kemény éjszaka után volt
Gratulálok
Szinte látom magam előtt ahogy egyszer éjjel majd vigyázzállásban kell hazajönnöm, ülés nélkül
Nekem csak valami speckó hab van, zselé nincs..úgyhogy remélem meleg időben is legalább olyan kellemes lesz mint most