Nézd meg az adatlapomon a fotógalériákban a képeket. Na, nekem csutkakormányos van, ez a kevésbé kényelmes, sportosabbnak mondott, és az is. Ha ilyen van Neked is, akkor jobban hozzá kell majd szoknod, de amúgy nem vészes.
Fogalmam sincs, de van egy olyan sejtésem, hogy inkább normál. Legalábbis reménykedem benne, hogy van hozzá egy túrásabb (feltételezem, kényelmesebb) kormány is, mert akkor még van mire cserélnem
Nincs róla valahol kép, hogy melyik milyen?
ehez hozzászoksz, bár neked túra kormányos van vagy sima? Én is ilyen magas vagyok, nekem csak az üléssel van problémám, már olyan mint egy deszka letakarva egy ronggyal ...
Banális, de talán nem hülye kérdés.
A GS 500-as "hosszabb távon" mennyire lesz kényelmes egy 185 centis vezetőnek (ez lennék én, már ha kész lesz a gép). Mert amennyit eddig mentem, hát olyan fél óra után már nem volt egészen kellemes a hátamnak. Ez marad így, szokjak hozzá, vagy túl hosszúra nyúltam a géphez képest, és emiatt esetleg jobban járnék más típussal?
Én sem értem hogy mi a gond...
Kitekered a kupakot, de benne hagyod. Fogsz egy zsebkendőt, ráülsz, kiemeled, megtörlöd. Most megpróbálod minél jobban vízszintesbe hozni hogy rajta ülsz, bedugod, kihúzod és leolvasod!
Miért lenne szívás. nem középállványon kell ellenőrizni az olajszintet hanem vízszintes felületen(amennyire lehet) függőlegesen álló motornál.....még a legnagyobb gépeket sem nehéz függőbe húzni és úgy lehajolni......mondjuk akinek ez nem megy az tényleg jobb ha kér segítséget...
A szerelőd jól mondta, tengelyt lehet cserélni(általában), de külön csak a csapágyház egyik felét nem mert vonalba fúrják a gyárban a feleket.....ahhoz, hogy egy csapágyfedéllel meg tudd oldani hatalmas szerencse kell....amúgy ez szerelési hibának tűnik(magától ritkán törik el), mikor volt rajta szelepállítás?....
Nincs róla valahol kép, hogy melyik milyen?
(Pl.nekem)
A GS 500-as "hosszabb távon" mennyire lesz kényelmes egy 185 centis vezetőnek (ez lennék én, már ha kész lesz a gép). Mert amennyit eddig mentem, hát olyan fél óra után már nem volt egészen kellemes a hátamnak. Ez marad így, szokjak hozzá, vagy túl hosszúra nyúltam a géphez képest, és emiatt esetleg jobban járnék más típussal?
Bár nincs gyári középtámasz így nem is tudnám arra tenni.
Kitekered a kupakot, de benne hagyod. Fogsz egy zsebkendőt, ráülsz, kiemeled, megtörlöd. Most megpróbálod minél jobban vízszintesbe hozni hogy rajta ülsz, bedugod, kihúzod és leolvasod!
robert pont jarosi @ gémél pont com cseréljünk számot, aztán csörögsz ha neked jó
A 800-as tigi bezzeg már kapott ablakot.
A GS kitekerve visszadugva, az XJ-n ablak van