Jobb láb földön, kéz a kormányon, bal láb a magasban , és lógok le mint állat.
Am multkor az erdőben megállva nem tudtam letámasztani mert elsüllyedt volna. Motorról lemásztam, kézzel tartottam, amíg nem sikerült magamhoz csalogatni egy fadarabot a lábammal és a másik kezemmel. Amíg nem dől meg, addig nem nehéz tartani..csak ne induljon meg
A viccet félretéve: a középsztender nélküli, nem nívópálcás, hanem ilyen kis kémlelőablakos motorokkal van szívás. Ott az olajszint ellenőrzése tényleg 2 emberes feladat. (Már ha pontosan akarja látni az ember, és ne dőljön föl a motor...)
Guggolva, jobb kézzel tartja a motort a kormányt fogva, ballal kicsavarja a nívót, a motortartó kezéből logó ronggyal letörli, majd visszateszi, ás újra kihúzza azt.. mindeközben vigyáz hogy a motor vízszintes maradjon
5000ft/darab áron találtam a sugomotornál. Ennyiért sehol nem találok jól gondolom igaz? Szerelő mondta, hogy ha veszek 2 ilyet használtan lehet szorulni fog a vezérműtengely célszerűbb lenne egy komplett hengerfejet venni. Okosabbaknak erről mi a véleménye?
Benne vagyok, de nekem nyárig nem nagyon ok a dolog, most eléggé tanulós időszakom lesz. Pont ezért nincs még összerakva a vas, és ezért nem mentem idén még egy métert sem. Hiányzik is nagyon. De nyáron nagyon szívesen, nézünk vmi frankó útvonalat. Ha itthon lesz foregon, beszervezzük Őt is:)!
Szia!
Megkérhetnélek arra, hogy segítenél nekem keresni a pár HSZel lejjebb linkelt csapágyházat ebayen? Látom te már nagyon profi vagy benne, énmeg aztse tudom, hogy hogy kezdjek neki a keresésnek.
Mi a pöcsöm pl annak a hivatalos külföldi neve?
Am multkor az erdőben megállva nem tudtam letámasztani mert elsüllyedt volna. Motorról lemásztam, kézzel tartottam, amíg nem sikerült magamhoz csalogatni egy fadarabot a lábammal és a másik kezemmel. Amíg nem dől meg, addig nem nehéz tartani..csak ne induljon meg
Jogi végzettségem van, de hát ilyenből akad egy pár az országban...
..és hogy a motor rám se dőlt, így kényelmesebb is volt
Előbb hívtam a márkaszervízt, külön nem is lehet venni sajnos
Eléggé nyelezhetted a pacit, ha kb. 7 litert gurított le a torkán.
Ugye te is III. kerületi vagy?
Megkérhetnélek arra, hogy segítenél nekem keresni a pár HSZel lejjebb linkelt csapágyházat ebayen? Látom te már nagyon profi vagy benne, énmeg aztse tudom, hogy hogy kezdjek neki a keresésnek.
Mi a pöcsöm pl annak a hivatalos külföldi neve?
6-odikban:
5000: 100km/h
6000: 120km/h
7000: 140km/h
8000: 160km/h
8500: 170km/h
... na e fölött már csökken a görbe meredeksége
Most hétvégi karikán 280km-re megetettem vele kb 20 litert..., lehet számolni =)
Persze hozzáteszem, hogy én is egyedül mentem és eléggé szabadon motoroztam
L.
U.i.: Ha valaki megmondja, miért rak be ez a nyomi gép visszapert, amikor itt fórumban idézőjelet használnék, kap egy pirospontot!