Az a gond, hogy az nem baj hogy onnan csöpög, hanem az, hogy a kipufogón van ez a cső és a kupakja!Ide gyűlik össze a karbiból a fölös cucc.Hivatalosan fingom nincs, hogy hívják.
A képen a segédváz felett van egy kábelrögzítő (Drót műanyagban, kb 5cm feljebb), azt húzd fel oda és azzal rögzítsd.Azt a gumikupakot meg ki kéne cserélni, ha egyáltalán lehetne valahol kapni.
Az enyémből is Szanaszéjjel lett mosva,viszont rá egy hónappal megint szét kellett szedni.Hát a k..va anyját,ugyanolyan fekete volt az új olaj.Fasza.........
vizbefecskendezés
Èn is próbálkoztam vele garácskörülmények között, de még a régebbi konstukcióknál könnyen el lehet "húzni a gyújtási idöt", korábbra, pl az alaplap elforgatásával, a mostani konstrukciók eléggé be vennek betonozva...
Ìgy pár éve mikor koprobáltam, azóta gyüjtögtem az ötleteket, alkatrészeket a módosításhoz. De igaziból a komoly problémát egy jól elhelyezett MÈRETES víztartály jelenti a motorok tekintetében, mert egy 25%os keverésnél 20 liter benzinhez , akkor plusz 4 liter vizet is kéne valahova tankolni, és lehetöleg ioncseréltet. (kutakon manapság az sem olcsó)
Amit érdemes beletákolni az a bödön néven futó kartergáz szürö...
Az biztos, hogy a vízpára teljesítménynövekedéssel jár, tavaly kísérleteztünk kamionnál a vízbefecskendezéssel és volt hatása csak nem tudtuk rendesen szabályozni így elmaradt a végleges beépítés....már a 1VH-ban is a németek a vadászgépek motorjaiba vízpermetet juttattak a teljesítmény növelés érdekében....amúgy vízgenerátort lehet kapni, kb 50 rugó...
Most jöttem vissza a parkból, kutyát sétáltattam.
A k..va anyját a szélnek, simán átdobta a kutyát a focipályára.
Ameddig ilyen genya idő van visszaülök a lakásba.
Azt már sikerült tisztáznunk, hogy a szél mindig jobbról fúj, ez tény.
Ez azt is jelenti, hogy nagy szélben is lehet motorozni körforgalomban, nagy megfejtések ezek.
Nem hiába keltem ma sem fel!
Most jöttem vissza a savoya-parkból,mocival voltam bevásárolni.
A k..va anyját a szélnek.Kanyarodó felüljáró,simán arrébblökött 1-1,5m-t.
Ameddig ilyen genya idő van visszaülök autóba
A képen a segédváz felett van egy kábelrögzítő (Drót műanyagban, kb 5cm feljebb), azt húzd fel oda és azzal rögzítsd.Azt a gumikupakot meg ki kéne cserélni, ha egyáltalán lehetne valahol kapni.