Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem anno több mint 200-ért lett volna gyári új főtengely a 450-esbe..
Ez mintha az a "szar" henger lenne ami a 450-esbe megy
Még nem kérdeztem, holnap megteszem, de félek horror.
Mennyi egy ilyen gyári alkatrész hozzá?
Basszus, tiszta sötét vagyok már, összehasonlítom az alját, meg a tetejét, Jézusom, de nagy nálam a setétség ma
5000-nél nálam 100km/ó az óra szerint. 6e nél 120 -130.
néha (sokszor ) megkínálom de max. 9000 ig és csak 20-30 km-t

a fogyasztás szerintem nagyban függ a vezetési stílustól. túrán csapatban hegyen völgyön 4-4,5 l. egyedül, ha elengedem magam 6-ost is megetetek vele
Upsz, hát ez nem az enyém...
Jaja, benne van a pakliban, ebay-en vettem :D
Ha most ráköltök egy 100-ast, még akkor is az itteni ár alatt lennék, ha 0-án akarnék kiszállni, miután rendbe raktuk, akkor is az enyém lenne a legolcsóbb a hahu-n
Viszont, ha kész, akkor tudom, min ülök, ha meg eladom, leszophatja magát, aki veszi, mert ő is tudni fogja, de most már hülye leszek eladni
89-es a drágaság, nagykorú

Szerintetek ez az enyémbe való?

Suzuki GS 500 GS500E Mot henger + dugattyú. M501-177 451
Ezt a motort nagyon csúnyán üthették, mielőtt hozzád került!
enyémbe is 55 ezer van és enyém is vagy 2 évet állt a vásárlás elött, a szerelő szerint balesetes volt persze itt is csak ilyen komolytalanabb, de hála az égnek nekem csak a benzinből eszik sokat meg nem füstöl, úgy hogy megnyugodtam, egyébként hány éves is?
hát robogónál nem tom milyen sebsességre terveznek, de lehet az is lifegni fog 120nál
Bizony ám!
Ha nem is gyakran, de néha érdemes kihúzatni addig, mert olyan, mintha egy csapásra kicserélnék a segged alatt a motort egy sportgépre. (kis túlzással)
Kellemes meglepetés, amikor 140-től el kezd szaladni egész 190 környékéig!
én olvastam erről az olaj kevergetésekről, és a gyártók csak biztonsági elővigyázatosságból írják, mondják hogy nem lehet keverni az olajokat, de egyébként nyugodtan lehet csak a viszkozitásnak kell ugyan olyannak lenni, nem tudom már hol olvastam a cikket de tuti így van, sőt még az is volt benne hogy van ahol direkt keverik
csavard le és vidd be a boltba, én vizsga előtt vettem homasitában, jó lesz az vizsgára, de annyira bejött, hogy maradt is, hibátlan, volt vagy 2500 pénz.
Köszi!

Ha nem kapok most olcsón Motult, akkor lehet jól jönne egy-két deci.
Nem tudom mikor megyek legközelebb hosszabb útra, de akkor előtte lehet meglátogatlak.
Hát....állt pár évet, nem derült ki pontosan mennyit 2+ a végtelen , de fogalmunk sincs...
Tünet, hogy motorféknél füstölt és ette az olajat 4500km alatt kb. 2 litert. Kentem a száját, faszán ment, aztán most gondoltuk kap egy új szelepszár szimmeringet, meg Ninja tanácsára gyűrűket.
Hamár homár, legyen kövér, kikaptuk a blokkot és a hengerfejet elvittük felújíttatni, beton volt az össz szimmering, de elmozdult a henger, lekaptuk és XJ900 meghónolta volna, amikor észrevette, még szerencse, mekkora ideg lettem volna ha összerakjuk és füstöl
55 ezer van benne, nem is lelakott, nem bontották meg az Osztrák csaj meg eldobta ügyesen, gumán látszik, hogy csak az egyenes utakat ismerte a drága, de hát elkerülhetetlenül jöttek azok a fránya kanyarok, amit a kis tündi nem tudott emészteni, egyszerűen kanyaridegen volt a lelkem, eszem azt a csöpp kis száját.
Most tart a hengervadászat, ha valaki tud szóljon, bújjuk az ebay-t ezerrel!
Köszi a tükrös infokat! A tükör mögött tutira meg lehet húzni azt a csavart? Egyébként ha úgy adódik le is cserélném egy kicsit dizájnosabbra, mert ez elég kocka. Szerintetek robogó tükör jó rá?
Wow! Köszi, jó kis ábra!

Szerintetek ha most 10W40-es Castrol van benne, akkor után tölthetem szintén 10W40-es Motullal a következő teljes cseréig? (még 1000 km van addig)
Dipshit...Néprajzi tájegységek ? Ebben szívesen segítek szellemi és videó információkkal, ez már egyébként nemzet érdek,neten is akad kevéske info,de én ingyé küldök neked dvdt a legjobb előadóktól,csak ha tényleg érdekel és nem a dolgozat miatt kell,osztom és terjesztem másoknak is...ha érdekel írj email címemre és ott folyt: fertian@gmail.com
mi a picsa? hány éves is a motorod? meg mik voltak a tünetek hogy ez így kiderült?
Ez olyan mintha megszorult volna valamikor....
Na ezért lesz új hengerem...
én is ott csináltattam annó tükröt,és tényleg nagyon rendesek voltak de nekem nem tudták belerakni azért máshol kellet fizetnem ...
Amúgy sztem csere helyett először próbáld szétszedni. Ha a tükröt kivetted belőle, akkor a belül sztem meg lehet húzni a csavart a "gömb"-ön úgy hogy masszívabb lesz. Ha nem megy, vidd el a József Attila útra, ill a József Attiláról lekanyarodsz a valamilyen templom után jobbra, párhuzamosan a tv toronyhoz felvezető úttal. Ott nekem 500 ftért vágtak bele új tükörlapot és össze is rakták, amikor eldőlt a gép.