Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÁÁÁÁ!
Már kaptam egy marék matricát a múltkor.
(NEM azokat a gagyi féléket, hanem zselés + dombornyomottakat!)
Krissal

Neked volt Hacsid? Ugyanarról beszélünk? AE86? Bakker, marha régi vágyam, hogy legyen egy ilyen gépem, aztán majd kiderül, mi jön belőle össze. Királyság:)!
Ezt a nők is tudják?
ez a bázis motoros cikk 2008-as azóta már sok cián lefolyt a tiszán
Hál' Istennek!
Nagyon sok minden kellene egyszerre hogy megérje.
Taláne egy sisaknak örülnék.
De még sisakon sem tudnék 25 rugó fölött spórolni.
Ja,ma megvolt az utolsó infuzió,gyógyultnak nyilvánitottak
Jó,nem csak egy maszkért,hanem összeszedem mi kell,és egy jót túrázunk is.Ha valami apróság kell,azt pedig elhozzák nekem.
Köszi!
Hát..................egy akció miatt egy tank benzint elégetni nem tűnik túl gazdaságosnak.
Ja,de azért szimpatikus Neked a bázis,mert volt Uvex Carbon,abban tudtál rohangálni fél órát.De L(!)-es sisakuk semmiféle nem volt,és bután néztek hogy a Louis-ban akció van.....Én ha lehet nem kanyargok feléjük.Inkább Bécs
Ha valakinek otthon gondja van a csaja libidójával, ezt olvastassa el vele: =) Vigyázat 18+ !
Van valakinek kedve egy közös guruláshoz (most)?
Shox és a Bázis között lakom a szentendrein, voltam mindkettőben, bár én a bázismotorosokat pár hete körbeolvastam, elég sok negatív véleményt nyomtak róla itt a neten. Azért gondolom ilyen véleményhez eléggé fel kellett piszkálják az agyát a srácnak, plussz mikor én mentem be barátnőmmel, nemhogy köszönni nem köszöntek, de még azt sem kérdezték minek jöttem...

Shox-ba még decemberben nézelődtem, akkor eléggé ki voltak fogyva, ideje megint szétnézni, bár a netről letöltött idei katalógus alapján nem sok újdonsággal találkozom...

Valószínű MT-t nézek, találtam itt az apróban egy srácot, aki foglalkozik vele, csak nem tudom a zárt is van-e olyan kényelmes páromnak, mint a nyitott... Majd kiderül...

Azért köszi! Rá kell jöjjek lassan, hogy minden boltot ismerek itthon, nem nagyon terem új a nap alatt, bár a superzone-t tényleg nem ismertem.. Thx needee

Ha már itt tartunk, bár most sisak kapcsán nem jártam sikerrel (ne akarj nőknek sisakot venni ), mindenkinek ajánlom a Kelomotor-t. Konzolt, dobozt, platnit, nyeregtáskát, térdvédőt, védőfóliát, láncspray-t, defektsprayt...stb. vettem már náluk, és mindig kifogástalan és hozzáértő kiszolgálásban volt részem. És nem, nincs jutalékom náluk , egyszerűen csak megjegyzem a vérbeli kereskedőket szakmabeli lévén
THX!

Olyan reputációt nyomsz nekik, simán kérhetnél jutalékot
Hali!

Itt nézz körbe, mindent próbálj fel, nekem ugyanabban a méretben két UVEX közül az egyik típus nyomta a fejem a másik tökéletes...

Van egy pár fasza, érdemes bemenni, ezek gyakorlatilag louis árak+szállítás...jóféle.

http://www.bazismotor.eu/

Itt változó, ha van akció, akkor ki lehet kapni, néha van egész jó AGV leárazás.

http://www.shox.hu/
A helyzet szerint levegőszűrő cseréje után nem volt semmi gond az alapjárattal, legalábbis pár kilométeres próbakörök alatt. Aztán egyszer csak, újabb beindítás után erre ugrott föl. Kicsit mentem vele, aztán visszaállítottam alacsonyra, és úgy is ment, egyelőre nem néztem, most hol áll. Így is a fals szívás lehet a ludas?
el...ha falsot szív...
A motor alapjárata el tud állítódni magától, vagy az mindig csak hozzányúlás eredménye? Nem apróbb mértékre gondolok, hanem 1100 helyett 3000-es értékre.
Múltkor ótóval közlekedtem itthon, erre egy nénike villanykerékpárral jött velem szemben az úttest szélén. Mármint ahol amúgy is kéne mennie, ha közlekedne, csak épp fordítva. Gondolkodtam, megállok és szólok neki, hogy nem Angliában van, de látszott az arcán, hogy biztos a dolgában...
A cél a motoros környezet szimulálása volt, hogy a kamera hogyan teljesít valós körülmények között. Nem akartam Oscar-díjas felvételt készíteni. Ott volt a legegyszerűbb rögzíteni.
Simán meg lehet szokni a jobbkezes világot.
Életem legfurább cucca egy balkezes konzervnyitó volt.
Na azt nem tudtam használni.
De a balos olló az királyság.
azért mert a balkezesek fordítva látják a világot.el nem tudod képzelni milyen nehéz az út jobb oldalán közlekedni
Kicsit lassan tölt be...de azt hiszem ,hogy itt van nyomaték táblázat

http://www.scribd.com/doc/6031...
Nagyon zavar ,hogy ennyire lent van a kamera...de lehet ,hogy csak engem?