Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem bevált. Most csak ez a tuning, nincs benne sűrűbb olaj, és így sem koppan fel. Ezelőtt a szimmering csere előtt sűrűbb olaj is volt benne. Nem érzem, hogy jobb lett volna. / Szerelőm most elfelejtette, hogy a sűrűbb olajjal kérem, izgultam is, hogy megint szar lesz, de úgy látszik, hogy elég csak a közdarab. /
10w/40 vagy 15W/50 lenne most néztem
Hogy érted hogy kitekerve?
Ez csak a privát tapasztalatom...
itt is van sok okosság..
http://www.akmt.hu/gsoldal.htm...
Kitekerve kell nézni
Megteszem jövöhéten be megyek sopronba veszek és meg csinálom.köszönöm..
Köszönöm, ezekhez hozzá se szagoltam még. Kicsit utána olvasok majd, okosodnom kell.:)
Kicsit..hö hö...jóval nagyobb plexi...főleg ha van még ebből a műanyagból...és fújd színre..
Nem ezt mondtam.Ha neked tetszik.

Mint a viccben.

Két apuka beszélget a homokozó mellett.
-Nézdmá ezt a vízfejű gyereket.
-te ez az én fiam.
-De jól áll neki.
Unixnál lehet venni Repsol olajakat elég jó áron. Én 10w40-es szintetikusat használtam legtöbbet. 2k forint körül van litere. Nem kell szerintem a legdrágábbra költeni, sima 10w40-es félszintetikus valami jó, de valami márkája azért legyen. Castrol, Rockoil, valami. Az én tapasztalatom szerint igazából annyi a különbség, hogy a márkásak tovább maradnak jók. Repsol 15-50-es ásványit is próbáltam, nyáron az is jó, ráadásul nagyon olcsó is a Unixnál.
Ha érzed ,hogy szar az olaj..és mivel a te motorod még friss...akkor 10/50 Motul 4 lityó.+.szűrő.... Jól folyasd ki..sőt ha lefolyt akkor még döntögesd jobbra balra..és megint csurgass...
Köszi! Ha hazamegyek csekkolom is egyből.
Nekem egy évvel fiatalabb...most cseréltem beömlő talp tömítést mert kiszáradt...a hátsó futómű himbarendszer csapágyak...ha még nem voltak leszedve...egy zsírzás nem árt... Villa olaj...kormány csapágy....aztán csak ami a gépkönyvben van..
De te sokat segítettél nekem már tehát mond meg az igazat.Pl a kormány amit vettem tőled az is bevált és a kormány meg huzás is.
Néha nézegess olajszintet.. főleg ha hajtod a motort
Van átlátszó plexim ha abbol csinálnám meg az jó volna?gyron használjáj nagyon jól kezelhető anyag.
Egyébként mire kell oda figyelni ezen a motoron? Olajcsere meg volt, szűrők újak. Szelephézag majd szervizbe...
Figyi..nem mondhatjuk meg ,hogy mit tegyél...de ha az az olaj nem az igazi....akkor lépni kell..
..szerintem
Igen, ha nagyobb sebességgel tekersz (~140Km/h), akkor kicsit pucsítani kell a motoron. Úgy optimális a légterelés. Átlagos magasságom van, 100-110Km/h környékén még nagyon kényelmes, pedig hosszú karom van, tehát nem kell nagyon hajolnom hogy elérjem a kormányt.
Akkor vegyek gyorsan motult.5 l 13e. ft plusz olaj szürő.
báhh hogy két gombot nyomok egyszerre..
tehát kísérletezgessetek..
Szerintem ez függ a rider magasságától is. Nekem speciel még jobban lobogtatta a bukómat a szél. Akkor volt némi haszna, ha ráhasaltam a tankra, úgy 160... 130 környékén. :)

Egy biztos: túraplexi nem lesz belőle.
de most komolyan..ne kiíérletezgessetek már a pénztárcátok kárára..
Igen ezért nem is vettem de sokan mondták,hogy nem olyan rossz a légellenálás miatt igaz nem probáltam még ki igy.
Én a kocsiba raktam ilyet, szintén 10W-40-et, igaz, abban traktormotor van. :D (Isuzu dízel), oda jó volt.

A Hunoil szerintetek milyen kategória? Teszkó gazdaságos vagy rosszabb? :)