Ha belemész a boltba, lehet van akciós.Viszont még a telefonba is elmondták nekem és fényképen is elküldték az akciós sort emailban.
Rendes csávók nagyon.Mondhatom azt, hogy igazi kereskedőkkel találkoztam ott.
Igaz nekem 200km oda-vissza, de kétszer vásároltam ott már.Pontosan ezért.
Megnéztem, kösz a tippet. Ráadásul itt vannak a szomszédban. Viszont én 50e alatt nem nagyon találtam, főleg exo-t.... Na mindegy, majd beugrok hozzájuk szétnézni...
Superzone-ban vannak elég jók és érdekes méretűek is!
Nekem elvileg S-es scorpion exo-700 van.Viszont az S-es nem ment rá a fejemre sem. Valószínűleg nagyobb héjméretűt alakítottak S-es belsővel az 50%-os leárazásra.Gyanítom, hogy megmaradt készletet varázsolták valahogy össze, de kezüket kellene csókolnom, mert tökéletes a sityak!
Nem utolsó sorban a 65.000.- sisak 32.500.- volt!
Én 55-ért vettem. Kép az nincs. Képzeld el a legegyszerűbb kis talpacskát ami létezik. Abba bele lehet passzintani a kamerát és a talpacskát meg felragasztani egy sima felületre. A sárhányó villához közeli része pont megfelelt.
esetleg más márka, mert nemcsak a fejméret, hanem a fejforma is számít, így mindenkinek más méret kényelme. (nekem pl. NOLAN)
kezdetben pedig mindnek szorítania is kell az arcot, meg a párnázat is idomul, de ha frissem felveszed, és 15 percen belül le kell venned, mert úgy nyom, akkor nem jó. ahogy az sem, ha lötyög. próbáljatok fel többféle márkát is.
Bajban vagyok: csajomnak keresünk bukót, de gond van a mérettel. Az S-es Airoh SPEED FIRE RISE SPR55 kicsi rá, az M-es BOX BZ-1-es meg túl nagy. A gond az, hogy elvileg az S: 56-57, az M: 57-58-as méret. Most akkor milyet keressek Neki?
Mindenképp Zárt, belső napszemüveges kupak kellene, de teljesen tanácstalan vagyok. Az egyik barátnőjének MT van, az is S-es, de felnyitható. Azt kényelmesnek érezte. De a kikopás és a zajszint miatt nem akarunk felnyithatót (nekem is az van, Airoh SV-55, de egy idő után elég zajos)...
szerintem bizonyos apróságokat maga is meg tud csinálni az, akinek van némi affinitása. persze mindent nem, valamire a szerelőt is tartani kell..... ehhez az kell, hogy az illető szeressen is bütykölni. mert ha nem, akkor mindent megcsinál a szerelő. én pl. az apróságokat azért csináltam meg magam, mert szívesen babráltam a motorral. de a karbihoz már nem nyúltam, arra nem vállalkoztam. mindenkinek fel kell mérnie, mire van képessége.
Tisztelt "fakezű," műszaki analfabéta rokonlélek sorstársaim !
Dícséretes az igyekezet , hogy SK. csináljunk meg a motoron mindent,
de én már beláttam nem tudok sok mindent elvégezni rendesen bármilyen profi is legyen a távsegítség. Időt (bármilyen furcsa de) pénzt,
idegbajt spórolva, szakemberhez viszem a gépet, ha olyan gondom van. Ez nem tanács csak egy vélemény.
de eltudja rontani, tsanyinak igaza van
hallottam olyanról hogy valaki rossz irányba akarta meglazítani,de nem célozgatok ezzel senkire vigyázni kell a menetre
Rendes csávók nagyon.Mondhatom azt, hogy igazi kereskedőkkel találkoztam ott.
Igaz nekem 200km oda-vissza, de kétszer vásároltam ott már.Pontosan ezért.
Még1x köszi!
Nekem elvileg S-es scorpion exo-700 van.Viszont az S-es nem ment rá a fejemre sem. Valószínűleg nagyobb héjméretűt alakítottak S-es belsővel az 50%-os leárazásra.Gyanítom, hogy megmaradt készletet varázsolták valahogy össze, de kezüket kellene csókolnom, mert tökéletes a sityak!
Nem utolsó sorban a 65.000.- sisak 32.500.- volt!
Mutatnál róla képet, hogyan rögzítetted?
Köszi!
kezdetben pedig mindnek szorítania is kell az arcot, meg a párnázat is idomul, de ha frissem felveszed, és 15 percen belül le kell venned, mert úgy nyom, akkor nem jó. ahogy az sem, ha lötyög. próbáljatok fel többféle márkát is.
Bajban vagyok: csajomnak keresünk bukót, de gond van a mérettel. Az S-es Airoh SPEED FIRE RISE SPR55 kicsi rá, az M-es BOX BZ-1-es meg túl nagy. A gond az, hogy elvileg az S: 56-57, az M: 57-58-as méret. Most akkor milyet keressek Neki?
Mindenképp Zárt, belső napszemüveges kupak kellene, de teljesen tanácstalan vagyok. Az egyik barátnőjének MT van, az is S-es, de felnyitható. Azt kényelmesnek érezte. De a kikopás és a zajszint miatt nem akarunk felnyithatót (nekem is az van, Airoh SV-55, de egy idő után elég zajos)...
Ötlet valakinek?
Köszi!
L.
http://youtu.be/c3FZKwoB6bg
Dícséretes az igyekezet , hogy SK. csináljunk meg a motoron mindent,
de én már beláttam nem tudok sok mindent elvégezni rendesen bármilyen profi is legyen a távsegítség. Időt (bármilyen furcsa de) pénzt,
idegbajt spórolva, szakemberhez viszem a gépet, ha olyan gondom van. Ez nem tanács csak egy vélemény.
már behozta az árát !
hallottam olyanról hogy valaki rossz irányba akarta meglazítani,de nem célozgatok ezzel senkire vigyázni kell a menetre