Menjen veled szobára a vacogós cápa.
Én annyit kértem ne szólogassál be sehogy , meg szűnj meg létezni az Er5- ön, ha lehet. Látok rajtad valami féle javulást, csak értsd meg annyira elrúgtad a pöttyöst, hogy ha már normálisan is szólsz kiráz a hideg tőled.
Na fejezzük abba- szereljetek tovább!
Nem lett volna ezzel a szerencsétlen hülyegyerek Disphittel semmi gondom, csak az alant leírt dolgok rögtön közkedveltté tették számomra- méretéhez képest nagyon szemtelen.
És persze jogos a bírálat túl kell lépni rajta, erre ő? Itt a mai példa is, és még hány van...
Ezek után, meg nem kell csodálkozni, ha kivételes bánásmódban részesül részemről...
De hát ahogy a mondás tartja, addig jár a korsó a kútra amíg meg nem ba..ák a vízhordó lányt.
OK...............csak itt már visszatetszést szül.
Mennyetek szobára vagy be is lehet fejezni.
Kurvára nem érdekel ki kezdi el a befejezést csak kezdje el.
PL ha nem ugranál szerintem tuti elfelejtené.
És fordítva.
A tánchoz ketten kellenek.
Ja igen, a kis vicceid- amikor is kis hugyozós fiúcska Er5 feliratra- ez tényleg nekem szólt, meg a többieket meg nem értett hülyék társaságának nevezni, majd a fisi papagájos video, hát tényleg - a más képeinek önkényes montázsokhoz való felhasználását már meg sem említem ugye..
Jó gyerek vagy te csak, kár hogy még veszel levegőt komám...
Ennyit az objektivitást nélkülöző ömlengésekről...
ha valakit úton, útfélen provokálsz, akkor majd ne csodálkozz ha egyszer úgy esik az eset, ahogy esetleg nem fog tetszeni...
?
Ma hogy is kezdődött? Kollégátok beszólt a láttam két Er-t egy futón Suzukis vezette az autót című szöveggel..
Erre reagáltam mire jött a másik kollégátok a biztos bontóba vitték szöveggel.. Mire is Nem szutyukit írtam- hanem Gs-t - Te akkor most miről beszélsz?
ja és ezek után még az én k..va anyámat..
Értem...
Részemről a dolog lezárva.
Minden jót!
Én annyit kértem ne szólogassál be sehogy , meg szűnj meg létezni az Er5- ön, ha lehet. Látok rajtad valami féle javulást, csak értsd meg annyira elrúgtad a pöttyöst, hogy ha már normálisan is szólsz kiráz a hideg tőled.
Na fejezzük abba- szereljetek tovább!
Igen ritkán írok én ide- ahhoz képest, ő hányszor irkál oda, de nem is érdekes. Elmondtam a tényeket. Hát ennyi...
És persze jogos a bírálat túl kell lépni rajta, erre ő? Itt a mai példa is, és még hány van...
Ezek után, meg nem kell csodálkozni, ha kivételes bánásmódban részesül részemről...
De hát ahogy a mondás tartja, addig jár a korsó a kútra amíg meg nem ba..ák a vízhordó lányt.
Mennyetek szobára vagy be is lehet fejezni.
Kurvára nem érdekel ki kezdi el a befejezést csak kezdje el.
PL ha nem ugranál szerintem tuti elfelejtené.
És fordítva.
A tánchoz ketten kellenek.
Jó gyerek vagy te csak, kár hogy még veszel levegőt komám...
Ennyit az objektivitást nélkülöző ömlengésekről...
ha valakit úton, útfélen provokálsz, akkor majd ne csodálkozz ha egyszer úgy esik az eset, ahogy esetleg nem fog tetszeni...
Én ütök.
Neked meg hogy a faszé ugrasz rá.
?
Ma hogy is kezdődött? Kollégátok beszólt a láttam két Er-t egy futón Suzukis vezette az autót című szöveggel..
Erre reagáltam mire jött a másik kollégátok a biztos bontóba vitték szöveggel.. Mire is Nem szutyukit írtam- hanem Gs-t - Te akkor most miről beszélsz?
ja és ezek után még az én k..va anyámat..
Értem...