No, ha holnap nem sikerül kezdenem valamit azzal az imbusszal (stb.), akkor szombaton elgurulok alacsony fordulaton Gyálra ahhoz, akit ajánlott itt valamelyiktek. Ha megjavul a gép, akkor usgyi
Drága.
De jó.
250 mili darabonként a készlet.Én már 3 éve nem tudtam kifogyaszrtani.
hivatalosan 8e.
Én 7500-ért adom.
Bár motoros kedvezmény az van.
A spidit anno 4 éve 3000-ért vettem.Ugyanilyesmi volt más csomagban.Na az 3 pucoválásra elfogyott.
Garázssöprés volt nálam ...akinek kell esetleg utántöltögetésre..van egy fél flakon 20w50 actevóm..és fél flakon 10w40 valvoline..
Egy 120/70/17 Pirelli dragon gumi..még húsa van de már nem friss
INGYÉ!
Üdv!
Nekem LIDL-ös van POWERFIX nevezetű kék dobozos!
Egyik karácsonyra ezt kértem, mert láttam az újságban 9900-é!
Javítottam vele fater astráját, öcsémét, a corsámat, motorokat, kapott hideget - meleget, racsnisokat megkínáltam nyomatékkal rendesen és még bírják!
Ennyit megér.
Simán keress egy Möller készletet, jó minőség, nem tesco, én 3 éve még 17 körül vettem, azóta elbontottam vele két hacsit és számtalanszór áldottam az eget, hogy van szerszámom.
Kosz nem...............bogarak igen.Mondjuk lehet minimalizálni ezt a veszélyt egy 50 Km/h sebességlimittel.
Amúgy leszarom.
Ha nagy túrára megyek utána leápolom meg év végén.Doszt elég.
Semmi szappan meg ilyen izé.
Csak bőrápoló/tisztító készlet.
Én árulom.
Profi cucc. Ehun e.
Nekem valami ilyesmire fáj még a fogam:http://eszakszerszam.hu/krova_...
Ezzel azért nem érnek meglepetések.Kár hogy olcsóbban nemigen lehet jót találni.
szerintem az imbusz minden motornak az alap eszköze.fontosabb mint egy 10es vagy 13as kulcs rendes,edzettet vegyél belőle,mert ha kinyújtod akár a kulcsot akár a csavart,nem vagy előrébb. tescos pillanatok alatt elnyalható.
egy kérdés,ami ilyenkor foglalkoztat: mennyire tapad hozzá a kosz és bogarak? nem a tisztítás nehéz,hanem olyan ápolóval lekenni ami nem vonzza magához a szennyeződést.hallottam olyanról aki testápolóval csinálta,ami tök jó a bőrnek csak minden porszem egyből ráragad
ezért kezelem fenntartással a láncspray-t is (attól függetlenül rendszeresen használom). tudjátok amikor a dakarba is ablakmosó nélkül törölnek (homokos) ablakot,akkor nem lesz baj
Amikor megvettem ezt a szart, még nem volt szó arról, hogy imbuszkulcs is kéne majd a később megveendő motorod tankjának levételéhez... meg amit olvastam a témában, ott 12-es csavart írtak, villáskulcsom meg van. Gondoltam, belevágok. De így se csináltam kárt, nem a motor tört el, csak a csavarnyúzó
De jó.
250 mili darabonként a készlet.Én már 3 éve nem tudtam kifogyaszrtani.
hivatalosan 8e.
Én 7500-ért adom.
Bár motoros kedvezmény az van.
A spidit anno 4 éve 3000-ért vettem.Ugyanilyesmi volt más csomagban.Na az 3 pucoválásra elfogyott.
Egy 120/70/17 Pirelli dragon gumi..még húsa van de már nem friss
INGYÉ!
Nekem LIDL-ös van POWERFIX nevezetű kék dobozos!
Egyik karácsonyra ezt kértem, mert láttam az újságban 9900-é!
Javítottam vele fater astráját, öcsémét, a corsámat, motorokat, kapott hideget - meleget, racsnisokat megkínáltam nyomatékkal rendesen és még bírják!
Ennyit megér.
pl.:
http://szerszampiac.hu/kezisze...
Amúgy leszarom.
Ha nagy túrára megyek utána leápolom meg év végén.Doszt elég.
Semmi szappan meg ilyen izé.
Csak bőrápoló/tisztító készlet.
Én árulom.
Profi cucc.
Ehun e.
akmt
http://www.sydneycaferacers.co...
Ál
l egy ifjú GS a réten tillárom tillárom:)
Amikor még kiscsikó voltam azt mondta egy öreg szaki ,hogy a sok az időd...lehet szar szerszámod
Olyan a garázs ,hogy már ehetünk a földről....végigsikáltam az egészet...akár műthetünk is benne
Ezzel azért nem érnek meglepetések.Kár hogy olcsóbban nemigen lehet jót találni.
múltkor a térerőt is lovaskocsival hozták
ezért kezelem fenntartással a láncspray-t is (attól függetlenül rendszeresen használom). tudjátok amikor a dakarba is ablakmosó nélkül törölnek (homokos) ablakot,akkor nem lesz baj