Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem néztem, lötyögött-e, elég volt elsőre, hogy a bilincsek lazák... gyorsan meghúztam őket, és most indulok egy körre, mer' meggyütt a zasszony
Ott is lehet a kutya elesve...a nem meghúzott bilincsnél mennyire lötyögött a karbi?
Jó reményekkel!
Talán mégsem te leszel a Himnuszból a balsors!
Általános kérdés.
A korábban leírt tüneteket (visszahörgés, lassulás, bólintgatás, meg-megállás 3.5-6 ezer között) okozhatta-e az, hogy a henger és a karbik közötti bilincs nem volt meghúzva? Mert ősszel már ki lett pucolva a karbi, de azóta nem mentem vele magasabb fordulaton, most meg igen.
Csak mégis, milyen reményekkel vágjak neki egy próbakörnek, ha az asszony hazajön, és már nem rám lesznek bízva a kölykök.
Modositottam van minden az adat lapomon.
Freud-i elszólás.
OK, akkor hívlak alkalmas időpontban; köszi! :-)
Hö hö....milyen elütés...rongyot és ringyót is hozhatsz
Minek ha ott a telefonszámom?
Mailt szinte alig nézek!
Köszönöm, szuper!
mi az email-ed?
Az az igazság ,hogy átgondoltam az egész mutatványt..és az előttem álló dolgokat...most nem vágnék bele....bár ez a vas még padlizsán lilán is tetszik. Az a gond ,hogy mire magamra szabnám..megint egy csomót buknék...bár tudom ,hogy ilyen ez a "pop"szakma
Hozd a cuccokat..és sok roingyot mert patyolat a garázsom...és megcsinálom..
Hát ezen bexartam
A szerszáklt.-ekhez hozzászólva: nekem meg egy Extol van, eddig jól szuperál.

Amúgy hallottatok már erről a márkáról?
Nekem is hasonló van, de én nem boltba vettem. Eddig úgy vettem észre, hogy az anyaguk elég kemény, viszont nekem a kis racsnisból már kipottyant az a rugós nyomó középről, amivel megkönnyíti a fejek levételét.
Amúgy szerintem motorszereléshez, meg az egyéb házi munkákhoz tökéletes.
Hű, az kicsit nehéz lenne, mert én nem tudom kicserélni e kettőt...akkor "lábon" megy a szervizbe, és onnan élesben az úton.
Köszi a tanácsokat.
Ganjának Vx800:
VX
Őt nem, de az UGk 547-es sárga feketét igen!
Mennyibe fájt (ha nem titok) ?
Ismeri esetleg itt valaki a következő rendszámú sárga-fekete GS500 tulaját?:

UGK-249

Folyton figyelem, de sohasem látom, csak a motort. Már tényleg érdekel, ki ez a bátor ember
Igazság szerint nem volt még ilyen w5-ös ápolóm.
Eddig egyszer használtam a nyeregbalzsamot is csak és utána méhviaszt olvasztottam rá, amit ma kidörzsöltem.Most pont olyan a tapintása, mint amikor uj volt.
Régen a DM-ben vettem egy pumpás flakonos bőrápolót, attól ragadt a valagam az üléshez, meg csúszott is egyben!
Ez a mostani sokkal jobban tetszik.
Az nem én voltam, de vele ár én is találkoztam Monoron. Pont mindketten mocival voltunk és megálltunk a sorompónál.
Neki ezüst a váz és fekete az alapszín, asszem 2002-es. Sándornak hívják a tulajt.
Nekem 2004-es, fekete mindene! A lelke is! Nincs rajta még extra. 16000 km-el vettem, nagyon úgy néz ki hogy annyi is, de még nem mehettem vele sokat sajna! Meló van ezerrel...
Egyébként mit lehet tudni a vasról? Nem egy fekete (sötétvalamilyen?) színű, újabb gép, hátul dobozzal? Csak mert a héten (tegnapelőtt, délután, 3-4 körül) épp kerékpároztam a Nemzetőr utcában, mikor elment mellettem egy ilyen GS... gondolkodtam, hogy intek, de hát a kerékpár az nem motorizált
No igen, most tényleg megszaladtak melóval, én is voltam náluk a héten. Megmutattam Gábornak az új vasat!
Olajcserét beszéltük hogy megcsinálja, de lehet aztán hétvégén megoldom itthon...