Szerintem(!) ez hülyeség.Motorozz azokkal akikkel jól érzed magad.Nem görcsösen Gs tulajokat kell keresni,hanem beilleszkedni.Na jó,megpróbálni.Én is még csak Krissallal és banzsanindzsával voltam És nincs Gs500-am.Bárkivel gurulok aki jó arc és nem állat az utakon.Amúgy csapódj ide,itt tulnyomórészt nem normálisak
Ja,az a haver pedig nem haver....(szerintem)
Hidd el két személlyel, megpakolva a hegyekben a 12-15%-os emelkedökön orák hosszat felfele, éppen csak egy kis villanyvasút.
Otthon az alföldön persze bármi elég...
Igaziból rohadt nehéz, a bandit 1.2 is tudja ezeket a paramétereket, de az ehhez képest fapad, meg minöségben és konfortban elég nagy rés tátong két dagi között. Meg a banditoknak van pár kurvadrága tipushibája, ennek meg eddig nem ismert szinte semmi. Mióta GT lett belöle a láncolajzóval, már igazán nem sok mindenre kell költenem. Ha jól válsztok gumit akkor 10 ekm-t azzal is elkocogok, de sajna a sportosabb puhább darabokat nagy Tömege ledarálja.
De anagyhoz van választék, de SR 500-hoz nem sok varia van az elöl 3.5-hátul 4 colos abrocsokra, rádásul ilyen kis méretekben tájékozatlan is vagyok...a www.mynetmoto.de talán 4 tipust hoz fel...igaz a szett kerül annyiba mint a nagyra egy db. Ès ahogy az elsögumit elnézem még 25éves gyári van rajta, de már picit csúszkál.
Ijj basszus, ez komoly. Akkor mielőbbi jobbulást, és amúgy megértelek. Most épp nem Bp-n lakom, de suli miatt el kell mennem időnként, és amikor ott volt velem a motor, új dimenziók nyíltak meg:). Nem kell bkvézni, nem kell dugóban ülni, nagyon élveztem. Mondjuk kicsit féltem, nem volt saját garázs, csak egy mélygarázsban tudtam egy csőhöz odaláncolni, de szerencsére minden reggel ott várt a drága:).
Nekem is autót kell vennem! Rohandtúl ismeretlen kontinens az nekem. (Ha jönnek értem , mindig a szinét kérdem az autónak, mert a tipusokat nem ismerem...)
Öööö..... Hogy tisztán lássunk.Renélem nem boritom fel ezzel a fórumot....Benyaltam valami baktériumot.Az shutdownolta a vesémet,amitől vérmérgezésem lett.Na onnantól leállt a pocim és az emésztőrendszer.Hát így ennyi.Most antibiotikum kezelést kapok.És persze hogy mocival,Érdről menjen be a k..va anyja angyalföldre autóval.
És persze rákenról
Ganja!Gyakorlatilag 2 infúzió között vagyok itthon,meg éjszakára
Reggel 9-re kell menjek és du.4-re.Ezzel el is megy a napom.És ez így fog menni jövőhét csütörtökig .Bár annyira nem duzzogok a napi 120km mocizás miatt
Ja,az a haver pedig nem haver....(szerintem)