Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A repedt gyertyát bele ne rakd!
A korábbi hosszabb kérdésfolyamomat rövidebbre fogva:
ha a bal henger gyertyája belül szép őzbarna, a jobb oldalié pedig, hát olyan érdekes, mert a belseje sefehér-seőzbarna, a vége viszont sokkalinkábbfehér-mintbármimás, ráadásul a külső porcelánja félig el van repedve keresztben, akkor egy egyszerű páros gyertyacsere megoldja azt a gondomat, hogy alacsony-közepes fordulatnál a motor bedadog, meg időnként szó nélkül belassul?
Mennyi km van benne? Mit jelent a lepusztítás?
Tegyél rá még 50 e.-t és lepusztítva extrák nélkül viheted az enyémet!
Vezetett szervizkönyves
Nemigazán.
közel van
és gondozott.....
Lehet,hogy igazad van....március végén lesz azt hiszem, mondjuk Pumitól rendelt gumikban maximálisan megbízom

lovi81: Heidenaut semmi pénzért inkább a felnit koptatom
kis olvasnivaló gs öccá történelem , információk :
http://www.akmt.hu/gsoldal.htm...
Japán belpiacra gyártották mielőtt elkezdték az 500-asokat fojtani, a hengert leszámítva echte GS500
mik a különböző évjáratok közti különbségek? melyik évjárattól változnak az órák mutatói(fehér-sárga)?
Sziasztok!

Mint tegnap írtam motort szeretnék, és írtam hogy 350 max. Ha többért nézek tudtok valami jó fiatal mocit? mondjuk megemelem 450 maximumra.
Olyan mint a Batmanba Joker
Jóóóó reggelt öccáfórum
A D220-at olyan messzire dobja minden SV-s amilyenre csak lehet.Annyira szar.
Nem véletlen hogy az SV-m első tulaja (aki 69 évesen vette szalonban) sem kért belőle.
mondjuk flex-el csiszóljam le?nem néztem eddig nem is gondoltamrá.
Mi volt itt este...tömeggyűlés? Mi van vazee nincs csajotok..és itt "izéltek " a neten?

XJ kilenckilla vesemelegítőt azért vegyél fel mert Krissal még szeretne az életben motorozni ..jahh a "bandzsanindzsát" megadom....jót röhögtem

Amúgy lehetne egy GS öttá közös gurulást szervezni.....ecce valamikor...majd......................talán

Akik átépítették nagy kerékre és még kicsi tárcsával használják...azok kapják le a betétről a kilógó darabot mert attól melegszik a tárcsa de kiba mód...

..nyahh alvászat..és csáááá
Ááá, csak a 100.000. hsz.-re hajtunk!
Ejtőernyős poén volt?

Úgy a közepén nekem is eszembe jutott, hogy kellene ide egy real-time chat =)
Ja értem a 248 hozzá szólás , ja ma úgy tűnik gyűlés volt
szép volt fiúk !
TattooedAngel
[90507] tegnap 06:2?

lovi81
[90755] tegnap 23:52

kis grafománok !
Én is néztem, csak szólok:

Mielőtt megvesztek bármi akciós cuccost, nézzetek utána rendesen az apróbetűs résznek!

Szerencsére egyik haver gép előtt volt, így meg tudtam nézetni vele a paramétertáblázatban a metzeller tulajdonságait, így a vége az lett, hogy a pásztóy-tól rendeltem meg a sport demon-t...

Ha gumi kell, előbb okulj:
Motorgumi jelölések

Ha ezt elolvasod, és ismered a géped, nem nyúlsz mellé az tuti
Megteheti.. nem igazán van kokurencia
Volt tali 2x is! Baja, meg velencei tónál.