Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tavaly a Motorshow-n rendeltem a gumikat, metzeler lassertec-et. 30 pár ezer volt a pár, és ki is szállították! Lehet, hogy idén is lesz akció a kiáltáson. Szerintem érdemes kimenni!
jó drágán adja
Hali Skacok!
A hétvégén újra szólt a kétlövetű! Minden nagyon szép-minden nagyon jó, de tudja valaki véletlenül a keverék csavarnak a gyári pozícióját? Nem állítottam el, sőt egyformák is, csak szerintem sokat kap. A Hideg motor pöcre indul szívató nélkül. Más! Volt valaha is kis hazánkban GS tali? Mert ha nem talán lehet épp itt az ideje! Vélemények?
Tessék, itt a legnagyobb GS is! GS1100G
Most nézem 400 ccm-es gs? ez megint mi? nem értem én ezeket, ma volt csopper gs is a múltkor idomos 89-es ezeket gyártották sorozatba? vagy hogy van ez?
Nekem pont van egy bt45-öm hátra, és ha nem vagy finnyás egy heidenau 54h-m előre... Megboltoljuk?
2500/ lityó!
Drága, de náluk occsó a szűrő, meg a láncspray és a futárt nem akarom két helyen kifizetni. Elmenni érte soha nem lesz időm, meg hát innen vidékrőőő bármerre indulok olajért, többre jön ki mint a futár....
srácok, nem akarom megakasztani az álmodozásokat, de szükségem lenne egy kis segítségre a változatosság kedvéért.

Szezonra szeretném teljesen rendbe rakni a gépet, már csak egy új garnitúra gumi hiányzik, viszont a keret már rég elfogyott így nincs 50 ezrem egy új garnitúrára. Puminál vannak remek használt gumik jó áron hibátlan állapotban, viszont, csa 110/80 és 130/80 méretekben. Hátra egy Bridgestone Bt 54-et előre egy Dunlop Sportmax D220-at néztem ki. Ezeket ebben a méretben nyugodt szívvel feltehetem?

( a mostani méretnél amit az előző tulaj rakott fel csak jobb lehet, elől 130/70 hátul 150/70 van )

csak abban nem vagyok biztos, hogy magasságban elfér
Ilyen egyenes utakon szerintem én is megőrülnék...
Na ez a kemény.Én sírtam Kéne a cuccból amit nyom

A többi nem eladó, mert azok olyan jók, hogy senki nem akarhatja eladni..
Ja és akkor még nem mentél gsxr 1300-assal.
+1

Mikor az enyémet vettem (mármint a GS-t ), ajándékba kaptam egy egynapos alaptréninget a ring-en Szabó Attilával. Nekem akkor volt szerencsém élvezni a 600-as folytás nélküli gixer ererjét....

Ugyanígy vagyok mint TE: ha lenne rá $-m, már tuti halott lennék. Egyszerűen nem ember, aki olyan duruzsolás mellett meg bírja állni, hogy ne húzza... Imádtam én is!

6-odikban el tudott indulni (csak úgy kíváncsiságból kipróbáltam)
Hát............kényelmetlen,sok az idom,és hát a túl sok ló kihasználásához a közút esélytelen.
Pálya meg csak 3 van a közelben és mind drága.
Sosem ébresztett birtoklási vágyat bennem.
Egy 100-130 ló körüli többcélú naked simán tud annyit hogy 3x lőjenek főbe a yardok multiszabálysértésért.
Azóta vagyok parás,mióta az ablak alól elvitték annó a Dt-met.Vacsiztunk,az orkok kivágták a keritést és kitolták a mocit.Mostmár szinte lebetonozom
Nézegetni én sem nézem, gurultunk egy ismerőssel a Rohonci szerpentinen (aki nem volt még, kötelezően ajánlott, baromi jó szakasz), és mikor visszaértünk a parkolóba, kérdezte, hogy megyek e egy karikát. Igazából ellent mondott az elveimnek, amíg nem tudom kifizetni, addig nem ülök fel rá, de végül meggyőztem magam, ésszel mentem, és megérte, hatalmas élmény volt.
Malaguti seggvibrátorom van.........Egy Gs-el el is duzzognék.Vagy bármi 500-as bringával.Na jó,Kawát nem mernék venni.Nem kaptam választ a másik fórumon hogy mi a faxért árulnak 10 Gpz-ből 5-öt motorhibásan.
Lehet, hogy odavaló, de olyan vigyor, mint ami akkor volt a pofámon, nagyon régen került rá. És ezt úgy, hogy csak nagyon óvatosan húztam meg neki. Kéne na, megmérgezett a rohadék.
Ég a képemről a bőr komolyan:

Az előbb mentem ki a teraszra, és azon kaptam magam, hogy megszokásból hétvégén, hogy kitámasztottam a gépet, még itthon is rádobtam a tárcsazárat a masinára , pár száz méterre meg egy srác egész télen a panel aljában a korláthoz láncolva tartotta a gs-ét, ráadásul rajta a kabátjával...

Most vagy én vagyok túl parás, vagy Ő nagyon bátor
jog3kj?
Ja,nem is mondtam.Reggel befelé a 6-oson Érdtől egy 500F-es sráccal gurultunk együtt.És ahogy beértünk a dugóba,csontraszopatott
Ezért kell nekem is valami kisebb cikázómoci
Egy termék ára ha átbillen egy bizonyos határt már nem fog birtoklási vágyat generálni.
Ergo ha elérjük azt az alternatívái már annyira meg fognak izmosodni hogy nem fogja elérni az ezrest.
Magyarán rég elektromos,gáz,bio és egyéb hajtóanyagokra váltunk.
Kéretik a bili területét elhagyni a kezeddel.......
Legalább könnyebb lesz számolni