Bár amire nem gondoltam soha, hogy betegesen vágyok majd rá, az egy literes gixer 2007-ből. Kb. 5km-t mentem vele, de az az elementáris hátbabaszás, még 6.-ban kis fordulatról is, az félelmetes és egyúttal lenyűgöző volt. Miután vissza mentem vele a parkolóba, rá is gyújtottam a sex utáni cigire:). Ezért jó, hogy nem lottózom. Ha nyernék, lennék olyan hülye és vennék egyet magamnak, pedig az még nagyon bőven túl sok.
Tudnátok ötlettel segíteni 2 dologban?hátha voltatok már hasonló cipőben...
1-épp szelephézagoló lapkát cserélek, de elhagytam menet közben és nem tudom mekkora volt az átmérője. asszem 29.5 mm? hol lehet venni szerintetek? nagyvasnál pl nincs
2-bukócsövet vennék, mert még kezdő vagyok. tudjátok esetleg melyik lenne a legjobb? (legkésőbb leérős)? honnan beszerezhető?
Az biztos, hogy nagyon el bírnék viselni egy Nagybandit is, de az én szememnek a GSX formája sokkal szebb. Igazából, ha bele gondol az ember, marha nagy különbséget a formában nem lehet találni, de ami van, az nekem a GSX felé billenti a mérleg nyelvét. Távlati cél, hogy egyszer legyen, de az messze van még, és addig legalább még egy lépcsőfokot be akarok iktatni, már csak a súly miatt is. Vagy neki kéne állnom újra aktívabban sportolni:).
Van egy ilyen muteréknál a fészerben. Öregem vagy 25 éve tette le, mikor lejárt róla a műszaki, gondolom azóta ezt-azt kellene rajta bütykölni, ezért még csak elméleti síkon gondolkodtam el a felújításán, persze inkább a felújíttatásán
4.0 hátsó gumiban a metzeler me 77 perfect elég jó. Egyáltalán nem sportos gumi, de esőben se kell vele visszavenni a tempóból. Elöl Me 33 Lasertec-et használtam hozzá.. picivel 30ezer kilométer előtt dobtam le őket a GS-ről, kb 2 héttel a sikeres műszaki vizsga után.
Egy a hibája, drága.. ezért se azt vettem már a végén (tudod, fillérbaszás )
Még kisebb az esélyem a sikeres birkózásra.
170 kiló 106 paci pont nekem való.
Haverom vfr-je több mint 300kg, na arra én is azt mondtam, hogy ne nagyon dőljön el vele, mert tőlem aztán agyonnyomhatja
GSX1250FA
Szerintem nem kell ez és a GS közé lépcső, de ahogy érzed...
Idén terveztem volna a cserét, de nem bízom Viktorunkban, várok még1 évet, és vagy cash-ben, vagy hitelben, de jövőre tuti megveszem... (remélem)
Tudnátok ötlettel segíteni 2 dologban?hátha voltatok már hasonló cipőben...
1-épp szelephézagoló lapkát cserélek, de elhagytam menet közben és nem tudom mekkora volt az átmérője. asszem 29.5 mm? hol lehet venni szerintetek? nagyvasnál pl nincs
2-bukócsövet vennék, mert még kezdő vagyok. tudjátok esetleg melyik lenne a legjobb? (legkésőbb leérős)? honnan beszerezhető?
nagyon köszönöm a válaszokat!
Gergő
Egyszer voltam egy túrán a Sunburst-ösökkel, és valahogy volt egy varázsa, mikor ott állt 3 GS500 F egymás mellett
Használ valaki 110/80 130/80-as gumit? befér egyáltalán?
link
Meg a németek nem igen kedvelik ha nem azonos tipusú gumikkal van szerelve...ezt meg kell szokni, hogy nincs szabad gányolás...
City demon?
Soha az életbe nem volt gs-em.
Egy a hibája, drága.. ezért se azt vettem már a végén (tudod, fillérbaszás )