Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na pont ezért nem is nézegetek olyan motorokat.Kijönne a hülyegyerek belőlem,annak pedig sosem volt jó vége
na jó de jövő nyárra a fizetésünk is a kétszerese lesz nem?
Gixxer pályára való.
Az Xj is 240kg Ha egyszer elindul,onnantól viszont nem érezhető.
Tíz é múlva majdnem ősöreg leszek és a fizikumom a TV néző izom növekedtével csak romlani fog.
Még kisebb az esélyem a sikeres birkózásra.
Nem kell ahhoz 10 év szerintem.
Bár amire nem gondoltam soha, hogy betegesen vágyok majd rá, az egy literes gixer 2007-ből. Kb. 5km-t mentem vele, de az az elementáris hátbabaszás, még 6.-ban kis fordulatról is, az félelmetes és egyúttal lenyűgöző volt. Miután vissza mentem vele a parkolóba, rá is gyújtottam a sex utáni cigire:). Ezért jó, hogy nem lottózom. Ha nyernék, lennék olyan hülye és vennék egyet magamnak, pedig az még nagyon bőven túl sok.
Nem ketrecharcot akarok Klicskóval hanem csak úgy libegni jobbra-balra a járgánnyal.
170 kiló 106 paci pont nekem való.
Az 1000 forintos benzinből? 10 év múlva simán lesz annyi..mivel decemberben már 500 fölött lesz.. jövő nyár 550..stb
Mondom, 10 éves terv, addig kigyúrom magam, meg remélhetőleg tankolni is fogom tudni, ha lesz:).
257kg szárazon? Nem olyan sok az... =)

Haverom vfr-je több mint 300kg, na arra én is azt mondtam, hogy ne nagyon dőljön el vele, mert tőlem aztán agyonnyomhatja
a link meg lemaradt, bocs:

GSX1250FA
Irtó nehéz a nagybandit.
Én is ezt néztem ki!

Szerintem nem kell ez és a GS közé lépcső, de ahogy érzed...

Idén terveztem volna a cserét, de nem bízom Viktorunkban, várok még1 évet, és vagy cash-ben, vagy hitelben, de jövőre tuti megveszem... (remélem)
Sziasztok!

Tudnátok ötlettel segíteni 2 dologban?hátha voltatok már hasonló cipőben...
1-épp szelephézagoló lapkát cserélek, de elhagytam menet közben és nem tudom mekkora volt az átmérője. asszem 29.5 mm? hol lehet venni szerintetek? nagyvasnál pl nincs
2-bukócsövet vennék, mert még kezdő vagyok. tudjátok esetleg melyik lenne a legjobb? (legkésőbb leérős)? honnan beszerezhető?

nagyon köszönöm a válaszokat!
Gergő
Bocs, nem úgy értettem

Egyszer voltam egy túrán a Sunburst-ösökkel, és valahogy volt egy varázsa, mikor ott állt 3 GS500 F egymás mellett
Az biztos, hogy nagyon el bírnék viselni egy Nagybandit is, de az én szememnek a GSX formája sokkal szebb. Igazából, ha bele gondol az ember, marha nagy különbséget a formában nem lehet találni, de ami van, az nekem a GSX felé billenti a mérleg nyelvét. Távlati cél, hogy egyszer legyen, de az messze van még, és addig legalább még egy lépcsőfokot be akarok iktatni, már csak a súly miatt is. Vagy neki kéne állnom újra aktívabban sportolni:).
Van egy ilyen muteréknál a fészerben. Öregem vagy 25 éve tette le, mikor lejárt róla a műszaki, gondolom azóta ezt-azt kellene rajta bütykölni, ezért még csak elméleti síkon gondolkodtam el a felújításán, persze inkább a felújíttatásán
Sziasztok!

Használ valaki 110/80 130/80-as gumit? befér egyáltalán?
A lasettec-et nem ajánlja hozzá...
link

Meg a németek nem igen kedvelik ha nem azonos tipusú gumikkal van szerelve...ezt meg kell szokni, hogy nincs szabad gányolás...

City demon?
Hát biztos nem egy Shrek testalkatú
ennek megnézném a tulaját :D http://www.napiszar.hu/Thumbna...
Oszt mit monnyak én?
Soha az életbe nem volt gs-em.
4.0 hátsó gumiban a metzeler me 77 perfect elég jó. Egyáltalán nem sportos gumi, de esőben se kell vele visszavenni a tempóból. Elöl Me 33 Lasertec-et használtam hozzá.. picivel 30ezer kilométer előtt dobtam le őket a GS-ről, kb 2 héttel a sikeres műszaki vizsga után.

Egy a hibája, drága.. ezért se azt vettem már a végén (tudod, fillérbaszás )
Mondja az Xj-s Te is már csak nyomokban tartalmazol Gs-t