...mostanáig lent ücsörögtem a garázsban...minél tovább nézem a vasat...annál kevésbé tetszik ez a kövér kerék...
..mivel eredendően retro mániás vagyok..és a régi motorok nem a széles kerekekről voltak híresek...talán azért dilemmázok.
...lehet ,hogy visszacsinálom..
Nekem a "nagy" beruházás anno az volt, hogy a lila fényezés helyett némileg férfiasabb formát kapjon a gép. Most már tetszik, max egy felnipolírt tudnék elképzelni még rajta. Most csak a szezon előtti felkészítést akarom megcsinálni, olajdekninél akarok tömítést cseréni, mert kicsit könnyezik. Nyáron akarok majd szelephézagot nézni, karbiszinkront csinálni, meg majd kiderül, lehet hogy a szelepszár szimeringeket kicserélni, szelepeket becsiszolni, de ezt tuti hogy nem most. Igazából amit nagyon szeretnék, lecserélni egy 600-as F2-es vagy F3-as Honda CBR-re lecserélni, az sztem nagyon sokáig kiszolgálna engem, de most elment a pénz. Haverom átvenné a gépet 300-ért, bár őszintén szólva, lehet hogy kicsit többet is kapnék érte, bár így legalább tudom, hogy hova kerül. Először SV650-et szerettem volna, és még mindig tetszik, de ha már cserélek, örülnék kicsit több kraftnak, meg ahogy néztem, CBR-ből 450 körül már egész szépek vannak, SV- ből csak a régebbi, leharcoltabbak futnak ennyiért. Másik nagy vágyás a 750-es VFR volt, de igazából hosszabb túrákra csak ritkán mennék vele valszeg (ahogy eddig is), és a CBR súlya egy sima kanyargásra az én testalkatomhoz jobban passzolna. A mostani szezont szerintem tuti a GS-sel csinálom végig (remélhetőleg), jövőre meg majd kiderül, hogy áll a büdzsé.
Idén túlléptem a motorra szánt keretet...bár ha beesne egy régi Csepel vagy Danuvia lámpa...hhhhh
Jövőre lesz új kipuff..és egyedi hátsó féktárcsa....és talán egy ülés modding..
..sajnos a profibb rugós tag project nem jött össze..és az emelés is kimaradt..mert nem passzol a kukázott íves kutyacsont...
..mivel eredendően retro mániás vagyok..és a régi motorok nem a széles kerekekről voltak híresek...talán azért dilemmázok.
...lehet ,hogy visszacsinálom..
Jövőre lesz új kipuff..és egyedi hátsó féktárcsa....és talán egy ülés modding..
..sajnos a profibb rugós tag project nem jött össze..és az emelés is kimaradt..mert nem passzol a kukázott íves kutyacsont...